Recensies

Welkom op mijn pagina met recensies van nabestaanden.
Ik nodig u van harte uit om op deze plek een bericht achter te laten. Zowel ikzelf als andere bezoekers kunnen daar dan op reageren.
Mocht een persoonlijk antwoord passender zijn, dan neem ik via e-mail contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Eefje Visser
Uitvaartzorg Eefje | Utrecht, Vleuten en omstreken

Schrijf hier uw recensie

 
 
 
 
* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.

Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Uitvaartzorg Eefje:
79 berichten.
Frederique Frederique schreef op april 19, 2024 om 12:28 pm
Wij waren al bekend met Eefje vanwege eerdere uitvaarten in de familie. Toen mijn ouders snel na elkaar overleden, namen wij met Eefje contact op en heeft zij ons op een hele warme en liefdevolle manier geholpen in het hele proces naar het afscheid van mijn beide ouders toe. Ik vond haar rust en ontzorging heel erg prettig en dat heeft mij erg geholpen. Eefje is een heel lief mens, die vanuit haar hart verbinding maakt en dat is precies wat ik nodig had in die verdrietige tijd. Dankjewel Eefje โค.
Jan Hullegien Jan Hullegien schreef op januari 21, 2024 om 11:26 am
Na het overlijden van onze moeder waren we op zoek naar een locatie waar we 24/7 terecht konden om bij onze moeder te zijn, wanneer we daar behoefte aan hadden. Als eerste keuze hadden we het Afscheidshuis in Vleuten, waar gelukkig ook plaats was, en zo zijn we in contact gekomen met Uitvaartzorg Eefje. Eefje, de eerste kennismaking voelde al vertrouwd, je zat midden tussen alle kinderen en je begeleidde ons op een hele prettige manier door de vragen en keuzes heen waarvoor je een antwoord nodig had. In het Afscheidshuis kwam de persoonlijke aankleding van de huiskamer. Passende fotoโ€™s werden door ons uitgekozen en de volgende dag waren ze er al om het een echte huiskamersfeer te geven, ook de bezorgde bloemstukken kregen een mooie plaats. We konden in alle vertrouwen de regie aan Eefje laten, niets was teveel en alles werd met veel zorg en liefde geregeld. De uitvaart verliep zoals we gewenst hadden en de nazit in het Vereenigingsgebouw De Zandweg gaf ons allemaal het gevoel รฉรฉn grote familie te zijn waar Eefje zeker deel van uitmaakte. Lieve Eefje, bedankt voor je goede, warme en liefdevolle begeleiding tijdens deze moeilijke periode. Liefs van Fam. Hullegien.
Jolanda Tieleman Jolanda Tieleman schreef op januari 20, 2024 om 9:03 am
Eefje uitvaartzorg hebben wij via via leren kennen 3 jaar geleden voor de uitvaart van onze moeder. Wat een ontzettend lieve vakvrouw is dit. De persoonlijke benadering van haar is ongekend. Ze belt regelmatig om te vragen of ze nog iets voor je kan betekenen. Maar ook na de uitvaart hield ze contact. Dit resulteerde in een hernieuwde samenwerking bij het overlijden van mijn zwager vorig jaar. Ook hier stond Eefje ons uitstekend bij met raad en daad. Heel recent, nog maar 5 weken geleden, hadden we Eefje helaas weer nodig voor de plotselinge uitvaart van mijn vader. Inmiddels is zij voor ons, helaas, zo vertrouwd, dat we elkaar bijna als vrienden gaan zien. Eefje uitvaartzorg is een begrip. Dankzij de enorme professionaliteit en warmte van Eefje. Lieve Eefje, bedankt voor jouw warmte in koude tijden. Jolanda (en de hele familie).
Helga Spierenburg Helga Spierenburg schreef op januari 16, 2024 om 10:29 pm
Voor ons was je een steun in een hele zware periode. Je hebt ons een plek gegeven waar wij in alle rust konden zijn met onze lieve man, vader, zoon, vriend en ga maar door. Het afscheidshuis wat is dat een bijzondere plek. In een huiselijke sfeer bij je geliefde kunnen zijn. En dan de mooie en oprechte gesprekken die je met mensen voert. Je voelt je echt gehoord en gezien door Eefje. Zij laat je de dingen op geheel eigen wijze doen en waar nodig geeft ze je advies of komt ze met een prachtig idee zoals het doorknippen van een lint waarmee de kinderen symbolisch hun vader loslaten. Ben je op zoek naar een kunstenares? Eefje kent wel iemand. Geen vraag is te gek. Eefje regelt het. En waar ze mensen oproept contact te blijven zoeken met de mensen die in rouw zijn doet Eefje dit zelf ook. Na een uitvaart laat ze regelmatig iets van zich horen. Een appje, belletje of een huisbezoek. Wij ervaren dat als zeer positief. Want na de uitvaart houdt het niet op maar begint de zware taak van rouw. Je hebt het geweldig gedaan, samen met je team. Voor ons kon het niet beter. Ga hiermee door. Liefs fam. Spierenburg
