Voorbespreking Uitvaart

Wanneer een lange weg van ontkenning, pijn en verdriet overgaat in berusting en acceptatie, kan het praten en regelen van de uitvaartwensen, de voorbespreking van de uitvaart, een enorme rust geven. Voor de nabestaanden geeft dit vaak houvast en kunnen ze deze dagen naar de uitvaart toe in alle rust afscheid nemen van hun geliefde. Ook is er alle ruimte voor het verdriet van de (klein)kinderen en zal ik ze hierin zoveel mogelijk begeleiden en bij de uitvaart betrekken om het verdriet een plekje te geven.

Hierbij wil ik u graag helpen, samen kunnen we alle gedachten en wensen bespreken zodat u op een mooie en liefdevolle uitvaart kunt terugzien.

Aanvraag wensenboekje

Het is voor een goed afscheid belangrijk om – indien mogelijk – de laatste wens vast te leggen. Zo weten nabestaanden wat de overledene graag wil tijdens zijn uitvaart.

Hoe wil degene dat hij/zij verzorgd wordt na het overlijden? Hoe moet de rouwkaart eruit komen te zien? Wil hij/zij wel of geen bloemen tijdens de uitvaart, of in plaats van bloemen een collecte voor een bepaalde organisatie? Of mogen de nabestaanden beslissen of er wel/geen bloemen aanwezig zijn? Kortom, er zijn veel mogelijkheden en dus ook veel keuzes die gemaakt moeten worden.

Komt er in jouw omgeving iemand te overlijden of wil je zelf al het één en ander op papier zetten? Maak dan gebruik van mijn wensenboek. In ‘Mijn uitvaartwensen’ kun je al je wensen opschrijven. Vraag hem aan door een e-mail te sturen naar info@uitvaartzorg-eefje.nl

Uitvaartzorg Eefje in Vleuten en omgeving is dag en nacht bereikbaar, u mag mij altijd bellen: 06-11724040