Recensies

Welkom op mijn pagina met recensies van nabestaanden.
Ik nodig u van harte uit om op deze plek een bericht achter te laten. Zowel ikzelf als andere bezoekers kunnen daar dan op reageren.
Mocht een persoonlijk antwoord passender zijn, dan neem ik via e-mail contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Eefje Visser
Uitvaartzorg Eefje | Utrecht, Vleuten en omstreken

Schrijf hier uw recensie

 
 
 
 
* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.

Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Uitvaartzorg Eefje:
65 berichten.
Esther Dekker Esther Dekker heeft geschreven op maart 23, 2021 om 8:19 pm
Eefje heeft na het overlijden van onze moeder het afscheid op een hele persoonlijke en warme manier geregeld en begeleid. Mede door haar persoonlijkheid en vakkundigheid kijken we met een goed gevoel terug op een emotionele week. Vleuten.
Martin Sprong Martin Sprong heeft geschreven op februari 15, 2021 om 9:27 am
Beste Eefje, Namens de familie willen je jou en collega Jacqueline bedanken voor de professionele en warme begeleiding bij het overlijden van mijn moeder in 2020. Ook de nazorg en "achteraf-vragen" werden actief door jullie opgepakt. Chapeau ! Hartelijke groet, Martin Sprong Vleuten.
Mariska Mariska heeft geschreven op februari 11, 2021 om 11:25 am
Eefje heeft mij op een hele hartelijke en warme manier geholpen de uitvaart van mijn moeder zo goed en mooi mogelijk te realiseren. Ik had meestal via whatsapp en mail contact omdat ik dat prettig vind. Bedankt Eefje, voor je steun. Ik raad iedereen jou aan. Ook mijn familie was zeer tevreden en vonden de uitvaart prachtig en goed georganiseerd. Ook dank aan het Yardenhuis. lieve groet, Maris.
HBellaart HBellaart heeft geschreven op januari 23, 2021 om 12:46 pm
Eefje heeft ons op fantastische wijze bijgestaan bij het afscheid van Christine. Een dochter van Christine had al een positieve ervaring met Eefje gehad bij een andere uitvaart. Wij zijn terugkijkend heel gelukkig met die keuze. Eefje houdt de goede balans tussen de regelmodus en de emoties die bij een afscheid komen kijken, maar ontzorgt op natuurlijke wijze zonder op de voorgrond te treden. Zeer prettig en professioneel en altijd goed bereikbaar. Gelet op de uitdagende omstandigheden met Corona heeft zij gezorgd dat iedereen tevreden terugkijkt op de wijze waarop de uitvaart is verlopen. Gouda.
Thea Kuipers Thea Kuipers heeft geschreven op juli 6, 2020 om 3:22 pm
Als er iemand plotseling overlijdt is er allereerst een overweldigend verdriet en vlak daarna komt de regelmodus. Dit was bij ons het geval toen mijn vader overleed. Na eerst een grote uitvaartonderneming te hebben gebeld en vervolgens 10 minuten in de wacht te hebben gestaan, gingen we googlen. We kwamen uit bij Eefje. We werden m.n. getriggerd door haar mooie website. Ze kwam die avond meteen en heeft alles voor ons geregeld. Wat een opluchting dat er iemand was die wist wat er moest gebeuren. En de dagen daarna stond ze ons bij in alle andere zaken met betrekking tot de uitvaart. Weten dat alles goed geregeld wordt geeft zoveel rust in zo'n zware tijd. Naast Eefje maakten we ook kennis met Jacqueline. Ook zij stond ons bij in de aanloop naar en tijdens de uitvaart. Ook Jacqueline zijn wij zeer dankbaar voor haar bijdrage aan het afscheid. We namen op een bijzondere manier afscheid van mijn vader. Ivm de coronaregels mochten er maar 30 mensen aanwezig zijn in Domstede. Daarom hadden wij alle overige belangstellenden uitgenodigd om afscheid te nemen van mijn vader op de Wilgenplas. Dat was overweldigend en prachtig. Wij kijken terug op een mooie uitvaart van mijn vader en zijn Eefje voor altijd dankbaar voor haar warmte, inzet en betrokkenheid. Wij hadden niet beter kunnen wensen! Liefs, Thea, Chris, Pien en Daan De Meern.
