Afscheidsfotografie

Afscheids

fotografie

Omdat het afscheid nemen van een dierbare zo intens is, kan er veel aan u voorbij gaan. Een mooie fotoreportage helpt om de liefdevolle herinnering te bewaren en het verlies bespreekbaar te maken. De afbeeldingen zijn uw bezit, dus u bepaalt wanneer u deze wilt bekijken.

Respectvol en niet opvallend

Voor afscheidsreportages werk ik samen met professionele en ervaren fotografen. Zij beschikken over de juiste apparatuur en zijn niet storend op de dag van de uitvaart. Op een discrete en subtiele manier weten zij de juiste momenten vast te leggen die er achteraf echt toe doen.
Mocht u voor een reportage kiezen, dan laat ik u graag kennis maken met Frouke Ringenoldus uit Vleuten. Zij weet op een meevoelende manier de juiste momenten vast te leggen. Voor meer informatie over Frouke kunt u kijken op haar website www.keepmemoriesalive.nl.

Foto van uw dierbare

Tijdens een afscheidsdienst of condoleance wordt er regelmatig een mooie foto van de overledene op de kist geplaatst. In de praktijk blijkt het vinden van een geschikte foto niet altijd eenvoudig. Heeft u een foto die verbeterd moet worden? Dan heeft Frouke daar ook mogelijkheden voor.

Livestream

Naast fotografie wordt er ook steeds vaker gebruik gemaakt van videografie tijdens de uitvaart. De dag van de uitvaart wordt ook niet storend en op een respectvolle manier vastgelegd. Uiteraard is zowel fotografie als videografie een vrije keuze en is het belangrijk dat u een keuze maakt die bij u past. Voor meer informatie kunt u kijken op www.mijn-laatste-ik.nl of www.terugkijkendopeenpassendafscheid.nl

Wilt u meer informatie over fotografie of videografie tijdens een uitvaart in Vleuten en omstreken? Neem dan contact met mij op.