Melden van overlijden

De uitvaartverzorger informeren

Wanneer iemand thuis overlijdt, raadpleegt u eerst de huisarts. Daarna kunt u contact opnemen met Uitvaartzorg Eefje. Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar op 06-11724040.

Als uw dierbare in het ziekenhuis overlijdt, kunt u na het gesprek met de arts contact met mij opnemen. In overleg spreken wij een tijd af waarop ik bij u langs kan komen.

Soms is rust creëren de eerste stap. Zeker bij een onverwachts overlijden komt er veel op u af. We nemen de tijd om de eerste stappen die bij het afscheid horen te zetten.
Vervolgens zal het lichaam van uw dierbare verzorgd worden.

Melden van overlijden aan uw omgeving

Naast het melden bij de huisarts en een uitvaartonderneming, wilt u uiteraard ook uw familie en vrienden inlichten. Neem hier de tijd voor. Andere mensen kunnen geïnformeerd worden via:

Een rouwkaart/rouwadvertentie

Een rouwkaart wordt persoonlijk ontworpen. Er kan een afbeelding van een mooie omgeving op geplaatst worden of van de persoon zelf. Ik probeer altijd samen met u een kaart te maken die past bij uw dierbare. U kunt er zelf voor kiezen of u de advertentie in de krant wilt plaatsen of niet.

E-mail

Ook is het mogelijk om het overlijden kenbaar te maken via e-mail. Soms heeft u geen adres of denk aan eventuele werk gerelateerde relaties.

Social media

Een overlijden melden via social media is ook mogelijk. Door de rouwkaart te delen, kunt u indien gewenst een grote groep mensen bereiken.

Wilt u een overlijden melden in Vleuten, Woerden, Utrecht en omgeving?
Neem dan contact op Uitvaartzorg Eefje tel: 06-11724040