Recensies

Welkom op mijn pagina met recensies van nabestaanden.
Ik nodig u van harte uit om op deze plek een bericht achter te laten. Zowel ikzelf als andere bezoekers kunnen daar dan op reageren.
Mocht een persoonlijk antwoord passender zijn, dan neem ik via e-mail contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Eefje Visser
Uitvaartzorg Eefje | Utrecht, Vleuten en omstreken

Schrijf hier uw recensie

 
 
 
 
* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.

Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Uitvaartzorg Eefje:
69 berichten.
Marloes Marloes heeft geschreven op april 5, 2023 om 2:10 pm
Eefje heeft ons zo warm en liefdevol begeleidt door het gehele proces. Geen vraag was teveel. Wat super fijn dat wij ook gebruik hebben kunnen maken van het afscheidshuis, waar wij dag en nacht op de momenten wanneer wij daar behoefte aan hadden, zonder afspraak te hoeven maken, naartoe konden gaan. Eefje denkt ook met je mee om het gehele afscheid helemaal naar wens te kunnen invullen. Heel veel aandacht ook voor kinderen, heel toegankelijk. Eefje dankjewel wat je voor ons hebt betekent.
Carolyn Carolyn heeft geschreven op maart 19, 2023 om 1:26 pm
Ben ongelooflijk dankbaar voor alles wat Eefje en haar collega heeft gedaan bij de uitvaart van mijn moeder. Aan alles werd gedacht en niets was te veel. Geen commerciรซl gedoe maar eerlijk en oprecht. Iemand met verstand maar vooral veel liefde voor haar vak.
Louise Louise heeft geschreven op februari 27, 2023 om 9:06 pm
6,5 jaar later moesten wij helaas weer jouw hulp inroepen. Dit deden wij zonder twijfel en je kwam direct. Weer deed je de uitvaart met veel respect. Zo warm en liefdevol en toch professioneel. Omdat je mijn vader (en ons) persoonlijk kende was je ontroerd en dat was mooi. Het afscheidshuis was een mooi plekje om in alle rust en warmte afscheid van m'n paps te nemen. Lieve Eefje, dank je wel ook van mijn moeder ๐Ÿ’œ
Mirjam Nordholt Mirjam Nordholt heeft geschreven op februari 16, 2023 om 8:29 pm
Kundig, oprecht betrokken en persoonlijk; zo zou ik de dienstverlening van Eefje willen beschrijven. In een hele moeilijke tijd heeft Eefje ons op geweldige wijze bijgestaan. Zij was inlevend maar tegelijkertijd zakelijk en doortastend daar waar nodig. Dacht steeds met ons mee en was altijd bereikbaar voor ons. Ik beveel Eefje van harte aan; een betere krijg je niet. Haar waardevolle steun zal ons altijd bijblijven.
Peter Peter heeft geschreven op oktober 28, 2022 om 6:44 am
Eefje heeft ons geweldig goed geholpen. Ze communiceert snel en goed en heeft een mooie lokatie gevonden in Laren NH. Eefje werkt met hart en ziel en dat is erg prettig . Maar ze is ook doortastend en dat is erg ondersteunend in hectische tijden. Bedankt Eefje!
Mevr. Tieleman Mevr. Tieleman heeft geschreven op oktober 14, 2022 om 12:21 pm
Wij hebben Eefje leren kennen als een zeer professionele,vriendelijke,betrokken,warm persoon, die goed luisterde naar onze wensen. De uitvaart was goed geregeld, er werd aan alles gedacht. Mede hierdoor is het een mooie uitvaart geworden, waar wij met een goed gevoel aan terug denken. Eefje, bedankt voor alles! Lieve groet, Astrid en Sander
Githana Becker Githana Becker heeft geschreven op oktober 12, 2022 om 7:15 pm
Beste Eefje. Via Laluna kwam ik bij jou terecht. De klik was er gelijk. Je pakte alles gelijk op en hebt ons goed geadviseerd en direct bijgestaan, tijdens de uitvaart van onze moeder Joyce Te Vrede. Voor alle vragen omtrent de uitvaart wist jij een antwoord of advies. Je bent zakelijk als het moet en daarnaast was je echt betrokken omtrent onze wensen. (Ook tijdens je verjaardag )Het was fijn om zo af en toe even ons hart te luchten bij jou..dat gaf rust en vertrouwen hartelijk dank daarvoor mooi mens. We kijken met een grote glimlach terug op de fantastische uitvaart van onze moeder waar jij een hele belangrijke rol in bent geweest. Dank je wel lieve Eefje. Warme groet van Githana en overige familie.
Edith Gentenaar herber Edith Gentenaar herber heeft geschreven op oktober 11, 2022 om 7:25 am
