Uitvaart in Utrecht

Na het overlijden van uw dierbare kunt u contact opnemen met Uitvaartzorg Eefje. Zij begeleidt u stap voor stap naar de dag van het afscheid toe en zorgt voor een persoonlijk afscheid.

Eefje Visser

Wie is Eefje Visser

Mijn naam is Eefje Visser, woonachtig in Vleuten en werkzaam in de regio Utrecht. In 2016 heb ik de stap gezet om mijn eigen bedrijf te starten. Uitvaartzorg Eefje werd een feit. Toen ik 35 jaar was verloor ik mijn man. Tijdens het afscheid ging niets zoals ik dat voor ogen had. Het liet me maar niet los. Mijn baan als psychologe heb ik uiteindelijk opgezegd en ik ben gestart met Uitvaartzorg Eefje. Iedere keer weer een persoonlijk afscheid vormgeven met oog voor de nabestaanden en de wensen, dat is mijn doel. Ik neem u bij de hand en samen werken wij aan een passende uitvaart voor uw dierbare.

Uitvaartzorg Eefje verzorgt uitvaarten in de omgeving van Montfoort, Gouda, Utrecht, Bilthoven, Maarssen, Maarssenbroek, Hilversum, Zeist, Nieuwegein, Utrecht, Woerden, Harmelen, De Meern

Zoekt u een uitvaartbegeleider in de Utrecht?

Als er iemand overlijdt, staat de wereld gevoelsmatig even stil. Er moet zoveel geregeld worden, terwijl u overspoeld kunt raken door emoties. Wellicht zijn er al wensen bekend en is dit eerder al besproken. Dan wordt dat de insteek voor het afscheid en houden wij ons daaraan. Was er nog niets besproken?  Dan neem ik u stap voor stap mee en werken wij samen toe naar de keuzes die gemaakt moeten worden. Hierbij staan rust en uw wensen centraal.  Na het vaststellen van het overlijden kunt u direct contact opnemen met Uitvaartzorg Eefje.

Omdat ik al meerdere jaren uitvaarten verzorg in Utrecht, kan ik u zorgvuldig advies geven over de mogelijkheden in deze regio. Denk aan de locatie voor de condoleance en/of uitvaart.

Samen gaan we altijd op zoek naar de juiste oplossingen en werken wij aan een waardig en persoonlijk afscheid. Ook hierbij blijft de rust centraal staan.

Wat kost een uitvaart in Utrecht?

Een uitvaart is altijd maatwerk. Ieder persoon is uniek en iedere situatie vraagt om een andere invulling van het afscheid. Tijdens de organisatie van een uitvaart of tijdens een voorbespreking geef ik u altijd een indicatie van de kosten.

Mocht u verzekerd zijn, dan is het goed om te weten dat de uitvaart door een ander bedrijf dan de verzekeraar begeleid mag worden. Samen bekijken wij de verzekeringspolissen en vragen wij het uit te keren bedrag door de verzekeraar op.

Afscheidslocaties in Utrecht

Aangezien ik bekend ben ik de omgeving van Utrecht, kan ik u adviseren over afscheidslocaties in deze regio. Daarnaast beschikt Uitvaartzorg Eefje over een Afscheidshuis in Vleuten. Deze ruimte is voorzien van 2 afscheidskamers en straalt huiselijkheid en rust uit. Hier kunt u 24/7 in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. Ook kunt u de afscheidskamers voorzien van persoonlijke items, bloemen of foto’s.

Mijn dierbare is overleden. Wat moet ik doen?

Bel als eerste de huisarts

Waarschuw uw (huis)arts

Neem telefonisch contact met mij op 06-11724040. Ik ben 24/7 bereikbaar.

Eefje zal met de familie het regelgesprek aangaan

Regelgesprek

Breng uw familie en vrienden op de hoogte van het overlijden, die u mogelijk bij de bespreking van de uitvaart wilt hebben.

Tijdens het regelgesprek worden de wensen besproken

Uitvaartwensen

Tijdens het regelgesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Samen maken we er een liefdevol afscheid van.

