Recensies

Welkom op mijn pagina met recensies van nabestaanden.
Ik nodig u van harte uit om op deze plek een bericht achter te laten. Zowel ikzelf als andere bezoekers kunnen daar dan op reageren. Mocht een persoonlijk antwoord passender zijn, dan neem ik via email contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Eefje Visser
Uitvaartzorg Eefje | Utrecht, Vleuten en omstreken

Schrijf hier uw recensie

 
 
 
 
 
* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.

Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Uitvaartzorg Eefje:
52 berichten.
Jacqueline van Haaften Jacqueline van Haaften heeft geschreven op december 12, 2017 om 6:19 pm
Eefje kwam als een wonder op ons pad, vlak voor het overlijden van Leo, mijn lieve man en de vader van Marc en Rob. Eefje werd onze rots in de branding, dag en nacht, niets was haar teveel. Ze heeft het voor ons mogelijk gemaakt om afscheid te nemen van Leo zoals ons dat paste. Op de plek die ons paste. Met onvergetelijke โ€˜live musicโ€™ van de door Eefje aangedragen muzikant die ons perfect paste. โ€˜She turned over backwardsโ€™ om ervoor te zorgen dat het afscheid zou kunnen plaatsvinden zoals wij dat zo graag wilden. Eefje is zo heel veel meer dan een gekwalificeerd uitvaartonderneemster. Ze is een bijzonder mens. Iemand die, ook dankzij haar achtergrond, die extra kilometers voor onze zonen en voor mij heeft kunnen (en willen) lopen. Zij heeft het verschil gemaakt, waardoor de jongens en ik met liefde kunnen terugdenken aan het afscheid van Leo. Wij voelden ons veilig bij haar.
Remko en Linda Remko en Linda heeft geschreven op oktober 4, 2017 om 12:45 am
Hebben in de moeilijkste periode die we hebben mee moeten maken met het verlies van onze (schoon) moeder, een hele spontane en super lieve meelevende vrouw ontmoet, die zoveel voor ons heeft gedaan/ betekent. We hadden geen betere kunnen wensen en krijgen. Lieve Eefje onwijs bedankt voor de goede zorg. We zullen iedereen, Eefje dan ook aanraden om anderen te steunen/ bij te staan in moeilijke tijden van verlies. Lieve groet, Remko en Linda
Dennis en Carla Dennis en Carla heeft geschreven op september 28, 2017 om 9:01 pm
Wat een geweldige vrouw is Eefje. Met haar enthousiasme, kennis, toewijding en ondersteuning hebben wij รฉรฉn van de moeilijkste periodes een stuk makkelijker doorstaan. Niets was te gek en ze dacht met je mee om tot het gewenste doel te komen. Jammer dat we door het overlijden van onze (schoon) moeder kennis hebben gemaakt maar ook zo blij dat we elkaar hebben leren kennen. Wij hadden ons geen betere kunnen wensen. Bedankt Eefje!
Eef van de Meent Eef van de Meent heeft geschreven op augustus 18, 2017 om 3:56 pm
Hoi Eefje Hierbij wil ik je nogmaals bedanken en tevens wil ik namens de familie onze waardering uitspreken voor je professionaliteit, rust en inlevingsvermogen, zoals wij die ervaren hebben na het overlijden van onze lieve moeder. Je weet op moeilijke momenten met je persoonlijke touch en afstand de juiste snaar te raken. Het tekenen van de deksel was voor onze kinderen de kers op de taart. Dit zou oma prachtig hebben gevonden. De herdenking was echt persoonlijk zoals wij deze ook voor ogen hadden, waarbij de persoonlijke tekst en muziek de kern heeft weergegeven wie mijn moeder was. Dank daarvoor. Groet, Eef
Esther Esther heeft geschreven op juli 19, 2017 om 5:16 pm
Vanaf het eerste contact een warm gevoel. Rustig en begripvol. Zonder opdringen advies geven waar nodig waardoor mijn man zijn afscheid heel klein liefdevol en persoonlijk was. Precies wat hij wilde! Bedankt Eefje
Mandy vd Akker Mandy vd Akker heeft geschreven op mei 19, 2017 om 10:21 pm
Utrecht. Eefje, je bent een als een lichtje in de duisternis in donkere dagen. Jouw rustige uitstraling geeft houvast. Aanwezig wanneer nodig om dan weer naar de achtergrond te verdwijnen omdat het even beter gaat. Dank voor je goede zorgen en de fijne samenwerking!
Gerrie van der Schaft-Laponder. Gerrie van der Schaft-Laponder. heeft geschreven op mei 1, 2017 om 12:07 pm
