Recensies

Welkom op mijn pagina met recensies van nabestaanden.
Ik nodig u van harte uit om op deze plek een bericht achter te laten. Zowel ikzelf als andere bezoekers kunnen daar dan op reageren.
Mocht een persoonlijk antwoord passender zijn, dan neem ik via e-mail contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Eefje Visser
Uitvaartzorg Eefje | Utrecht, Vleuten en omstreken

Schrijf hier uw recensie

 
 
 
 
* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.

Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Uitvaartzorg Eefje:
79 berichten.
Natasja & Michel Natasja & Michel schreef op maart 28, 2022 om 4:21 pm
Begin maart 2022 zijn we onze vriendin Renate verloren aan de ziekte kanker. Eefje heeft voor haar overlijden een aantal bezoeken aan huis gebracht om met Renate samen haar laatste wil vast te leggen. Eefje zorgde voor een gemoedelijke sfeer, heeft goed geluisterd en kwam met creatieve voorstellen. Uiteindelijk hebben we samen met Eefje er voor kunnen zorgen dat de uitvaart uiteindelijk zo is gelopen zoals Renate het heeft gewild. Het was een mooie dienst en alles was tot in de puntjes verzorgd. Eefje is proactief, sociaal, open en vasthoudend. Bedankt voor je ondersteuning. Gr Natasja & Michel
Alice karbet Alice karbet schreef op maart 11, 2022 om 10:39 am
Bij het overlijden van mijn schoon moeder hebben wij geen moment getwijfeld en weer Eefje gebeld. Opnieuw heeft zij alles uit handen genomen bij het verzorgen van de uitvaart. Zelf een plekje weten te vinden in het volle schema van de begraafplaats! Het is zo fijn wanneer je de touwtjes uit handen kan geven, wetende dat Eefje alles onder controle heeft. De rust die het bracht zorgde er voor dat er ook rust in de familie bleef, waarop ik met een fijn gevoel terug kan kijken. De uitvaart was mooi, Eefje dank hier voor!
Hans Kreisel Hans Kreisel schreef op december 8, 2021 om 9:37 pm
Lieve Eefje, Na het overlijden van mijn moeder wist ik dat ik jou ging bellen. Dezelfde avond zaten wij aan tafel bij ons thuis met Sander. Ook nu weer is gebleken dat niets onmogelijk is en hoe belangrijk de persoonlijke wens/invulling is, geen conventies !! Sander was hierbij "no nonsense" en wij hadden direct een klik. Wij zijn heel blij dat de uitvaart op onze "eigen wijze" heeft plaats gevonden en kijken hier met een heel goed gevoel op terug. Ik weet zeker dat de wijze waarop we dit hebben gedaan ook de wens van onze moeder/schoonmoeder/oma was. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg was haar adagium. Zo hebben we het kunnen doen, dankzij jullie. Het gaat ons goed. Liefs Hans
Vera Vera schreef op november 15, 2021 om 8:11 pm
Eefje heeft ons, 4 dochters, begeleid bij de uitvaart van onze vader. Ze dacht met ons mee, stelde zich zeer flexibel op en gaf raad waar nodig. Haar oprechte betrokkenheid was verwarmend en ze heeft een fijn team om haar heen verzameld. Ze dringt zich niet op, maar je voelt wel steeds haar steun en op de achtergrond neemt ze ongemerkt veel taken uit handen, regelt ze veel zaken en leidt ze alles in goede banen. Dankzij haar hartelijkheid en kundigheid kunnen we met een heel fijn gevoel op de uitvaart terugkijken, wat aan ons rouwproces positief bijdraagt. Heel veel dank Eefje!
Eric Eric schreef op oktober 31, 2021 om 2:58 pm
Eefje heeft ons geholpen met de uitvaart van mijn moeder. Wij zijn heel tevreden over de manier waarop. Er komt heel veel op je af in zo'n situatie. Wat opvalt aan de aanpak van Eefje is dat ze stap voor stap op het juiste moment je hulp bied die dan nodig is. Daardoor blijft het voor jou overzichtelijk en dat geeft de rust die je nodig hebt. Daarbij luistert ze goed en geeft ze je de ruimte om zelf de invulling te geven. Waar nodig stuurt ze bij en geeft ze suggesties. Wij vonden het een heel prettige manier van werken en kunnen Eefje van harte aanbevelen. Bedankt Eefje nogmaals voor je hulp.
