Recensies

Welkom op mijn pagina met recensies van nabestaanden.
Ik nodig u van harte uit om op deze plek een bericht achter te laten. Zowel ikzelf als andere bezoekers kunnen daar dan op reageren.
Mocht een persoonlijk antwoord passender zijn, dan neem ik via e-mail contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Eefje Visser
Uitvaartzorg Eefje | Utrecht, Vleuten en omstreken

Schrijf hier uw recensie

 
 
 
 
* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.

Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Uitvaartzorg Eefje:
75 berichten.
Carolien Arends-Lolkema Carolien Arends-Lolkema schreef op oktober 25, 2023 om 1:09 pm
Lieve Eefje, Nu, bijna een jaar later, ben ik er aan toe om op te schrijven hoe je ons ongelofelijk liefdevol geholpen hebt bij het afscheid van mijn broer Onno. Hoe lief en begripvol je was voor mijn al wat oudere ouders die hun zoon hadden verloren, hoe warm en behulpzaam je was voor mijn nichtje die plotseling geen vader meer had. Hoe je ons thuis liet voelen in het afscheidshuis door ons de vrijheid te geven er altijd heen te kunnen, waar de kinderen ons oneindig konden voorzien van kopjes koffie, zodat ook zij een rol hadden die ze begrepen en konden omarmen, wat uiteindelijk maakte dat ze zich veilig genoeg voelden om daar ter plekke de kist op een prachtige manier te beschilderen. Hoe je voor mij en mijn man een rots in de branding was die we voor ons gevoel dag en nacht konden bellen, waar we vragen aan konden stellen over hoe we dingen moesten aanpakken, niet alleen op het praktische, maar ook op het emotionele vlak. En hoe je tijdens het afscheid een zaal vol intens verdrietige kunstenaars en comedians toesprak, en vertelde dat zij en wij naar elkaar om moeten kijken en praten als dat nodig is. Het heeft allemaal heel veel geholpen. Gelukkig heb ik je dat toen al tegen je kunnen zeggen, maar nu heb ik het ook op papier gezet. Zoals ik al zei bij het afscheid: mocht je er ooit een nodig hebbenโ€ฆ
Laura Kuijpers Laura Kuijpers schreef op oktober 16, 2023 om 9:05 am
Bedankt Eefje voor de fijne begeleiding we kijken terug op een mooi en persoonlijk afscheid van mijn man. Je hebt ons goed geholpen in deze moeilijke periode. En bedanken je voor je betrokkenheid.
Yvonne van Essen-Doornenbal Yvonne van Essen-Doornenbal schreef op september 20, 2023 om 7:07 am
Met de betrokkenheid, hulp en ideeรซn van Eefje hebben wij de uitvaart van mijn vader beleefd als heel warm en liefdevol. Dat we wanneer we maar wilden bij hem in het afscheidshuisje konden zijn was heel fijn. Maar ook de manier waarop ons zoontje van 4 door Eefje werd betrokken in het afscheid, door te helpen met de rouwauto, de kaarsjes aansteken en samen met Eefje voor de auto uit te lopen... we kijken er allemaal met een warm gevoel op terug. Eefje, je hebt ons in een verdrietige tijd enorm geholpen, daarvoor zijn we je intens dankbaar!
Fam. Bokhoven Fam. Bokhoven schreef op september 7, 2023 om 7:50 pm
Eefje en haar team zijn alles wat je nodig hebt als je een uitvaart moet regelen. Professioneel en empatisch. Op het juiste moment op de juiste plek met het juiste advies. Voelt dynamiek binnen een familie haarfijn aan. Wij vonden Eefje heel erg prettig om mee samen te werken.
Jelmer van den Bosch Jelmer van den Bosch schreef op september 7, 2023 om 10:11 am
Niks anders dan lof voor de goede zorgen van Eefje en haar team. Aandacht, advies, meedenken, de tijd nemen en een persoonlijke touch. In een ongelooflijke roerige tijd waren Eefje en haar mensen onze steun in alle praktische zaken rondom het overlijden van onze moeder. Ik hoop heel erg lang geen gebruik te hoeven maken van haar diensten, maar als dat wel moet, dan bel ik Eefje zonder twijfel direct.
Ron van Zuijlen Ron van Zuijlen schreef op augustus 31, 2023 om 6:18 pm
