Mag ik u bij de hand nemen wanneer u afscheid moet nemen en er zoveel verdriet in uw leven is?

Eefje Visser

 

 

 

Eefje Visser

Even voorstellen…..

Mijn naam is Eefje Visser. Samen met mijn vriend en dochter woon ik in Vleuten. Ik geloof erin dat ieder mens uniek is en een waardig en persoonlijk afscheid verdient.

Op jonge leeftijd is mijn man overleden en zag ik voor het eerst hoe een uitvaart geregeld werd. Tijdens deze dagen en ook na de uitvaart begon het te knagen. “Waren dit echt alle mogelijkheden”? “Waarom mocht ik het niet naar eigen wens invullen”? Enerzijds heeft mij dit geremd in mijn rouwproces, maar anderzijds heeft dit een gevoel aangewakkerd dat ik hier iets mee wilde gaan doen in mijn leven.

Een aantal jaren later heb ik mijn baan als psychologe opgezegd en heb ik de studie voor uitvaartbegeleider gevolgd. Vervolgens ben ik gaan werken bij een aantal uitvaartbedrijven. Toch merkte ik dat ik hier mijn visie op afscheid nemen niet in kwijt kon. Daarom heb ik in 2016 de beslissing genomen om Uitvaartzorg Eefje op te richten.

Een keuze waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb en waarin het mij iedere keer weer duidelijk wordt hoe belangrijk een persoonlijk afscheid is voor de verwerking.

Wat kunt u van mij verwachten?

Na het overlijden komt er veel op u af. Ik wil u graag bij de hand nemen en samen met u invulling geven aan een persoonlijk afscheid. Geen vraag is mij te veel en ik geloof erin dat er voor alles een oplossing is.

Tijdens de week van het afscheid kunt u van mij een liefdevolle en rustige begeleiding verwachten. Stap voor stap werken wij samen toe naar de dag van het afscheid en hoop ik het vertrouwen te wekken dat u mij alles mag vragen en alles tegen mij mag zeggen.

Op de dag van de uitvaart ben ik zichtbaar, maar niet opvallend aanwezig. Met uw wensen in mijn achterhoofd neem ik op een vriendelijke en rustige manier de regie.

Ik beschouw het als een eer om dit bijzondere moment in het leven van mensen te mogen begeleiden en ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt.

Wilt u weten wat Uitvaartzorg Eefje voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Samenwerking

Steeds meer mensen in Vleuten en omgeving weten Uitvaartzorg Eefje te vinden.
Regelmatig krijg ik de vraag wat er gebeurt als ik afwezig ben. Voor de stabiliteit van mijn onderneming werk ik samen met vriendelijke en bescheiden uitvaartverzorgers. De werkwijze, visie en passie voor het vak hebben ons bij elkaar gebracht.
Mocht het een keer voorkomen dat ik zelf niet aanwezig ben, dan nemen zij met identieke professionaliteit mijn werkzaamheden over. Zij nemen u bij de hand op dezelfde manier dat ik dat doe en u kunt ervan op aan dat zij ook vol liefde samen met u toewerken naar een waardig afscheid.