Judith Versteege Judith Versteege schreef op oktober 25, 2021 om 5:39 pm
Eefje en Hanny hebben het ons mogelijk gemaakt om afscheid te nemen van onze moeder zoals wij dat voor ogen hadden. Ze hebben ons bijgestaan, zaken geregeld, waren steeds in contact en direct beschikbaar. Op de uitvaart zelf heeft Hanny nog een en ander glad gestreken, zonder dat wij dat in de gaten hadden, zeer professioneel en erg prettig. Ze hebben ons op die manier fantastisch bijgestaan. Superbedankt voor jullie zorgvuldige en persoonlijke aanpak! Judith en Susanne Versteege
Sandra Sandra schreef op oktober 2, 2021 om 12:08 pm
Lieve Eefje, Wil je heel graag bedanken voor je begeleiding na het overlijden van m'n vader. M'n moeder en ik zijn heel erg blij dat jij ons hebt bij kunnen staan. Dankzij jou weet ik dat ik meer kan dan dat ik altijd dacht, zoals speechen, als niemand anders het doet dan doe ik t zelf zei ik nog en jij zei: je kunt het! En ik ben blij dat het me is gelukt! Heel erg bedankt voor alles. Liefs Sandra
Ine Zwartkruis Ine Zwartkruis schreef op september 6, 2021 om 8:04 pm
Drie jaar geleden maakten wij kennis met Eefje. Onze ouders, toen beiden 90 jaar, wilden graag bij leven, hun uitvaartwensen kenbaar maken bij een Uitvaartzorg. Op zoek op internet vonden wij de website van Eefje, de website sprak onze ouders heel erg aan . Zij hebben Eefje ontmoet en waren direct vol lof over haar persoonlijkheid en de manier waarop zij de laatste wensen kon verweven in een mooi laatste afscheid. Inmiddels zijn beide ouders overleden en hebben zij het mooiste afscheid gehad waar wij als kinderen met veel dankbaarheid op terug kijken. Eefje biedt zorg vรณรณr , tijdens en na het overlijden. Haar warme inlevende persoonlijkheid zorgt voor een waardig afscheid. Helemaal naar de wensen van overledene en familie. Wij zijn dankbaar haar te hebben mogen leren kennen.
Mieke van Kleinwee Mieke van Kleinwee schreef op augustus 24, 2021 om 5:36 pm
Via internet kwamen we bij Uitvaartzorg Eefje terecht toen, ivm vakantie, een andere uitvaartonderneming ons verzoek niet kon honoreren. De verpleegkundige in het hospice waar onze moeder net daarvoor was overleden zei: โ€œje merkt gelijk of het je aanspreekt of nietโ€. En dat was ook zo; direct vanaf het eerste moment proefden we Eefjeโ€™s warmte en betrokkenheid. Haar flexibiliteit en klantgerichtheid vielen ook meteen op toen ze haar vakantie uitstelde om ons te begeleiden bij het organiseren van het afscheid. Voor en achter de schermen heeft ze het nodige werk verricht om het opbaren thuis van moeder, de begrafenis en de bijzetting van ons eerder overleden broertje, goed te laten verlopen. Aandacht voor de kwaliteit en kosten, maar vooral met veel empathie voor ieder van ons. Nogmaals hartelijk dank Eefje. Lieve groet, familie Van Kleinwee
Marlies Marlies schreef op augustus 17, 2021 om 5:36 pm
warm, luisterend oor, rustig, helder, aandacht, aanpakken, open voor feedback, ontzorgen Tijd om afscheid te nemen op de door onze tante gewenste manier. We hebben een hele mooie herinnering aan het afscheid nemen van mijn tante door alles wat Eefje wist, heeft geregeld en heeft gedaan.