Ondanks het verdriet was het een lichtpuntje dat Eefje vanaf het eerste contact tot na de uitvaart zo geweldig meedacht over het proces. Zeer respectvol werd onze broer vanuit zorginstelling Princenhof in Harmelen naar het afscheidshuis in Vleuten gebracht waar we dagelijks onze broer nog konden bezoeken. Geduldig werd de familie aangehoord met uitvaart wensen. Hoe treffend werden de woorden gekozen bij het afscheid. Je hebt ons naar volle tevredenheid begeleid waarvoor we jou heel hartelijk bedanken.
Marloes Marloes schreef op april 5, 2023 om 2:10 pm
Eefje heeft ons zo warm en liefdevol begeleidt door het gehele proces. Geen vraag was teveel. Wat super fijn dat wij ook gebruik hebben kunnen maken van het afscheidshuis, waar wij dag en nacht op de momenten wanneer wij daar behoefte aan hadden, zonder afspraak te hoeven maken, naartoe konden gaan. Eefje denkt ook met je mee om het gehele afscheid helemaal naar wens te kunnen invullen. Heel veel aandacht ook voor kinderen, heel toegankelijk. Eefje dankjewel wat je voor ons hebt betekent.
Carolyn Carolyn schreef op maart 19, 2023 om 1:26 pm
Ben ongelooflijk dankbaar voor alles wat Eefje en haar collega heeft gedaan bij de uitvaart van mijn moeder. Aan alles werd gedacht en niets was te veel. Geen commerciรซl gedoe maar eerlijk en oprecht. Iemand met verstand maar vooral veel liefde voor haar vak.
Louise Louise schreef op februari 27, 2023 om 9:06 pm
6,5 jaar later moesten wij helaas weer jouw hulp inroepen. Dit deden wij zonder twijfel en je kwam direct. Weer deed je de uitvaart met veel respect. Zo warm en liefdevol en toch professioneel. Omdat je mijn vader (en ons) persoonlijk kende was je ontroerd en dat was mooi. Het afscheidshuis was een mooi plekje om in alle rust en warmte afscheid van m'n paps te nemen. Lieve Eefje, dank je wel ook van mijn moeder ๐Ÿ’œ
Mirjam Nordholt Mirjam Nordholt schreef op februari 16, 2023 om 8:29 pm
Kundig, oprecht betrokken en persoonlijk; zo zou ik de dienstverlening van Eefje willen beschrijven. In een hele moeilijke tijd heeft Eefje ons op geweldige wijze bijgestaan. Zij was inlevend maar tegelijkertijd zakelijk en doortastend daar waar nodig. Dacht steeds met ons mee en was altijd bereikbaar voor ons. Ik beveel Eefje van harte aan; een betere krijg je niet. Haar waardevolle steun zal ons altijd bijblijven.
Peter Peter schreef op oktober 28, 2022 om 6:44 am
Eefje heeft ons geweldig goed geholpen. Ze communiceert snel en goed en heeft een mooie lokatie gevonden in Laren NH. Eefje werkt met hart en ziel en dat is erg prettig . Maar ze is ook doortastend en dat is erg ondersteunend in hectische tijden. Bedankt Eefje!
Mevr. Tieleman Mevr. Tieleman schreef op oktober 14, 2022 om 12:21 pm
Wij hebben Eefje leren kennen als een zeer professionele,vriendelijke,betrokken,warm persoon, die goed luisterde naar onze wensen. De uitvaart was goed geregeld, er werd aan alles gedacht. Mede hierdoor is het een mooie uitvaart geworden, waar wij met een goed gevoel aan terug denken. Eefje, bedankt voor alles! Lieve groet, Astrid en Sander
Githana Becker Githana Becker schreef op oktober 12, 2022 om 7:15 pm
Beste Eefje. Via Laluna kwam ik bij jou terecht. De klik was er gelijk. Je pakte alles gelijk op en hebt ons goed geadviseerd en direct bijgestaan, tijdens de uitvaart van onze moeder Joyce Te Vrede. Voor alle vragen omtrent de uitvaart wist jij een antwoord of advies. Je bent zakelijk als het moet en daarnaast was je echt betrokken omtrent onze wensen. (Ook tijdens je verjaardag )Het was fijn om zo af en toe even ons hart te luchten bij jou..dat gaf rust en vertrouwen hartelijk dank daarvoor mooi mens. We kijken met een grote glimlach terug op de fantastische uitvaart van onze moeder waar jij een hele belangrijke rol in bent geweest. Dank je wel lieve Eefje. Warme groet van Githana en overige familie.
Edith Gentenaar herber Edith Gentenaar herber schreef op oktober 11, 2022 om 7:25 am