Carolien Arends-Lolkema Carolien Arends-Lolkema schreef op oktober 25, 2023 om 1:09 pm
Lieve Eefje, Nu, bijna een jaar later, ben ik er aan toe om op te schrijven hoe je ons ongelofelijk liefdevol geholpen hebt bij het afscheid van mijn broer Onno. Hoe lief en begripvol je was voor mijn al wat oudere ouders die hun zoon hadden verloren, hoe warm en behulpzaam je was voor mijn nichtje die plotseling geen vader meer had. Hoe je ons thuis liet voelen in het afscheidshuis door ons de vrijheid te geven er altijd heen te kunnen, waar de kinderen ons oneindig konden voorzien van kopjes koffie, zodat ook zij een rol hadden die ze begrepen en konden omarmen, wat uiteindelijk maakte dat ze zich veilig genoeg voelden om daar ter plekke de kist op een prachtige manier te beschilderen. Hoe je voor mij en mijn man een rots in de branding was die we voor ons gevoel dag en nacht konden bellen, waar we vragen aan konden stellen over hoe we dingen moesten aanpakken, niet alleen op het praktische, maar ook op het emotionele vlak. En hoe je tijdens het afscheid een zaal vol intens verdrietige kunstenaars en comedians toesprak, en vertelde dat zij en wij naar elkaar om moeten kijken en praten als dat nodig is. Het heeft allemaal heel veel geholpen. Gelukkig heb ik je dat toen al tegen je kunnen zeggen, maar nu heb ik het ook op papier gezet. Zoals ik al zei bij het afscheid: mocht je er ooit een nodig hebbenโ€ฆ
Laura Kuijpers Laura Kuijpers schreef op oktober 16, 2023 om 9:05 am
Bedankt Eefje voor de fijne begeleiding we kijken terug op een mooi en persoonlijk afscheid van mijn man. Je hebt ons goed geholpen in deze moeilijke periode. En bedanken je voor je betrokkenheid.
Yvonne van Essen-Doornenbal Yvonne van Essen-Doornenbal schreef op september 20, 2023 om 7:07 am
Met de betrokkenheid, hulp en ideeรซn van Eefje hebben wij de uitvaart van mijn vader beleefd als heel warm en liefdevol. Dat we wanneer we maar wilden bij hem in het afscheidshuisje konden zijn was heel fijn. Maar ook de manier waarop ons zoontje van 4 door Eefje werd betrokken in het afscheid, door te helpen met de rouwauto, de kaarsjes aansteken en samen met Eefje voor de auto uit te lopen... we kijken er allemaal met een warm gevoel op terug. Eefje, je hebt ons in een verdrietige tijd enorm geholpen, daarvoor zijn we je intens dankbaar!
Fam. Bokhoven Fam. Bokhoven schreef op september 7, 2023 om 7:50 pm
Eefje en haar team zijn alles wat je nodig hebt als je een uitvaart moet regelen. Professioneel en empatisch. Op het juiste moment op de juiste plek met het juiste advies. Voelt dynamiek binnen een familie haarfijn aan. Wij vonden Eefje heel erg prettig om mee samen te werken.
Jelmer van den Bosch Jelmer van den Bosch schreef op september 7, 2023 om 10:11 am
Niks anders dan lof voor de goede zorgen van Eefje en haar team. Aandacht, advies, meedenken, de tijd nemen en een persoonlijke touch. In een ongelooflijke roerige tijd waren Eefje en haar mensen onze steun in alle praktische zaken rondom het overlijden van onze moeder. Ik hoop heel erg lang geen gebruik te hoeven maken van haar diensten, maar als dat wel moet, dan bel ik Eefje zonder twijfel direct.
Ron van Zuijlen Ron van Zuijlen schreef op augustus 31, 2023 om 6:18 pm
Ondanks het verdriet was het een lichtpuntje dat Eefje vanaf het eerste contact tot na de uitvaart zo geweldig meedacht over het proces. Zeer respectvol werd onze broer vanuit zorginstelling Princenhof in Harmelen naar het afscheidshuis in Vleuten gebracht waar we dagelijks onze broer nog konden bezoeken. Geduldig werd de familie aangehoord met uitvaart wensen. Hoe treffend werden de woorden gekozen bij het afscheid. Je hebt ons naar volle tevredenheid begeleid waarvoor we jou heel hartelijk bedanken.
Marloes Marloes schreef op april 5, 2023 om 2:10 pm
Eefje heeft ons zo warm en liefdevol begeleidt door het gehele proces. Geen vraag was teveel. Wat super fijn dat wij ook gebruik hebben kunnen maken van het afscheidshuis, waar wij dag en nacht op de momenten wanneer wij daar behoefte aan hadden, zonder afspraak te hoeven maken, naartoe konden gaan. Eefje denkt ook met je mee om het gehele afscheid helemaal naar wens te kunnen invullen. Heel veel aandacht ook voor kinderen, heel toegankelijk. Eefje dankjewel wat je voor ons hebt betekent.
