Uitvaartverzorging in Harmelen

Uitvaartzorg Eefje verzorgt uitvaarten in Harmelen en omgeving. Samen werken wij stap voor stap naar de dag van de uitvaart toe.

Eefje Visser

Wie is Eefje Visser

Mijn naam is Eefje Visser. Na jaren ervaring op te hebben gedaan bij verschillende uitvaartbedrijven heb ik in 2016 mijn eigen bedrijf opgericht. Mijn drijfveer is een waardig en persoonlijk afscheid creëren samen met de nabestaanden. Door de organisatie uit handen te nemen en u te adviseren over de mogelijkheden, neem ik u bij de hand op weg naar een persoonlijk afscheid.

Uitvaartzorg Eefje verzorgt uitvaarten in de omgeving van: MontfoortGoudaUtrechtBilthovenMaarssenMaarssenbroekHilversumZeistNieuwegein
WoerdenHarmelen,  De Meern

Uitvaartbegeleider in Harmelen?

Als uw dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Na het vaststellen van het overlijden, kunt u contact opnemen met Uitvaartzorg Eefje Visser. Door mijn ruime ervaring met uitvaarten in Harmelen, kan ik u op maat adviseren over de mogelijkheden. Geen vraag is te veel, het draait om u en uw wensen. Door altijd te denken in oplossingen en mogelijkheden, creëren wij samen een persoonlijke en passende uitvaart.  

Bent u verzekerd?

Heeft u een uitvaartverzekering, maar wilt u de uitvaart laten begeleiden door Uitvaartzorg Eefje? Dat is mogelijk. Samen bekijken we welk bedrag er uitgekeerd wordt door de verzekeraar en pakken we de organisatie van het afscheid op.

 De totale kosten van een uitvaart zijn altijd afhankelijk van uw wensen. Uiteraard geef ik aan wat u kunt verwachten qua kostenplaatje. Omdat ik sta voor een persoonlijk afscheid, zal dit bedrag per uitvaart verschillen. Uitvaartzorg Eefje houdt altijd rekening met het te besteden budget en denkt in oplossingen.

Afscheidslocaties Vleuten

Omdat ik bekend ben bij in de omgeving van Harmelen, kan ik u adviseren over de mogelijkheden. Wist u dat een uitvaart ook plaats kan vinden in een restaurant of bij u thuis? Daarnaast beheert Uitvaartzorg Eefje een Afscheidshuis met 2 sfeervolle afscheidskamers in Vleuten. Dit geeft u de mogelijkheid om 24/7 afscheid te nemen van uw dierbare. Door goed te luisteren naar uw wensen, bekijken wij samen wat een geschikte afscheidslocatie is.

Mijn dierbare is overleden. Wat moet ik doen?

Bel als eerste de huisarts

Waarschuw uw (huis)arts

Neem telefonisch contact met mij op 06-11724040. Ik ben 24/7 bereikbaar.

Eefje zal met de familie het regelgesprek aangaan

Regelgesprek

Breng uw familie en vrienden op de hoogte van het overlijden, die u mogelijk bij de bespreking van de uitvaart wilt hebben.

Tijdens het regelgesprek worden de wensen besproken

Uitvaartwensen

Tijdens het regelgesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Samen maken we er een liefdevol afscheid van.

Recensies van nabestaanden

Geschreven door Hans

Lieve Eefje, Na het overlijden van mijn moeder wist ik dat ik jou ging bellen. Dezelfde avond zaten wij aan tafel bij ons thuis met Sander. Ook nu weer is gebleken dat niets onmogelijk is en hoe belangrijk de persoonlijke wens/invulling is, geen conventies !! Sander was hierbij “no nonsense” en wij hadden direct een klik. Wij zijn heel blij dat de uitvaart op onze “eigen wijze” heeft plaats gevonden en kijken hier met een heel goed gevoel op terug. Ik weet zeker dat de wijze waarop we dit hebben gedaan ook de wens van onze moeder/schoonmoeder/oma was. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg was haar adagium. Zo hebben we het kunnen doen, dankzij jullie. Het gaat ons goed. Liefs Hans

Geschreven door Vera

Eefje heeft ons, 4 dochters, begeleid bij de uitvaart van onze vader. Ze dacht met ons mee, stelde zich zeer flexibel op en gaf raad waar nodig. Haar oprechte betrokkenheid was verwarmend en ze heeft een fijn team om haar heen verzameld. Ze dringt zich niet op, maar je voelt wel steeds haar steun en op de achtergrond neemt ze ongemerkt veel taken uit handen, regelt ze veel zaken en leidt ze alles in goede banen. Dankzij haar hartelijkheid en kundigheid kunnen we met een heel fijn gevoel op de uitvaart terugkijken, wat aan ons rouwproces positief bijdraagt. Heel veel dank Eefje!

Geschreven door Eric

Eefje heeft ons geholpen met de uitvaart van mijn moeder. Wij zijn heel tevreden over de manier waarop. Er komt heel veel op je af in zo’n situatie. Wat opvalt aan de aanpak van Eefje is dat ze stap voor stap op het juiste moment je hulp bied die dan nodig is. Daardoor blijft het voor jou overzichtelijk en dat geeft de rust die je nodig hebt. Daarbij luistert ze goed en geeft ze je de ruimte om zelf de invulling te geven. Waar nodig stuurt ze bij en geeft ze suggesties. Wij vonden het een heel prettige manier van werken en kunnen Eefje van harte aanbevelen. Bedankt Eefje nogmaals voor je hulp.

Ine Zwartkruis

Drie jaar geleden maakten wij kennis met Eefje. Onze ouders, toen beiden 90 jaar, wilden graag bij leven, hun uitvaartwensen kenbaar maken bij een Uitvaartzorg. Op zoek op internet vonden wij de website van Eefje, de website sprak onze ouders heel erg aan . Zij hebben Eefje ontmoet en waren direct vol lof over haar persoonlijkheid en de manier waarop zij de laatste wensen kon verweven in een mooi laatste afscheid. Inmiddels zijn beide ouders overleden en hebben zij het mooiste afscheid gehad waar wij als kinderen met veel dankbaarheid op terug kijken. Eefje biedt zorg vóór , tijdens en na het overlijden. Haar warme inlevende persoonlijkheid zorgt voor een waardig afscheid. Helemaal naar de wensen van overledene en familie. Wij zijn dankbaar haar te hebben mogen leren kennen.

Overlijden melden

Bel ons op telelfoonnummer :0611724040
Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. 

w

Plan een kennismaking

Misschien heeft u al een duidelijk idee over het laatste afscheid, misschien ook niet. Een begrafenis of crematie, bescheiden of juist heel groots, met veel gasten of liever kleinschalig in familiekring. De mogelijkheden zijn groot.

Wat kunt u van mij verwachten

Tijdens de week van het afscheid kunt van mij een liefdevolle en rustige begeleiding verwachten. Door goed te luisteren naar uw wensen, bekijken wij samen de mogelijkheden.
Op de dag van de uitvaart ben ik zichtbaar, maar niet opvallend aanwezig. Door uw wensen te waarborgen, neem ik de regie en zorg ik ervoor dat de dag naar verwachting verloopt.