Ine Zwartkruis Ine Zwartkruis heeft geschreven op juni 7, 2020 om 7:40 pm
Op 11 mei hebben wij definitief afscheid genomen van onze fantastische moeder...92 jaar mocht zij worden..een prachtige leeftijd na een voltooid leven samen met onze vader die ook 92 is...we missen haar... Een jaar daarvoor hadden wij contact met jou Eefje voor een oriรซnterend gesprek...de warmte van jou als persoon de oprechte belangstelling en deskundigheid sprak ons direct aan. Tegen die tijd zouden we wederom contact met je opnemen. We zijn je enorm dankbaar voor het geregel, wat vanwege Coronatijd extra inspanning kostte, en de persoonlijke touch waarmee je onze vader en ons hebt omringd in een verdrietige tijd. Er kwam zoveel op ons af...en jij nam het ons uit handen en hebt ons vakkundig door deze dagen heen geloosd. Met aandacht en empatisch vermogen. Dank lieve Eefje, Familie Zwartkruis
Laura Laura heeft geschreven op april 28, 2020 om 1:59 pm
Lieve Eefje, 2 jaar terug heb ik jou leren kennen op de uitvaart van de oma van mijn man. Daar hebben we gesproken samen met mijn schoonmoeder, die helaas ook haar uitvaart moest gaan regelen. In deze periode hebben we heel veel contact gehad en toen het moment daar was, hebben we je alleen hoeven bellen en verder heb jij alles geregeld. Dit was voor ons erg fijn en we hebben dit heel erg gewaardeerd. Nu 2 jaar later, heb ik jou weer moeten bellen. Mijn eigen oma was overleden en mijn moeder kreeg geen uitvaartzorg aan de telefoon. Gelukkig was jij er wel en stond je een paar uur later bij ons op de stoep. Wederom heb je alles top geregeld en heeft mijn oma ook een mooi afscheid gehad. Lieve Eefje, nogmaals dank en je steun in deze moeilijke tijden! Dikke knuffel
Carla Johann Carla Johann heeft geschreven op april 24, 2020 om 9:02 pm
Eefje heb ik leren mijn dochter, met de gedachte mocht het zover zijn neem ik met haar contact op. Afgelopen maandag is mijn ergste angst werkelijkheid geworden. Om tijdens deze bizarre tijd m'n moedertje te verliezen. Echt je gunt het normaal al niemand, maar nu helemaal niet.. Kortom Eefje is gekomen en heeft de uitvaart van m'n moeder echt op en top geregeld. En natuurlijk door deze tijd verliep alles niet gladjes, maar ook die problemen heeft ze keurig opgelost. Weet wel wanneer je met haar in zee gaat, de telefoon niet stil staat en whatsapp ook niet?? Eefje voor mij ben je een Toppertje en wil je ook hartelijk bedanken voor je inzet, steun en support. Lieve groet Carla
Joyce Neele en Guus Kok Joyce Neele en Guus Kok heeft geschreven op april 9, 2020 om 11:46 pm
Eefje heeft ons vriendelijk en professioneel bijgestaan bij het regelen van de begrafenis van onze (schoon) vader. Omdat we Eefje al voorafgaand aan het overlijden benaderd hadden, kon zij ons beter voorbereiden op wat ons te wachten stond. We konden Eefje altijd om advies en hulp vragen. Ze heeft via haar netwerk ons voorzien van goede adressen voor het drukken van kaarten, het verzorgen van de bloemen en de laatste verzorging. Een begrafenis regelen is iets dat je zelden doet. Dan is het fijn als je met een gerust hart het grootste gedeelte uit handen kan geven. Dat was zeker het geval bij Eefje. Joyce en Guus Vleuten.
Elly van Stralen Elly van Stralen heeft geschreven op april 7, 2020 om 11:33 pm
Op aanraden van een goede vriendin kwam ik na het overlijden van mijn man bij Eefje terecht. De kracht van mond op mond-reclame is niet voor niets zo sterk.Wat een bijzondere ervaring in bijzondere dagen. Eefje is professioneel, betrokken, een rots in de branding in het traject waar je doorheen gaat, ze voelt de situatie perfect aan, dat is een gave en geeft alle betrokkenen zoveel rust. Kan dankzij haar terugkijken op waardevolle dagen van afscheid en een heel passende en mooie uitvaart. Dank daarvoor!