Carolyn Carolyn schreef op maart 19, 2023 om 1:26 pm
Ben ongelooflijk dankbaar voor alles wat Eefje en haar collega heeft gedaan bij de uitvaart van mijn moeder. Aan alles werd gedacht en niets was te veel. Geen commerciรซl gedoe maar eerlijk en oprecht. Iemand met verstand maar vooral veel liefde voor haar vak.
Louise Louise schreef op februari 27, 2023 om 9:06 pm
6,5 jaar later moesten wij helaas weer jouw hulp inroepen. Dit deden wij zonder twijfel en je kwam direct. Weer deed je de uitvaart met veel respect. Zo warm en liefdevol en toch professioneel. Omdat je mijn vader (en ons) persoonlijk kende was je ontroerd en dat was mooi. Het afscheidshuis was een mooi plekje om in alle rust en warmte afscheid van m'n paps te nemen. Lieve Eefje, dank je wel ook van mijn moeder ๐Ÿ’œ
Mirjam Nordholt Mirjam Nordholt schreef op februari 16, 2023 om 8:29 pm
Kundig, oprecht betrokken en persoonlijk; zo zou ik de dienstverlening van Eefje willen beschrijven. In een hele moeilijke tijd heeft Eefje ons op geweldige wijze bijgestaan. Zij was inlevend maar tegelijkertijd zakelijk en doortastend daar waar nodig. Dacht steeds met ons mee en was altijd bereikbaar voor ons. Ik beveel Eefje van harte aan; een betere krijg je niet. Haar waardevolle steun zal ons altijd bijblijven.
Peter Peter schreef op oktober 28, 2022 om 6:44 am
Eefje heeft ons geweldig goed geholpen. Ze communiceert snel en goed en heeft een mooie lokatie gevonden in Laren NH. Eefje werkt met hart en ziel en dat is erg prettig . Maar ze is ook doortastend en dat is erg ondersteunend in hectische tijden. Bedankt Eefje!
Mevr. Tieleman Mevr. Tieleman schreef op oktober 14, 2022 om 12:21 pm
Wij hebben Eefje leren kennen als een zeer professionele,vriendelijke,betrokken,warm persoon, die goed luisterde naar onze wensen. De uitvaart was goed geregeld, er werd aan alles gedacht. Mede hierdoor is het een mooie uitvaart geworden, waar wij met een goed gevoel aan terug denken. Eefje, bedankt voor alles! Lieve groet, Astrid en Sander
Githana Becker Githana Becker schreef op oktober 12, 2022 om 7:15 pm
Beste Eefje. Via Laluna kwam ik bij jou terecht. De klik was er gelijk. Je pakte alles gelijk op en hebt ons goed geadviseerd en direct bijgestaan, tijdens de uitvaart van onze moeder Joyce Te Vrede. Voor alle vragen omtrent de uitvaart wist jij een antwoord of advies. Je bent zakelijk als het moet en daarnaast was je echt betrokken omtrent onze wensen. (Ook tijdens je verjaardag )Het was fijn om zo af en toe even ons hart te luchten bij jou..dat gaf rust en vertrouwen hartelijk dank daarvoor mooi mens. We kijken met een grote glimlach terug op de fantastische uitvaart van onze moeder waar jij een hele belangrijke rol in bent geweest. Dank je wel lieve Eefje. Warme groet van Githana en overige familie.
Edith Gentenaar herber Edith Gentenaar herber schreef op oktober 11, 2022 om 7:25 am
Met Eefje klikte het meteen. Zij snapte precies wat ik met een kleine sfeervolle begrafenis bedoelde. En dat is zo ontzettend fijn want er moet al zoveel geregeld worden. Bovendien gebeurd dit op zoโ€™n rustige liefdevolle wijze dat voelt zo fijn. Eefje is een lieve vrouw die alles regelt en aan alles denkt ook. Iemand met hart voor het vak. Wij kijken terug op een prachtige dag waar een traan en een lach elkaar afwisselde. Dank lieve Eefje namens ons allen.
Hetty van Ginkel Hetty van Ginkel schreef op september 29, 2022 om 11:21 am
Lieve Eefje, begin van dit jaar hebben wij mede dankzij jou een prachtige uitvaart gehad van onze zoon. Zoveel betrokkenheid van jouw kant was zo geweldig. De steun die wij hebben ervaren is onbeschrijfelijk. Alles was mogelijk. Afgelopen juli stierf mijn vader. En wat fijn dat jij ook de uitvaart van mijn vader wilde regelen. Ook deze uitvaart was mooi en liefdevol dankzij jou Eefje. Voor mij was en ben je nog steeds een extra steun. Lieve groet Hetty
Ed van Kouwen Ed van Kouwen schreef op april 22, 2022 om 8:37 am
Onze complimenten zoals jullie de uitvaart van onze vader gisteren en de dagen er voor het verzorgd en begeleid hebben. Wij bewaren hier aan een prachtige herinnering. Jij bent in een paar dagen tijd bijna een deel van onze familie geworden en wij bemerkte tijdens de uitvaart dat ook jij, ondanks dat het je vak is, een paar moeilijke momentjes had. Het laten zien van deze menselijke trekjes schept ongemerkt toch een band. Dank je wel Eefje.