Over Eefje

Uitvaartzorg Eefje

Ieder mens is uniek en gaat op zijn eigen manier om met het afscheid nemen.
Een afscheid van een dierbare is zo belangrijk voor het eerste stukje verwerking en vraagt om veel tijd, aandacht en empathie.

Op jonge leeftijd is mijn man overleden en zag ik voor het eerst goed hoe een uitvaart geregeld kon worden. Tijdens deze dagen en de tijd na de uitvaart dacht ik vaak: dit moet toch ook heel anders kunnen?

Meer aandacht en tijd maar vooral ook veel liefdevoller!!

Nadat ik hier veel over heb nagedacht ontstond er steeds meer de behoefte om mijn diensten te verlenen aan degene die het zo hard nodig hebben, namelijk aan diegene die hun dierbare hebben verloren. Mijn baan als psycholoog heb ik dan ook stopgezet en heb de studie uitvaartbegeleider gedaan.
Ik beschouw het als een eer dit bijzondere moment in het leven van mensen te mogen begeleiden en ervoor te zorgen dat alles loopt zoals eenieder in gedachten heeft.

Eefje Visser

Uitvaartzorg Eefje in Vleuten en omgeving is dag en nacht bereikbaar, u mag mij altijd bellen: 06-11724040