Rouwvervoer

De keuze voor rouwvervoer is veel vrijer dan de meeste mensen denken. De wet vertelt ons niet op welke manier een overleden persoon vervoerd moet worden. De traditionele rouwauto die wij allemaal kennen is een optie en geen verplicht ritueel.

Een vervoersmiddel die past bij de overledene

Wist u bijvoorbeeld dat u ook uw eigen auto mag gebruiken of een vervoersmiddel die past bij uw dierbare? Een aantal vervoersmiddelen waar u misschien niet direct aan denkt, maar wel tot de mogelijkheden behoren zijn:

  • Uitvaartfiets (De fiets mag u zelf besturen)
  • Volkswagen T2 bus
  • Uitvaartmotor
  • Rolls Royce
  • Sixties Cadillac

Als u iets anders wenst dan een standaard rouwauto bespreken we samen de opties.
U kunt de mogelijkheden alvast bekijken op de website van Funeral Assist.

Een persoonlijke laatste rit

Naast het vervoer bespreken wij ook de route op de dag van het afscheid. Kwam uw dierbare bijvoorbeeld graag bij een sportclub of vereniging? Dan kunnen we de route aanpassen en rijden we daarlangs.
Mocht u zelf liever niet rijden op de dag van de uitvaart of als dit niet mogelijk is, kunt u gebruik maken van volgauto’s. Naar aanleiding van het aantal mensen kiezen wij in overleg een geschikte auto uit.

Samenwerking rouwvervoer

Eefje uitvaartzorg werkt samen met Funeral assist. Dit is een groot bedrijf met een divers wagenpark. Mijn partners zoek ik altijd uit op dienstverlening en service. Met iedere vraag op het gebied van rouwvervoer kan ik bij deze partij terecht.

Wilt u meer weten over rouwvervoer in de omgeving van Vleuten en Woerden? Neem dan contact op met mij via 06-11724040

 

Rouwvervoer
Rouwvervoer
Rouwvervoer