Annette van Waning Annette van Waning heeft geschreven op maart 18, 2020 om 9:06 pm
Eefje is een ware warme persoonlijkheid en een professional in haar werk. Wij zijn heel blij dat zij het afscheid van mijn vader heeft begeleid. Zo warm, meelevend en goed. Vanaf het eerste moment tot het laatste 'zetje' is zij aan onze zijde geweest. dichtbij als het nodig was, met afstand als het kon. Met daarbij oog en oor voor de naasten. Zonder Eefje hadden wij de laatste momenten niet zo goed doorgebracht en zeker niet deze mooie herinnering gehad. Ik kan echt iedereen aanraden om met Eefje samen te werken, zij is het zo enorm waard en weet als mens en professional een verdrietige en ingrijpende levensgebeurtenis tot een waardig en prachtig moment te maken. Eefje dankjewel!
Anna van der Hulst Anna van der Hulst heeft geschreven op februari 16, 2020 om 3:15 pm
We zijn heel tevreden over Eefje uitvaarten! Op een hele prettige en betrokken manier heeft Eefje ons fantastisch geholpen. En de prijs is ook prima en duidelijk , zonder onverwachte extra kosten.
Sander & Hester Sander & Hester heeft geschreven op januari 28, 2020 om 7:31 pm
Lieve Eefje, Wij hebben je al mogen kennen vanuit het verleden omdat jij de uitvaartverzorging van enkele familieleden van Sander op je hebt genomen. Toen duidelijk werd dat wij onze zwangerschap van 22 weken diende af te breken wegens een ernstig chromosomale afwijking die bij ons zoontje was geconstateerd, wisten wij het gelijk: Jij moest de uitvaart van ons, inmiddels levenloos geboren zoontje Quinten, begeleiden. En wat was dat een goede keus! Wij hebben onwijs veel gehad aan je begeleiding en steun en vonden dit wederom.erg prettig. Je denkt echt met je klanten mee en niets is daarin te gek. Daar hebben we echt wat aan gehad. De klant staat echt centraal bij jou, zelfs in de moeilijkste periode waarin men zich op dat moment bevind. Dat klankboarden en de door jou aangeboden hulp was op dat moment zo fijn! Daarnaast ben je een ontzettend warm en lief persoon met het hart op de juiste plaats. Blijf vooral op deze manier doorgaan! Lieve groeten, Sander & Hester
Irene Beekman Irene Beekman heeft geschreven op januari 20, 2020 om 5:22 pm
Lieve Eefje, En opeens was je in ons leven! We zijn je intens dankbaar voor je compassie, empathie, warmte en zeker je praktisch handelen. Onze eigen - misschien niet alledaagse - wensen zijn mede door jou in vervulling gegaan. Je gaf ons de vrijheid de uitvaart van mijn lieve moeder en onze oma zelf vorm te geven en daar steunde je ons volledig in. We danken je ontzettend voor wat je hebt gedaan en je betekent veel voor ons. Iemand als jij gunnen wij de wereld. Liefs, Irene, Jasmijn & Roderik
Amanda Moonen Amanda Moonen heeft geschreven op december 23, 2019 om 9:30 pm
Lieve Eefje, Eigenlijk waren wij vanaf onze kinderjaren door onze ouders โ€œverzekerdโ€ bij de Dela; wat ben ik blij dat ik zonder na te denken ben overgestapt naar jou omdat mijn gevoel mbt de Dela niet echt goed was; te massaal, te standaard, te onpersoonlijk met de โ€œuniformenโ€ van de uitvaartbegleiders (waar zij natuurlijk niets aan kunnen doen) ... en Hoe fijn heeft die switch en overstap uitgepakt en dat ik van jouw bestaan hoorde via de zeer lieve kordate verpleegkundige Dina in het Haltna Huis in Houten. Je bent een vrouw met een groot hart, hartverwarmend dus; professioneel maar niet โ€œhard zakelijkโ€; toegewijd en continu bereikbaar op de momenten dat ik je nodig had na het overlijden van mijn allerallerallerliefste Jos.... Zeker als je er alleen voor staat (uiteindelijk) heb je warmte gecombineerd met een kordate aanpak van een en ander nodig. Ook deelde je je eigen verlies met mij en was je daar heel open in wat ik heel bijzonder vond en waardeerde: daardoor krijg je toch ook al sneller een band... je begrijpt elkaar nog beter als je weet dat iemand die je bijstaat een dergelijk immens verlies รณรณk heeft meegemaakt. 11 augustus 2019 is een vreselijke dag geweest en zal het altijd blijven; het gemis en de rouw wordt intenser zeker ook nu met de โ€œfeestdagenโ€, kerst en nieuwjaar... en hoe LIEF dat jij dan nog een kaartje stuurt, JUIST nu in deze vreselijke dagen; hoe lief en attent! Dank Eefje voor je geweldige steun tot op de dag van vandaag; je doet het geweldig goed! โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
