Recensies

Welkom op mijn pagina met recensies van nabestaanden.
Ik nodig u van harte uit om op deze plek een bericht achter te laten. Zowel ikzelf als andere bezoekers kunnen daar dan op reageren.
Mocht een persoonlijk antwoord passender zijn, dan neem ik via e-mail contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Eefje Visser
Uitvaartzorg Eefje | Utrecht, Vleuten en omstreken

Schrijf hier uw recensie

 
 
 
 
* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.

Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Uitvaartzorg Eefje:
65 berichten.
Monique okkerse Monique okkerse heeft geschreven op april 24, 2017 om 8:43 pm
Eefje kon ons als geen ander troost en houvast bieden in de bizarre dagen na het overlijden van onze lieve dochter Mare. Iedere dag was zij onze rots in de branding van verdriet en gaf ons richting in de uitvaart die we met elkaar wilden organiseren om Mare's leven te vieren. Zonder ongevraagde adviezen gaf zij ons ruimte de woorden en rituelen te vinden om een mooi afscheid te organiseren . Dat is heel goed gelukt. Dank zij Eefje heeft Mare 8 dagen na haar verbijsterde en onverwachte dood een schitterd afscheid gekregen. Vele mensen hebben ons bedankt voor de hartverscheurend en mooie bijeenkomst. Wij bedanken haar voor de integere en betrokken en professionele begeleiding. Gouda.
Beheerdersantwoord:
Dankjewel voor deze mooie recensie Monique. En bij deze wil ik ook Bert en jou bedanken voor de lieve nieuwjaarswens die ik mocht ontvangen. Omdat jullie het hebben goedgekeurd, heb ik de kaart bij dit antwoord gevoegd. Voorkant: Binnenkant:
José Heuvelman José Heuvelman heeft geschreven op februari 26, 2017 om 11:28 pm
Via internet bij Eefje uitvaartzorg terecht gekomen. Na het eerste contact toen duidelijk was dat het afscheid van mijn vader niet lang meer op zich zou laten wachten, was er al direct een "klik". Eefje had veel begrip en geduld met alle onrust in de familie en wist uiteindelijk een mooie uitvaart te regelen, met ruimte voor veel persoonlijke accenten waardoor er een heel warm gevoel aan over is gehouden. Ieder dag kwam zij even langs om te zorgen dat alles goed verliep. Dank je wel Eefje.
Mevrouw van den Spek Mevrouw van den Spek heeft geschreven op februari 20, 2017 om 6:54 pm
Op advies van een vriendin waar Eefje de uitvaart van haar man had geregeld kwam ik ook bij Eefje. Ons eerste contact was op het moment dat mijn man al erg slecht was. Eefje heeft mij toen alle informatie gegeven die ik nodig had. Toen mijn man was overleden is Eefje meteen gekomen en was ze zeer betrokken. Er was veel onrust in de familie waar Eefje heel rustig en tactisch mee omging waardoor iedereen op een liefdevolle manier afscheid van mijn man kon nemen. Eefje nam overal de tijd voor en daardoor is het een heel mooi en persoonlijke uitvaart geworden. Dank je wel lieve Eefje.
Karola Innemee Karola Innemee heeft geschreven op januari 11, 2017 om 8:01 pm
De uitvaart van onze tante is er een om met een warm gevoel en een glimlach op terug te kijken. Iedereen , niemand uitgezonderd vond het een prachtige uitvaart. Helemaal zoals onze tante was. Van de kist , bloemen, auto tot en met de lunch achteraf (en alles wat daar tussen zat) het was in een woord perfect! Dank daarvoor Eefje!!!! Utrecht.
Yvette Yvette heeft geschreven op januari 2, 2017 om 3:40 pm
Een vreselijk verdrietige periode in je leven, kan Eefje toch weer zo mooi maken. Het moeten missen van een dierbare is onbeschrijfelijk moelijk... maar de laatste eer bewijzen op een onvergetelijke manier, dat doet Eefje... Alles kun je volledig overgeven..in handen van Eefje, dan weet je dat het echt niet mooier kan zijn... Je bent fantastisch Eefje...ik hoop dat je heel heel veel mensen mag helpen in de zwaarste periodes van hun leven...en hen terug kunt laten kijken op een warme en liefdevolle dag waarbij hun dierbare op de voor hen meest perfecte manier is herdacht...want dat kan jij Eefje...