Met Eefje klikte het meteen. Zij snapte precies wat ik met een kleine sfeervolle begrafenis bedoelde. En dat is zo ontzettend fijn want er moet al zoveel geregeld worden. Bovendien gebeurd dit op zoโ€™n rustige liefdevolle wijze dat voelt zo fijn. Eefje is een lieve vrouw die alles regelt en aan alles denkt ook. Iemand met hart voor het vak. Wij kijken terug op een prachtige dag waar een traan en een lach elkaar afwisselde. Dank lieve Eefje namens ons allen.
Hetty van Ginkel Hetty van Ginkel heeft geschreven op september 29, 2022 om 11:21 am
Lieve Eefje, begin van dit jaar hebben wij mede dankzij jou een prachtige uitvaart gehad van onze zoon. Zoveel betrokkenheid van jouw kant was zo geweldig. De steun die wij hebben ervaren is onbeschrijfelijk. Alles was mogelijk. Afgelopen juli stierf mijn vader. En wat fijn dat jij ook de uitvaart van mijn vader wilde regelen. Ook deze uitvaart was mooi en liefdevol dankzij jou Eefje. Voor mij was en ben je nog steeds een extra steun. Lieve groet Hetty
Ed van Kouwen Ed van Kouwen heeft geschreven op april 22, 2022 om 8:37 am
Onze complimenten zoals jullie de uitvaart van onze vader gisteren en de dagen er voor het verzorgd en begeleid hebben. Wij bewaren hier aan een prachtige herinnering. Jij bent in een paar dagen tijd bijna een deel van onze familie geworden en wij bemerkte tijdens de uitvaart dat ook jij, ondanks dat het je vak is, een paar moeilijke momentjes had. Het laten zien van deze menselijke trekjes schept ongemerkt toch een band. Dank je wel Eefje.
Natasja & Michel Natasja & Michel heeft geschreven op maart 28, 2022 om 4:21 pm
Begin maart 2022 zijn we onze vriendin Renate verloren aan de ziekte kanker. Eefje heeft voor haar overlijden een aantal bezoeken aan huis gebracht om met Renate samen haar laatste wil vast te leggen. Eefje zorgde voor een gemoedelijke sfeer, heeft goed geluisterd en kwam met creatieve voorstellen. Uiteindelijk hebben we samen met Eefje er voor kunnen zorgen dat de uitvaart uiteindelijk zo is gelopen zoals Renate het heeft gewild. Het was een mooie dienst en alles was tot in de puntjes verzorgd. Eefje is proactief, sociaal, open en vasthoudend. Bedankt voor je ondersteuning. Gr Natasja & Michel
Alice karbet Alice karbet heeft geschreven op maart 11, 2022 om 10:39 am
Bij het overlijden van mijn schoon moeder hebben wij geen moment getwijfeld en weer Eefje gebeld. Opnieuw heeft zij alles uit handen genomen bij het verzorgen van de uitvaart. Zelf een plekje weten te vinden in het volle schema van de begraafplaats! Het is zo fijn wanneer je de touwtjes uit handen kan geven, wetende dat Eefje alles onder controle heeft. De rust die het bracht zorgde er voor dat er ook rust in de familie bleef, waarop ik met een fijn gevoel terug kan kijken. De uitvaart was mooi, Eefje dank hier voor!
Hans Kreisel Hans Kreisel heeft geschreven op december 8, 2021 om 9:37 pm
Lieve Eefje, Na het overlijden van mijn moeder wist ik dat ik jou ging bellen. Dezelfde avond zaten wij aan tafel bij ons thuis met Sander. Ook nu weer is gebleken dat niets onmogelijk is en hoe belangrijk de persoonlijke wens/invulling is, geen conventies !! Sander was hierbij "no nonsense" en wij hadden direct een klik. Wij zijn heel blij dat de uitvaart op onze "eigen wijze" heeft plaats gevonden en kijken hier met een heel goed gevoel op terug. Ik weet zeker dat de wijze waarop we dit hebben gedaan ook de wens van onze moeder/schoonmoeder/oma was. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg was haar adagium. Zo hebben we het kunnen doen, dankzij jullie. Het gaat ons goed. Liefs Hans
Vera Vera heeft geschreven op november 15, 2021 om 8:11 pm
Eefje heeft ons, 4 dochters, begeleid bij de uitvaart van onze vader. Ze dacht met ons mee, stelde zich zeer flexibel op en gaf raad waar nodig. Haar oprechte betrokkenheid was verwarmend en ze heeft een fijn team om haar heen verzameld. Ze dringt zich niet op, maar je voelt wel steeds haar steun en op de achtergrond neemt ze ongemerkt veel taken uit handen, regelt ze veel zaken en leidt ze alles in goede banen. Dankzij haar hartelijkheid en kundigheid kunnen we met een heel fijn gevoel op de uitvaart terugkijken, wat aan ons rouwproces positief bijdraagt. Heel veel dank Eefje!