Met Eefje klikte het meteen. Zij snapte precies wat ik met een kleine sfeervolle begrafenis bedoelde. En dat is zo ontzettend fijn want er moet al zoveel geregeld worden. Bovendien gebeurd dit op zoโ€™n rustige liefdevolle wijze dat voelt zo fijn. Eefje is een lieve vrouw die alles regelt en aan alles denkt ook. Iemand met hart voor het vak. Wij kijken terug op een prachtige dag waar een traan en een lach elkaar afwisselde. Dank lieve Eefje namens ons allen.
Hetty van Ginkel Hetty van Ginkel schreef op september 29, 2022 om 11:21 am
Lieve Eefje, begin van dit jaar hebben wij mede dankzij jou een prachtige uitvaart gehad van onze zoon. Zoveel betrokkenheid van jouw kant was zo geweldig. De steun die wij hebben ervaren is onbeschrijfelijk. Alles was mogelijk. Afgelopen juli stierf mijn vader. En wat fijn dat jij ook de uitvaart van mijn vader wilde regelen. Ook deze uitvaart was mooi en liefdevol dankzij jou Eefje. Voor mij was en ben je nog steeds een extra steun. Lieve groet Hetty
Ed van Kouwen Ed van Kouwen schreef op april 22, 2022 om 8:37 am
Onze complimenten zoals jullie de uitvaart van onze vader gisteren en de dagen er voor het verzorgd en begeleid hebben. Wij bewaren hier aan een prachtige herinnering. Jij bent in een paar dagen tijd bijna een deel van onze familie geworden en wij bemerkte tijdens de uitvaart dat ook jij, ondanks dat het je vak is, een paar moeilijke momentjes had. Het laten zien van deze menselijke trekjes schept ongemerkt toch een band. Dank je wel Eefje.
Natasja & Michel Natasja & Michel schreef op maart 28, 2022 om 4:21 pm
Begin maart 2022 zijn we onze vriendin Renate verloren aan de ziekte kanker. Eefje heeft voor haar overlijden een aantal bezoeken aan huis gebracht om met Renate samen haar laatste wil vast te leggen. Eefje zorgde voor een gemoedelijke sfeer, heeft goed geluisterd en kwam met creatieve voorstellen. Uiteindelijk hebben we samen met Eefje er voor kunnen zorgen dat de uitvaart uiteindelijk zo is gelopen zoals Renate het heeft gewild. Het was een mooie dienst en alles was tot in de puntjes verzorgd. Eefje is proactief, sociaal, open en vasthoudend. Bedankt voor je ondersteuning. Gr Natasja & Michel
Alice karbet Alice karbet schreef op maart 11, 2022 om 10:39 am
Bij het overlijden van mijn schoon moeder hebben wij geen moment getwijfeld en weer Eefje gebeld. Opnieuw heeft zij alles uit handen genomen bij het verzorgen van de uitvaart. Zelf een plekje weten te vinden in het volle schema van de begraafplaats! Het is zo fijn wanneer je de touwtjes uit handen kan geven, wetende dat Eefje alles onder controle heeft. De rust die het bracht zorgde er voor dat er ook rust in de familie bleef, waarop ik met een fijn gevoel terug kan kijken. De uitvaart was mooi, Eefje dank hier voor!
Hans Kreisel Hans Kreisel schreef op december 8, 2021 om 9:37 pm
Lieve Eefje, Na het overlijden van mijn moeder wist ik dat ik jou ging bellen. Dezelfde avond zaten wij aan tafel bij ons thuis met Sander. Ook nu weer is gebleken dat niets onmogelijk is en hoe belangrijk de persoonlijke wens/invulling is, geen conventies !! Sander was hierbij "no nonsense" en wij hadden direct een klik. Wij zijn heel blij dat de uitvaart op onze "eigen wijze" heeft plaats gevonden en kijken hier met een heel goed gevoel op terug. Ik weet zeker dat de wijze waarop we dit hebben gedaan ook de wens van onze moeder/schoonmoeder/oma was. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg was haar adagium. Zo hebben we het kunnen doen, dankzij jullie. Het gaat ons goed. Liefs Hans
Vera Vera schreef op november 15, 2021 om 8:11 pm
Eefje heeft ons, 4 dochters, begeleid bij de uitvaart van onze vader. Ze dacht met ons mee, stelde zich zeer flexibel op en gaf raad waar nodig. Haar oprechte betrokkenheid was verwarmend en ze heeft een fijn team om haar heen verzameld. Ze dringt zich niet op, maar je voelt wel steeds haar steun en op de achtergrond neemt ze ongemerkt veel taken uit handen, regelt ze veel zaken en leidt ze alles in goede banen. Dankzij haar hartelijkheid en kundigheid kunnen we met een heel fijn gevoel op de uitvaart terugkijken, wat aan ons rouwproces positief bijdraagt. Heel veel dank Eefje!