Afscheidsfotografie

Omdat het afscheid nemen van een dierbare zo intens is, kan er veel aan u voorbij gaan. Een mooie fotoreportage helpt om de liefdevolle herinnering te bewaren en het verlies bespreekbaar te maken. De afbeeldingen zijn uw bezit, dus u bepaalt wanneer u deze wilt bekijken.

Respectvol en niet opvallend

Voor afscheidsreportages werk ik samen met professionele en ervaren fotografen. Zij beschikken over de juiste apparatuur en zijn niet storend op de dag van de uitvaart. Op een discrete en subtiele manier weten zij de juiste momenten vast te leggen die er achteraf echt toe doen.

Foto van uw dierbare

Tijdens een afscheidsdienst of condoleance wordt er regelmatig een mooie foto van de overledene op de kist geplaatst. In de praktijk blijkt het vinden van een geschikte foto niet altijd eenvoudig. Heeft u een foto die verbeterd moet worden? Wij kunnen u hiermee helpen.

Livestream

Naast fotografie wordt er ook steeds vaker gebruik gemaakt van videografie tijdens de uitvaart. De dag van de uitvaart wordt ook niet storend en op een respectvolle manier vastgelegd. Uiteraard is zowel fotografie als videografie een vrije keuze en is het belangrijk dat u een keuze maakt die bij u past.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Boy Hazes, Annemieke Nierop of de website van ‘Terugkijken op een passend afscheid’. 

Wilt u meer informatie over fotografie of videografie tijdens een uitvaart in Vleuten en omstreken? Neem dan contact met mij op.

troos tzoeken bij een uitvaart
Afscheidsfotografie
Afscheidsfotografie