Cor van Heteren Cor van Heteren heeft geschreven op december 2, 2019 om 2:34 pm
Helaas hebben mijn familie en ik twee maal met Eefje te maken gehad in het tijdsbestek van nog geen half jaar. Uit het feit dat wij ook de tweede keer zonder aarzelen voor Eefje hebben gekozen is duidelijk dat we zeer veel waarde hebben gehecht aan haar begeleiding tot in alle details. Vakkundige, doortastend en financieel bewust. Daarnaast met veel gevoel en inlevingsvermogen naar de betrokkenen. De tweede ter aarde bestelling moest door haar in Amsterdam worden geregeld, maar ook dat was zeer goed georganiseerd en altijd anticiperend op onze wensen. Het feit dat we ook daarna nog contact hadden getuigd van haar warme gemeende belangstelling. Cor en Corwin van Heteren Vleuten.
Ditty Brienen Ditty Brienen heeft geschreven op oktober 5, 2019 om 2:15 pm
Het contact met Eefje was warm en persoonlijk en een steun voor mij, bedankt voor je ondersteuning Eefje xxx
Joy vd heijden Joy vd heijden heeft geschreven op september 20, 2019 om 4:15 pm
Vorig jaar werd mijn moeder plotseling ziek en kwam voor haar rust in de hospisch terecht. Ik ben op zoek gegaan naar een uitvaartverzorger(ster) en kwam bij eefje terecht. Eefje stond direct voor ons klaar en bewandelde samen met ons deze moeilijke weg. Ze is zelfs nog bij mijn moeder geweest om haar voor te stellen. Onze wensen hebben we samen met haar besproken en de uitvaart is meer dan prachtig geweest. Eefje een lief warm persoon ik kan haar dan niet meer dan meer bedanken voor alles wat ze voor ons gedaan heeft. Zelfs nu nog heb ik af en toe nog contact met haar en praten we nog over dingen. Ik ben blij dat ik haar heb gekozen voor het laatste stukje voor mijn moeder. Eefje nog bedankt voor alles liefs Joy, Harmelen.
Ellen Teunissen Ellen Teunissen heeft geschreven op september 10, 2019 om 11:40 pm
Als afscheidsfotograaf heb ik al regelmatig naast Eefje mogen werken en haar van dichtbij aan het werk gezien. Nu ik onverwachts afscheid moest nemen van een dierbare vriendin heb ik haar ook vanaf de andere kant mogen ervaren. Liefdevol en met veel begrip, ruimte gevend aan de verschillende meningen, waarbij ieder in zijn waarde werd gelaten en tot zijn recht kwam. Met als resultaat een afscheid waar alle betrokkenen goed op terug kijken. Dank je Eefje voor je steun in deze heftige week!
Ted van Gorkum Ted van Gorkum heeft geschreven op juli 28, 2019 om 1:27 pm
Eefje wat waren we blij met jou,,na overlijden van onze mantelzorger Netty heb jij alles voor ons ons geregeld dit ging met veel veel wamte en niet te vergeten je professionaliteit..je raad de dingen die wij even over het hoofd zagen..overal dacht je aan. Het was een mooie kleinschalige uitvaart in het zorgcentrum..de mooie ecokist waar al het personeel iets op kon schrijven en wij trouwens ook was een schot in de roos..wat had Netty deze aandacht mooi gevonden. Begreep dat dit voor uitvaartleidster Eefje ook een bijzondere eerste ervaring was om op een kleine kamer ipv een aula de mensen toe te spreken.. Maar het werd dankzij Eefje een heel intiem (bijna gezellig) gebeuren). Na afloop mee naar de auto en de deur mogen sluiten waren wel even kippenvel momentjes.. Dankjewel uitvaartzorg Eefje voor deze mooie uitvaart met warme liefdevolle zorg