Dankbaar ben ik, dat ik na het overlijden van mijn man Eefje heb gevonden om de uitvaart te regelen. Wat hebben wij een prachtige en tot in de puntjes geregeld afscheid mogen ervaren dit heeft ons enorm gesteund, de liefde de rust en medeleven die Eefje uitstraald deed ons goed. Verslagen waren wij doordat mijn man, vader en opa had besloten zijn leven te beeindigen 3 dagen nadat ons 2e kleinkind was geboren. Voor de wijze waarop Eefje ons heeft bijgestaan zullen wij haar eeuwig dankbaar zijn. Lieve Eefje bedankt dat je er voor ons was. Liefs, Gerrie vd Schaftโค
Monique okkerse Monique okkerse heeft geschreven op april 24, 2017 om 8:43 pm
Eefje kon ons als geen ander troost en houvast bieden in de bizarre dagen na het overlijden van onze lieve dochter Mare. Iedere dag was zij onze rots in de branding van verdriet en gaf ons richting in de uitvaart die we met elkaar wilden organiseren om Mare's leven te vieren. Zonder ongevraagde adviezen gaf zij ons ruimte de woorden en rituelen te vinden om een mooi afscheid te organiseren . Dat is heel goed gelukt. Dank zij Eefje heeft Mare 8 dagen na haar verbijsterde en onverwachte dood een schitterd afscheid gekregen. Vele mensen hebben ons bedankt voor de hartverscheurend en mooie bijeenkomst. Wij bedanken haar voor de integere en betrokken en professionele begeleiding. Gouda.
Beheerdersantwoord:
Dankjewel voor deze mooie recensie Monique. En bij deze wil ik ook Bert en jou bedanken voor de lieve nieuwjaarswens die ik mocht ontvangen. Omdat jullie het hebben goedgekeurd, heb ik de kaart bij dit antwoord gevoegd. Voorkant: Binnenkant:
Josรฉ Heuvelman Josรฉ Heuvelman heeft geschreven op februari 26, 2017 om 11:28 pm
Via internet bij Eefje uitvaartzorg terecht gekomen. Na het eerste contact toen duidelijk was dat het afscheid van mijn vader niet lang meer op zich zou laten wachten, was er al direct een "klik". Eefje had veel begrip en geduld met alle onrust in de familie en wist uiteindelijk een mooie uitvaart te regelen, met ruimte voor veel persoonlijke accenten waardoor er een heel warm gevoel aan over is gehouden. Ieder dag kwam zij even langs om te zorgen dat alles goed verliep. Dank je wel Eefje.
Mevrouw van den Spek Mevrouw van den Spek heeft geschreven op februari 20, 2017 om 6:54 pm
Op advies van een vriendin waar Eefje de uitvaart van haar man had geregeld kwam ik ook bij Eefje. Ons eerste contact was op het moment dat mijn man al erg slecht was. Eefje heeft mij toen alle informatie gegeven die ik nodig had. Toen mijn man was overleden is Eefje meteen gekomen en was ze zeer betrokken. Er was veel onrust in de familie waar Eefje heel rustig en tactisch mee omging waardoor iedereen op een liefdevolle manier afscheid van mijn man kon nemen. Eefje nam overal de tijd voor en daardoor is het een heel mooi en persoonlijke uitvaart geworden. Dank je wel lieve Eefje.
Karola Innemee Karola Innemee heeft geschreven op januari 11, 2017 om 8:01 pm
De uitvaart van onze tante is er een om met een warm gevoel en een glimlach op terug te kijken. Iedereen , niemand uitgezonderd vond het een prachtige uitvaart. Helemaal zoals onze tante was. Van de kist , bloemen, auto tot en met de lunch achteraf (en alles wat daar tussen zat) het was in een woord perfect! Dank daarvoor Eefje!!!! Utrecht.
Yvette Yvette heeft geschreven op januari 2, 2017 om 3:40 pm
Een vreselijk verdrietige periode in je leven, kan Eefje toch weer zo mooi maken. Het moeten missen van een dierbare is onbeschrijfelijk moelijk... maar de laatste eer bewijzen op een onvergetelijke manier, dat doet Eefje... Alles kun je volledig overgeven..in handen van Eefje, dan weet je dat het echt niet mooier kan zijn... Je bent fantastisch Eefje...ik hoop dat je heel heel veel mensen mag helpen in de zwaarste periodes van hun leven...en hen terug kunt laten kijken op een warme en liefdevolle dag waarbij hun dierbare op de voor hen meest perfecte manier is herdacht...want dat kan jij Eefje...