Afscheidsdienst

Na een intense week volgt de dag van de uitvaart, het definitieve afscheid van uw dierbare. De afscheidsdienst kan op diverse locaties plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende locaties:

Wat kunt u verwachten tijdens de afscheidsdienst?

Tijdens de voorgaande week is alles besproken. Welke muziek er wordt gedraaid, wie er gaat spreken, of de kist gedragen gaat worden. Kortom; de inhoud is naar uw wens bepaald. Dat betekent niet dat er ook tijdens de uitvaart aanpassingen worden gedaan. Als bijvoorbeeld het kleinkind toch wel dat ene gedichtje op wil lezen, dan is daar altijd ruimte voor.

Condoleance

Voor of na de uitvaart kunt u kiezen voor een condoleance. Dit is een moment voor omstanders om medeleven en steun te betuigen. Ook voor dit moment zijn veel locaties beschikbaar.

Catering

Na een afscheidsdienst is er doorgaans nog een samenkomst van de genodigden. Ook de keuzes rondom catering staan vrij. Zo kunt u kiezen voor het traditionele kopje koffie met een koek of plak cake, maar is het ook mogelijk om alcohol en frisdrank te serveren met wellicht een bittergarnituur. Voor de afscheidsdienst bespreken wij uitgebreid de mogelijkheden en de bijhorende tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent.

Samenwerking met uitvaartlocaties

Door intensieve samenwerkingen met uitvaartlocaties in Vleuten, Woerden, Utrecht en Nieuwegein kan ik de opties met u bespreken.

Eefje Visser uitvaartzorg uit Vleuten begeleidt een uitvaart vanuit haar hart en staat altijd voor een uniek en persoonlijk afscheid.

 

Afscheid nemen
Afscheid met kaarsen
Afscheid met een gezellige sfeer