Laat een dierbare herinnering achter

In het online condoleanceregister van Uitvaartzorg Eefje kunt u een digitaal bericht achterlaten of een digitaal kaarsje branden.

Laat hieronder een dierbare herinnering of uw oprechte deelneming achter.

Joyce Adéle Te Vrede

27 juli 1940
14 september 2022


Datum:
21 september 2022
Tijdstip:
12:15

Uitvaartverzorger
Eefje Visser
Contactgegevens
T - 06-11724040
E - info@uitvaartzorg-eefje.nl

Steek een kaarsje aan

Githana Becker

Wendy

Ingrid Tseng

Els Groot

Helen Austen

Familie G.A. Spier

Helen Breeveld

Ria TJON-A-KON

Ronnie Loupatty

ShirleyHanou-Tjon

 

Laat een bericht of herinnering achter

Je kunt ervoor kiezen om je bericht privé te sturen naar de nabestaanden of je bericht openbaar te delen.

×
Mevrouw Marieke Maan
26 september 2022
Lieve familie,

Ook hier op de condoleancepagina wil ik graag een bericht voor jullie achterlaten om jullie sterkte te wensen nu jullie zo kort na het overlijden van Sandra, ook Joyce moeten missen. Wat jammer dat ik jullie deze keer niet hierbij kon begeleiden. Maar wat fijn dat Eefje haar taak zo goed heeft gedaan! Ik wens jullie alle goeds en liefde toe om verder te gaan zonder jullie koningin Joyce.

Warme knuffel, Marieke
Niet okay
Mw Els Groot
22 september 2022
Lieve krachtige, prachtige Joyce,

Ik heb je leren kennen als de moeder van Sandra, mijn vriendinnetje van de lagere school, en ik heb altijd kunnen zien dat je een heel lieve moeder was. Je was altijd wel met een studie bezig, een mooi voorbeeld want in die tijd zal dat niet altijd makkelijk zijn geweest! Je was er gewoon altijd, en het gemis zal altijd blijven. Ik vrees dat het overlijden van Sandra de genadeslag voor je was, zoals je zei was het allemaal te veel voor je. Ik vond het erg om te zien dat je zoveel pijn had, wat dat betreft is het een troost dat dat over is. Lieve Joyce, voor jou ben ik blij dat je weer bij je geliefden bent, geef Sandra een brasa van mij en zoals je altijd zei: dank je wel Gudu, tot ziens!
Niet okay