Loading...

Uitvaartverzorging

Liefde, gemis en verbondenheid. Afscheid nemen van een dierbare doet pijn en verdriet. In deze tijd van verdriet moet de uitvaart ook geregeld worden. Het is natuurlijk belangrijk dat de uitvaartverzorging goed geregeld is. Dit is een laatste eerbetoon aan uw dierbare. Wilt u uw dierbare een mooie en liefdevolle uitvaart geven? Uitvaartverzorging Eefje is uw steun tijdens dit afscheid. Uitvaartverzorging in Vleuten (dichtbij Utrecht, Nieuwegein, Maarssen en Woerden) vanuit het hart.

Uitvaartbegeleiding met aandacht en zorg

Uitvaartverzorging Eefje zorgt voor een persoonlijke uitvaart. Na het overlijden van uw dierbare kunt u haar gelijk bereiken. Eefje is dag en nacht bereikbaar, u kunt altijd bellen: 06 – 11724040. Nadat u contact opgenomen hebt, wordt er gelijk gekeken naar opbaarmogelijkheden. Daarnaast zal er een kist gekozen worden. Eefje begeleid u bij deze keuzes met liefde en respect. Samen wordt er gekeken naar wat het beste bij uw dierbare past.

Voorbespreking van de uitvaart

Het overlijden van iemand die dichtbij u staat kent een lange weg van ontkenning, pijn en verdriet. Hierbij kan het regelen van de uitvaart rust geven. Samen met de nabestaanden kunt u de uitvaartwensen van de overledene regelen. Dit geeft een gevoel van liefde en binding. Liefde voor de overledene, maar ook liefde en binding tot elkaar. Uitvaartverzorging Eefje probeert alle nabestaanden bij dit bespreken zoveel mogelijk te betrekken. Daarnaast begeleid ze om iedereen het verdriet een plekje te laten geven.

Het afscheid

Na al het regelen breekt de dag aan van de uitvaart. Het afscheid. De uitvaartverzorging zal volledig op specifieke wensen afgestemd zijn. Samen worden van tevoren de wensen van de overledene besproken. Dit gebeurd in alle rust. Er wordt aan alles gedacht. Dit om de uitvaartverzorging zo persoonlijk mogelijk te regelen. Waar vindt de uitvaart plaats? Hoe wilt u de uitvaart invullen? Uitvaartverzorging Eefje denkt graag met u mee. Op de dag van de uitvaart zal zij de uitvaart begeleiden van het begin tot het einde.

Op zoek naar uitvaartverzorging met respect?

Uitvaartverzorging Eefje in Utrecht en omgeving is dag en nacht bereikbaar. U mag altijd bellen: 06 – 11724040. Samen met u maakt zij van het afscheid van uw naaste een mooie, liefdevolle en persoonlijke uitvaart. Heeft u andere vragen of opmerkingen? U kunt ook mailen naar info@uitvaartzorg-eefje.nl. Kies voor uitvaartverzorging vanuit het hart!

Uitvaartzorg Eefje in Vleuten en omgeving is dag en nacht bereikbaar, u mag mij altijd bellen: 06-11724040