Recensies van nabestaanden

Geschreven door Hans

Lieve Eefje, Na het overlijden van mijn moeder wist ik dat ik jou ging bellen. Dezelfde avond zaten wij aan tafel bij ons thuis met Sander. Ook nu weer is gebleken dat niets onmogelijk is en hoe belangrijk de persoonlijke wens/invulling is, geen conventies !! Sander was hierbij “no nonsense” en wij hadden direct een klik. Wij zijn heel blij dat de uitvaart op onze “eigen wijze” heeft plaats gevonden en kijken hier met een heel goed gevoel op terug. Ik weet zeker dat de wijze waarop we dit hebben gedaan ook de wens van onze moeder/schoonmoeder/oma was. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg was haar adagium. Zo hebben we het kunnen doen, dankzij jullie. Het gaat ons goed. Liefs Hans

Geschreven door Vera

Eefje heeft ons, 4 dochters, begeleid bij de uitvaart van onze vader. Ze dacht met ons mee, stelde zich zeer flexibel op en gaf raad waar nodig. Haar oprechte betrokkenheid was verwarmend en ze heeft een fijn team om haar heen verzameld. Ze dringt zich niet op, maar je voelt wel steeds haar steun en op de achtergrond neemt ze ongemerkt veel taken uit handen, regelt ze veel zaken en leidt ze alles in goede banen. Dankzij haar hartelijkheid en kundigheid kunnen we met een heel fijn gevoel op de uitvaart terugkijken, wat aan ons rouwproces positief bijdraagt. Heel veel dank Eefje!

Geschreven door Eric

Eefje heeft ons geholpen met de uitvaart van mijn moeder. Wij zijn heel tevreden over de manier waarop. Er komt heel veel op je af in zo’n situatie. Wat opvalt aan de aanpak van Eefje is dat ze stap voor stap op het juiste moment je hulp bied die dan nodig is. Daardoor blijft het voor jou overzichtelijk en dat geeft de rust die je nodig hebt. Daarbij luistert ze goed en geeft ze je de ruimte om zelf de invulling te geven. Waar nodig stuurt ze bij en geeft ze suggesties. Wij vonden het een heel prettige manier van werken en kunnen Eefje van harte aanbevelen. Bedankt Eefje nogmaals voor je hulp.

Ine Zwartkruis

Drie jaar geleden maakten wij kennis met Eefje. Onze ouders, toen beiden 90 jaar, wilden graag bij leven, hun uitvaartwensen kenbaar maken bij een Uitvaartzorg. Op zoek op internet vonden wij de website van Eefje, de website sprak onze ouders heel erg aan . Zij hebben Eefje ontmoet en waren direct vol lof over haar persoonlijkheid en de manier waarop zij de laatste wensen kon verweven in een mooi laatste afscheid. Inmiddels zijn beide ouders overleden en hebben zij het mooiste afscheid gehad waar wij als kinderen met veel dankbaarheid op terug kijken. Eefje biedt zorg vóór , tijdens en na het overlijden. Haar warme inlevende persoonlijkheid zorgt voor een waardig afscheid. Helemaal naar de wensen van overledene en familie. Wij zijn dankbaar haar te hebben mogen leren kennen.

Overlijden melden

Bel ons op telelfoonnummer :0611724040
Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. 

w

Plan een kennismaking

Misschien heeft u al een duidelijk idee over het laatste afscheid, misschien ook niet. Een begrafenis of crematie, bescheiden of juist heel groots, met veel gasten of liever kleinschalig in familiekring. De mogelijkheden zijn groot.

Wat kunt u van mij verwachten

Een uitvaart in Utrecht wordt altijd met oog voor details uitgevoerd door Uitvaartzorg Eefje. Omdat het afscheid altijd op maat samengesteld wordt, bent u verzekerd van een persoonlijk afscheid. De overledene herinneren staat centraal. Daarbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en wat bij u past. Tijdens de afscheidsdienst ben ik zichtbaar, maar niet opvallend aanwezig.