Uitvaartverzorging in de Meern

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in de Meern? Uitvaartzorg Eefje bent u verzekerd van een persoonlijk afscheid op maat. Stap voor stap neemt ze u bij de hand en organiseert en begeleidt zij de uitvaart voor u.

Eefje Visser

Wie is Eefje Visser

Mijn naam is Eefje Visser, samen met mijn vriend en dochter woon ik in de omgeving van De Meern. Sinds 2016 ben ik gestart met Uitvaartzorg Eefje. Na het overlijden van mijn echtgenoot op jonge leeftijd, werd ik gegrepen door het vak. Het heeft mij doen besluiten om mijn baan als psychologe op te zeggen en een andere wending aan mijn leven te geven. Een stap waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb.

Wat kunt u van mij verwachten?

 Een uitvaart in De Meern wordt respectvol, in alle rust en zorgvuldig begeleid door Eefje. Ieder afscheid wordt op maat samengesteld en de mogelijkheden zijn eindeloos. Door goed naar u te luisteren en ruimte te maken voor uw wensen, adviseer en informeer ik u. Tijdens de dag van de uitvaart zorg ik voor een goed verloop van de dag. Vragen mogen aan mij gesteld worden, waardoor u zich kunt richten op afscheid nemen.

Uitvaartzorg Eefje verzorgt uitvaarten in de omgeving van: MontfoortGoudaUtrechtBilthovenMaarssenMaarssenbroekHilversumZeistNieuwegein
WoerdenHarmelen,  De Meern

Zoekt u een uitvaartbegeleider in de Meern?

Als uw dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Terwijl uw eigen wereld stilstaat, wordt er veel van u gevraagd. De uitvaart moet geregeld worden en u komt voor diverse keuzes te staan. Wellicht was u al op de hoogte van de wensen van uw dierbare of was er nog niets besproken? In alle rust nemen wij samen de stappen die gezet moeten worden. We denken goed na over keuzes en uw wensen staan altijd centraal.

Wat kost een uitvaart?

De kosten van een uitvaart zijn volledig afhankelijk van uw wensen en de keuzes die gemaakt worden. Tijdens de organisatie van het afscheid of tijdens een voorbespreking of kennismaking informeer ik u direct over de tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent.

Beschikt u over een uitvaartverzekering, maar wilt u de uitvaart uit laten voeren door Uitvaartzorg Eefje? Dan kan dat zeker. Door de polissen goed te bekijken, kan ik u informeren over het uit te keren bedrag en de uitvaart vervolgens organiseren en begeleiden.

Afscheidslocaties De Meern

Eefje Visser beschikt over een opbaarlocatie in de omgeving van De Meern. In Vleuten is deze ruimte met 2 afscheidskamers te vinden. Hier kunt u 24/7 in alle rust afscheid nemen van uw dierbare.

Uiteraard is een thuisopbaring doorgaans ook mogelijk.

Mijn dierbare is overleden. Wat moet ik doen?

Bel als eerste de huisarts

Waarschuw uw (huis)arts

Neem telefonisch contact met mij op 06-11724040. Ik ben 24/7 bereikbaar.

Eefje zal met de familie het regelgesprek aangaan

Regelgesprek

Breng uw familie en vrienden op de hoogte van het overlijden, die u mogelijk bij de bespreking van de uitvaart wilt hebben.

Tijdens het regelgesprek worden de wensen besproken

Uitvaartwensen

Tijdens het regelgesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Samen maken we er een liefdevol afscheid van.

Recensies van nabestaanden

Geschreven door Hans

Lieve Eefje, Na het overlijden van mijn moeder wist ik dat ik jou ging bellen. Dezelfde avond zaten wij aan tafel bij ons thuis met Sander. Ook nu weer is gebleken dat niets onmogelijk is en hoe belangrijk de persoonlijke wens/invulling is, geen conventies !! Sander was hierbij “no nonsense” en wij hadden direct een klik. Wij zijn heel blij dat de uitvaart op onze “eigen wijze” heeft plaats gevonden en kijken hier met een heel goed gevoel op terug. Ik weet zeker dat de wijze waarop we dit hebben gedaan ook de wens van onze moeder/schoonmoeder/oma was. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg was haar adagium. Zo hebben we het kunnen doen, dankzij jullie. Het gaat ons goed. Liefs Hans

Geschreven door Vera

Eefje heeft ons, 4 dochters, begeleid bij de uitvaart van onze vader. Ze dacht met ons mee, stelde zich zeer flexibel op en gaf raad waar nodig. Haar oprechte betrokkenheid was verwarmend en ze heeft een fijn team om haar heen verzameld. Ze dringt zich niet op, maar je voelt wel steeds haar steun en op de achtergrond neemt ze ongemerkt veel taken uit handen, regelt ze veel zaken en leidt ze alles in goede banen. Dankzij haar hartelijkheid en kundigheid kunnen we met een heel fijn gevoel op de uitvaart terugkijken, wat aan ons rouwproces positief bijdraagt. Heel veel dank Eefje!

Geschreven door Eric

Eefje heeft ons geholpen met de uitvaart van mijn moeder. Wij zijn heel tevreden over de manier waarop. Er komt heel veel op je af in zo’n situatie. Wat opvalt aan de aanpak van Eefje is dat ze stap voor stap op het juiste moment je hulp bied die dan nodig is. Daardoor blijft het voor jou overzichtelijk en dat geeft de rust die je nodig hebt. Daarbij luistert ze goed en geeft ze je de ruimte om zelf de invulling te geven. Waar nodig stuurt ze bij en geeft ze suggesties. Wij vonden het een heel prettige manier van werken en kunnen Eefje van harte aanbevelen. Bedankt Eefje nogmaals voor je hulp.

Ine Zwartkruis

Drie jaar geleden maakten wij kennis met Eefje. Onze ouders, toen beiden 90 jaar, wilden graag bij leven, hun uitvaartwensen kenbaar maken bij een Uitvaartzorg. Op zoek op internet vonden wij de website van Eefje, de website sprak onze ouders heel erg aan . Zij hebben Eefje ontmoet en waren direct vol lof over haar persoonlijkheid en de manier waarop zij de laatste wensen kon verweven in een mooi laatste afscheid. Inmiddels zijn beide ouders overleden en hebben zij het mooiste afscheid gehad waar wij als kinderen met veel dankbaarheid op terug kijken. Eefje biedt zorg vóór , tijdens en na het overlijden. Haar warme inlevende persoonlijkheid zorgt voor een waardig afscheid. Helemaal naar de wensen van overledene en familie. Wij zijn dankbaar haar te hebben mogen leren kennen.

Overlijden melden

Bel ons op telelfoonnummer :0611724040
Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. 

w

Plan een kennismaking

Misschien heeft u al een duidelijk idee over het laatste afscheid, misschien ook niet. Een begrafenis of crematie, bescheiden of juist heel groots, met veel gasten of liever kleinschalig in familiekring. De mogelijkheden zijn groot.

Wat kunt u van mij verwachten

Een uitvaart in Woerden wordt zorgvuldig uitgevoerd door Uitvaartzorg Eefje. Het afscheid wordt op maat en volledig naar uw wensen samengesteld. Als een uitvaart op een persoonlijke manier plaatsvindt, draagt dit bij aan het rouwproces wat daarna komen gaat. Tijdens de uitvaart ben ik zichtbaar, maar niet opvallend aanwezig.