R.j. van der Meijden R.j. van der Meijden schreef op mei 28, 2021 om 8:12 pm
In mei j.l is mijn moeder overleden, voordat mijn moeder kwam te overlijden is er al contact gezocht met uitvaartverzorging Eefje. Al op een vriendelijke en persoonlijk vlak ons op de dingen gewezen waar we mee te maken krijgen. Mijn moeder is 10 mei j.l. overleden en Eefje had een reis gepland in Nederland. De zaak overgedragen aan een collega genaamd Hanny, deze heeft ons goed begeleid in de zaken en dingen die geregeld moesten worden. Dit is alles goed en zorgvuldig ingevuld en met onze wensen werd daar duidelijk en op een vriendelijke manier rekening mee gehouden. Hanny deed niet onder voor Eefje en heeft zich niet voor 100% ingezet maar voor 200%. Voor mij als opdrachtgever is er goed advies gegeven en overal rekening mee gehouden. Wat betreft de catering, is dat volgens hen te duur wordt er naar een andere mogelijkheid gezocht. Nee hoor voor Eefje en Hanny een dikke pluim in voor,tijdens en nazorg een hele dikke pluim. Mocht u een dierbare ontvallen zijn dan kan ik u deze uitvaartverzorging aanbevelen. Met vriendelijke groet Rj. Van der Meijden. Utrecht.
Ilonja Horvers Ilonja Horvers schreef op mei 17, 2021 om 1:45 pm
Lieve Eefje. Mijn dochters en ik waren nog in shock en stijf van de adrenaline toen we je de middag na het overlijden van Ronald bij ons thuis ontmoette. Je gaf ruimte aan al die emoties van de verschillende betrokkenen. Je luisterde goed naar wat een ieder wilde, maar was ook eerlijk en helder in wat kon. Ik had er direct vertrouwen dat we een heel 'eigen' en passend afscheid konden organiseren. Door jouw rust en het vertrouwen dat je uitstraalt, konden wij een heleboel loslaten: "het zou een heel mooi afscheid worden". En dat is ook gebeurd. Je werkt goed samen met anderen die betrokken waren bij de organisatie van het afscheid, waardoor het een afscheid voor iedereen is geworden. Hoe mooi is dat! Dank voor alles Liefs, Ilonja, Diede, Froukje en Veerle.
Birgit Gigengack Birgit Gigengack schreef op mei 10, 2021 om 2:36 pm
Lieve Eefje, Dank voor alle goede zorgen, die wij hebben mogen ontvangen. Zowel van jou, als van Hanny en Timo: wij danken jullie voor jullie lieve zorgen voor ons allen, van het moment dat we je belden tot het moment dat je voor de laatste keer bij ons was. Ik heb zeer vele uitvaarten mogen meemaken in mijn leven, maar nog niet was er een zo liefdevol, zo mooi en zo goed meegedacht als deze. Nogmaals onze dank en lieve, warme groet! Voor wie de recensie lezen mogen: ik kan jouw uitvaartzorg van harte aanbevelen: deze is warm, liefdevol, persoonlijk en volkomen gericht op de wensen van ons/de mensen, die iemand naar zijn of haar laatste rustplaats brengen. Het is altijd een moeizame weg, maar met jouw steun er wel een die een mooie laatste herinnering nalaat. Vleuten.
Carmen van Engelen Carmen van Engelen schreef op april 24, 2021 om 8:29 pm
Lieve Eefje, Ik heb je leren kennen toen jij de uitvaart van onze opa verzorgde. Je hebt dit met zoveel liefde voor ons gedaan dat wij ons geen beter persoon hadden kunnen wensen. Dag en nacht mochten wij je bellen met vragen. Toen ik je belde met de vraag hoe wij onze twee jarige zoon konden uitleggen dat โ€˜oude opaโ€™ (zoals we hem noemde) was overleden, kwam je direct met lieve tips en een prachtig boekje. Lieve Eefje, je bent er een uit duizenden. Je geeft mensen direct een warm en vertrouwd gevoel. Ik denk dat ik best voor de rest mag spreken als ik zeg dat je een topper bent. Opa zou direct zijn duim voor je hebben opgestoken! Bedankt voor alles! Liefs, Carmen van Engelen Vleuten.
Esther Dekker Esther Dekker schreef op maart 23, 2021 om 8:19 pm
Eefje heeft na het overlijden van onze moeder het afscheid op een hele persoonlijke en warme manier geregeld en begeleid. Mede door haar persoonlijkheid en vakkundigheid kijken we met een goed gevoel terug op een emotionele week. Vleuten.