Eric Eric heeft geschreven op oktober 31, 2021 om 2:58 pm
Eefje heeft ons geholpen met de uitvaart van mijn moeder. Wij zijn heel tevreden over de manier waarop. Er komt heel veel op je af in zo'n situatie. Wat opvalt aan de aanpak van Eefje is dat ze stap voor stap op het juiste moment je hulp bied die dan nodig is. Daardoor blijft het voor jou overzichtelijk en dat geeft de rust die je nodig hebt. Daarbij luistert ze goed en geeft ze je de ruimte om zelf de invulling te geven. Waar nodig stuurt ze bij en geeft ze suggesties. Wij vonden het een heel prettige manier van werken en kunnen Eefje van harte aanbevelen. Bedankt Eefje nogmaals voor je hulp.
Judith Versteege Judith Versteege heeft geschreven op oktober 25, 2021 om 5:39 pm
Eefje en Hanny hebben het ons mogelijk gemaakt om afscheid te nemen van onze moeder zoals wij dat voor ogen hadden. Ze hebben ons bijgestaan, zaken geregeld, waren steeds in contact en direct beschikbaar. Op de uitvaart zelf heeft Hanny nog een en ander glad gestreken, zonder dat wij dat in de gaten hadden, zeer professioneel en erg prettig. Ze hebben ons op die manier fantastisch bijgestaan. Superbedankt voor jullie zorgvuldige en persoonlijke aanpak! Judith en Susanne Versteege
Sandra Sandra heeft geschreven op oktober 2, 2021 om 12:08 pm
Lieve Eefje, Wil je heel graag bedanken voor je begeleiding na het overlijden van m'n vader. M'n moeder en ik zijn heel erg blij dat jij ons hebt bij kunnen staan. Dankzij jou weet ik dat ik meer kan dan dat ik altijd dacht, zoals speechen, als niemand anders het doet dan doe ik t zelf zei ik nog en jij zei: je kunt het! En ik ben blij dat het me is gelukt! Heel erg bedankt voor alles. Liefs Sandra
Ine Zwartkruis Ine Zwartkruis heeft geschreven op september 6, 2021 om 8:04 pm
Drie jaar geleden maakten wij kennis met Eefje. Onze ouders, toen beiden 90 jaar, wilden graag bij leven, hun uitvaartwensen kenbaar maken bij een Uitvaartzorg. Op zoek op internet vonden wij de website van Eefje, de website sprak onze ouders heel erg aan . Zij hebben Eefje ontmoet en waren direct vol lof over haar persoonlijkheid en de manier waarop zij de laatste wensen kon verweven in een mooi laatste afscheid. Inmiddels zijn beide ouders overleden en hebben zij het mooiste afscheid gehad waar wij als kinderen met veel dankbaarheid op terug kijken. Eefje biedt zorg vรณรณr , tijdens en na het overlijden. Haar warme inlevende persoonlijkheid zorgt voor een waardig afscheid. Helemaal naar de wensen van overledene en familie. Wij zijn dankbaar haar te hebben mogen leren kennen.
Mieke van Kleinwee Mieke van Kleinwee heeft geschreven op augustus 24, 2021 om 5:36 pm
Via internet kwamen we bij Uitvaartzorg Eefje terecht toen, ivm vakantie, een andere uitvaartonderneming ons verzoek niet kon honoreren. De verpleegkundige in het hospice waar onze moeder net daarvoor was overleden zei: โ€œje merkt gelijk of het je aanspreekt of nietโ€. En dat was ook zo; direct vanaf het eerste moment proefden we Eefjeโ€™s warmte en betrokkenheid. Haar flexibiliteit en klantgerichtheid vielen ook meteen op toen ze haar vakantie uitstelde om ons te begeleiden bij het organiseren van het afscheid. Voor en achter de schermen heeft ze het nodige werk verricht om het opbaren thuis van moeder, de begrafenis en de bijzetting van ons eerder overleden broertje, goed te laten verlopen. Aandacht voor de kwaliteit en kosten, maar vooral met veel empathie voor ieder van ons. Nogmaals hartelijk dank Eefje. Lieve groet, familie Van Kleinwee
Marlies Marlies heeft geschreven op augustus 17, 2021 om 5:36 pm
warm, luisterend oor, rustig, helder, aandacht, aanpakken, open voor feedback, ontzorgen Tijd om afscheid te nemen op de door onze tante gewenste manier. We hebben een hele mooie herinnering aan het afscheid nemen van mijn tante door alles wat Eefje wist, heeft geregeld en heeft gedaan.