Recensies

Welkom op mijn pagina met recensies van nabestaanden.
Ik nodig u van harte uit om op deze plek een bericht achter te laten. Zowel ikzelf als andere bezoekers kunnen daar dan op reageren. Mocht een persoonlijk antwoord passender zijn, dan neem ik via email contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Eefje Visser
Uitvaartzorg Eefje | Utrecht, Vleuten en omstreken


Schrijf hier uw recensie

 
 
 
 
 
* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.

Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Uitvaartzorg Eefje:
41 berichten.
Wendy Wendy heeft geschreven op 10 juli 2018:
Lieve Eefje,
Een uitvaart plannen. Iets waar ik van wist dat het zou komen een half jaar geleden. Iets waar ik zwaar tegenop zag. Maar dankzij jou heb ik niets dan dankbare en warme herinneringen aan het laatste afscheid van mijn moeder. En ook persoonlijk ben je er meer dan verwacht voor mij geweest.
Dankjewel voor je wijsheid, bekwaamheid en zorg!!
Gideanne Gideanne heeft geschreven op 23 april 2018:
Lieve Eefje, nogmaals willen wij je hartelijk danken voor je liefdevolle en betrokken begeleiding bij het overlijden van mijn schoonmoeder. Al in de weken voorafgaand aan haar overlijden hebben we veel dingen kunnen regelen en je transparantie over kosten en mogelijkheden gaf ons rust en vertrouwen. Ook na het overlijden van mijn schoonmoeder was je voor ons een baken van rust en kwam je dagelijks even langs. Je oprechte aandacht, humor en goede raad heeft ons erg geholpen in het verwerkingsproces. Mijn schoonvader zei na afloop: โ€œIk wist niet dat het ook zo kon, het was prachtig!โ€
Eefje, wij gunnen iedereen een uitvaartondernemer zoals jij!
Henk groen Henk groen heeft geschreven op 20 april 2018:
Lieve Eefje,
Nog steeds ben ik blij dat ik in dankbaarheid kan terugkijken op het afscheid van Marian, mijn vrouw. Vanaf het begin heb je goed begrepen hoe we het afscheid wilden organiseren.
Er was duidelijkheid en we konden ook nog improviseren, waar nodig.
Veel dank en een warme groet,
Henk
J.van Zuidam J.van Zuidam heeft geschreven op 20 maart 2018:
Lieve Eefje
Ik ben erg blij dat ik haar een offerte heb laten maken en haar de crematie van mijn vrouw heb laten doen.
Ze is bij mij thuis geweest en het klikte gelijk; zo menselijk en begripvol, dat had ik niet verwacht. Alles is super verlopen en de crematie was zo mooi en verzorgd, ik kan niet anders wensen.
Ze heeft mij al het werk wat bij een crematie moest gebeuren uit handen genomen. Zo lief, niets was teveel.

Hartelijk dank hiervoor.

groet,
J.v.Zuidam
Louise Louise heeft geschreven op 17 februari 2018:
Lieve Eefje, hier dan eindelijk een reactie van mij. Het heeft even geduurd, het is moeilijk onder woorden te brengen hoe mooi je de uitvaart van Jos hebt geregeld. Je bent lief, warm, speciaal en een mooie vrouw en vriendin. Je behandelt iedereen met respect en maakt van elke uitvaart iets bijzonders, passend bij de overledene. Zo fijn dat je out of the box denkt en meedenkt met de nabestaanden. Zo fijn ook dat je zoveel uit handen neemt.

Ik heb je helaas van dichtbij aan het werk mogen zien toen Jos plotseling overleed. Wat was en ben ik nog steeds blij met jou! Knuffel Louise
Arjan Arjan heeft geschreven op 26 januari 2018:
Het zijn de momenten in het leven die iedereen liever voorbij laat gaan.
Maar als het dan toch zover is, dan is het fijn om een warme en zeer zorgzame โ€œgidsโ€ te hebben. Een โ€œgidsโ€ die je door deze moeilijke periode heen helpt. Een โ€œgidsโ€ die het aanvoelt en een โ€œgidsโ€ die warmte uitstraalt en zorgzaam is.
Eefje jij was die โ€œgidsโ€ en door jou professionele ondersteuning kijken wij zeer tevreden teug op een waardig afscheid.

Eefje, nogmaals dank voor alles.

Arjan
Marlies Marlies heeft geschreven op 22 januari 2018:
Eefje was voor ons een grote steun na het onverwachts overlijden van mijn vader. Ze was er voor mij, mijn broers en mijn moeder op de momenten waarop dat nodig was. Vanaf het eerste moment voelde het voor ons vertrouwd om samen met Eefje mijn vader een mooi afscheid te kunnen geven. Ze nam, waar ze kon, de lasten over van mijn moeder en was altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden.