Martin Sprong Martin Sprong schreef op februari 15, 2021 om 9:27 am
Beste Eefje, Namens de familie willen je jou en collega Jacqueline bedanken voor de professionele en warme begeleiding bij het overlijden van mijn moeder in 2020. Ook de nazorg en "achteraf-vragen" werden actief door jullie opgepakt. Chapeau ! Hartelijke groet, Martin Sprong Vleuten.
Mariska Mariska schreef op februari 11, 2021 om 11:25 am
Eefje heeft mij op een hele hartelijke en warme manier geholpen de uitvaart van mijn moeder zo goed en mooi mogelijk te realiseren. Ik had meestal via whatsapp en mail contact omdat ik dat prettig vind. Bedankt Eefje, voor je steun. Ik raad iedereen jou aan. Ook mijn familie was zeer tevreden en vonden de uitvaart prachtig en goed georganiseerd. Ook dank aan het Yardenhuis. lieve groet, Maris.
HBellaart HBellaart schreef op januari 23, 2021 om 12:46 pm
Eefje heeft ons op fantastische wijze bijgestaan bij het afscheid van Christine. Een dochter van Christine had al een positieve ervaring met Eefje gehad bij een andere uitvaart. Wij zijn terugkijkend heel gelukkig met die keuze. Eefje houdt de goede balans tussen de regelmodus en de emoties die bij een afscheid komen kijken, maar ontzorgt op natuurlijke wijze zonder op de voorgrond te treden. Zeer prettig en professioneel en altijd goed bereikbaar. Gelet op de uitdagende omstandigheden met Corona heeft zij gezorgd dat iedereen tevreden terugkijkt op de wijze waarop de uitvaart is verlopen. Gouda.
Thea Kuipers Thea Kuipers schreef op juli 6, 2020 om 3:22 pm
Als er iemand plotseling overlijdt is er allereerst een overweldigend verdriet en vlak daarna komt de regelmodus. Dit was bij ons het geval toen mijn vader overleed. Na eerst een grote uitvaartonderneming te hebben gebeld en vervolgens 10 minuten in de wacht te hebben gestaan, gingen we googlen. We kwamen uit bij Eefje. We werden m.n. getriggerd door haar mooie website. Ze kwam die avond meteen en heeft alles voor ons geregeld. Wat een opluchting dat er iemand was die wist wat er moest gebeuren. En de dagen daarna stond ze ons bij in alle andere zaken met betrekking tot de uitvaart. Weten dat alles goed geregeld wordt geeft zoveel rust in zo'n zware tijd. Naast Eefje maakten we ook kennis met Jacqueline. Ook zij stond ons bij in de aanloop naar en tijdens de uitvaart. Ook Jacqueline zijn wij zeer dankbaar voor haar bijdrage aan het afscheid. We namen op een bijzondere manier afscheid van mijn vader. Ivm de coronaregels mochten er maar 30 mensen aanwezig zijn in Domstede. Daarom hadden wij alle overige belangstellenden uitgenodigd om afscheid te nemen van mijn vader op de Wilgenplas. Dat was overweldigend en prachtig. Wij kijken terug op een mooie uitvaart van mijn vader en zijn Eefje voor altijd dankbaar voor haar warmte, inzet en betrokkenheid. Wij hadden niet beter kunnen wensen! Liefs, Thea, Chris, Pien en Daan De Meern.
Ine Zwartkruis Ine Zwartkruis schreef op juni 7, 2020 om 7:40 pm
Op 11 mei hebben wij definitief afscheid genomen van onze fantastische moeder...92 jaar mocht zij worden..een prachtige leeftijd na een voltooid leven samen met onze vader die ook 92 is...we missen haar... Een jaar daarvoor hadden wij contact met jou Eefje voor een oriรซnterend gesprek...de warmte van jou als persoon de oprechte belangstelling en deskundigheid sprak ons direct aan. Tegen die tijd zouden we wederom contact met je opnemen. We zijn je enorm dankbaar voor het geregel, wat vanwege Coronatijd extra inspanning kostte, en de persoonlijke touch waarmee je onze vader en ons hebt omringd in een verdrietige tijd. Er kwam zoveel op ons af...en jij nam het ons uit handen en hebt ons vakkundig door deze dagen heen geloosd. Met aandacht en empatisch vermogen. Dank lieve Eefje, Familie Zwartkruis