Eefje, je hebt de weken tussen het overlijden van mijn vader en de begrafenis wat dragelijker kunnen maken. We zullen je daar altijd dankbaar voor zijn. We hadden ons geen beter iemand kunnen wensen om ons bij te staan in deze donkere periode.

Heel veel liefs,

Marlies
Jeannette Jeannette heeft geschreven op 20 januari 2018:
Lieve Eefje.
Je kwam op ons pad in juni 2017 toen papa overleed. Deze uitvaart is zeer professioneel verlopen en je nam alle zaken bij ons uit handen. Je was een lief persoon en wat onze wensen ook waren je nam de tijd om ervoor te zorgen dat dat ook gebeurde. Bij het latere afscheid vroeg mama of je voor haar ook zo'n fijne uitvaart kon verzorgen. Dat dit al heel snel zou gebeuren hadden we niet verwacht. Mama stierf 27 december 2017. Zelf kon je toen de uitvaart niet verzorgen maar je had een vervangster en helemaal in jouw geest werd deze begrafenis net zo liefdevol en warm. Even kwam je ook om met ons gezin afscheid te nemen van mama. Bedankt voor alle hulp en de warmte die jij uitstraalde. Zal je zeker aanraden bij anderen die door dit verdriet een trieste gebeurtenis moeten regelen. Warme groet Jeannette.
Henry Damen Henry Damen heeft geschreven op 15 januari 2018:
Afgelopen dec 2017 is mijn moeder overleden.
Eefje heeft ons met zoveel warmte en zorg geholpen.
Bij onze eerste ontmoeting voelde het fijn.
Ze heeft veel zorg uit handen genomen met allerlei polissen en administratie. Zo fijn en vertrouwd.
Ook na de crematie nog contact en zorg gehad.

Eefje je bent een topper!
Henry Damen
Jacqueline van Haaften Jacqueline van Haaften heeft geschreven op 12 december 2017:
Eefje kwam als een wonder op ons pad, vlak voor het overlijden van Leo, mijn lieve man en de vader van Marc en Rob.
Eefje werd onze rots in de branding, dag en nacht, niets was haar teveel. Ze heeft het voor ons mogelijk gemaakt om afscheid te nemen van Leo zoals ons dat paste. Op de plek die ons paste. Met onvergetelijke โ€˜live musicโ€™ van de door Eefje aangedragen muzikant die ons perfect paste.

โ€˜She turned over backwardsโ€™ om ervoor te zorgen dat het afscheid zou kunnen plaatsvinden zoals wij dat zo graag wilden.

Eefje is zo heel veel meer dan een gekwalificeerd uitvaartonderneemster. Ze is een bijzonder mens. Iemand die, ook dankzij haar achtergrond, die extra kilometers voor onze zonen en voor mij heeft kunnen (en willen) lopen.

Zij heeft het verschil gemaakt, waardoor de jongens en ik met liefde kunnen terugdenken aan het afscheid van Leo.

Wij voelden ons veilig bij haar.
Remko en Linda Remko en Linda heeft geschreven op 4 oktober 2017:
Hebben in de moeilijkste periode die we hebben mee moeten maken met het verlies van onze (schoon) moeder, een hele spontane en super lieve meelevende vrouw ontmoet, die zoveel voor ons heeft gedaan/ betekent. We hadden geen betere kunnen wensen en krijgen. Lieve Eefje onwijs bedankt voor de goede zorg.

We zullen iedereen, Eefje dan ook aanraden om anderen te steunen/ bij te staan in moeilijke tijden van verlies.

Lieve groet,

Remko en Linda
Dennis en Carla Dennis en Carla heeft geschreven op 28 september 2017:
Wat een geweldige vrouw is Eefje. Met haar enthousiasme, kennis, toewijding en ondersteuning hebben wij รฉรฉn van de moeilijkste periodes een stuk makkelijker doorstaan.

Niets was te gek en ze dacht met je mee om tot het gewenste doel te komen.

Jammer dat we door het overlijden van onze (schoon) moeder kennis hebben gemaakt maar ook zo blij dat we elkaar hebben leren kennen.

Wij hadden ons geen betere kunnen wensen. Bedankt Eefje!
Eef van de Meent Eef van de Meent heeft geschreven op 18 augustus 2017:
Hoi Eefje

Hierbij wil ik je nogmaals bedanken en tevens wil ik namens de familie onze waardering uitspreken voor je professionaliteit, rust en inlevingsvermogen, zoals wij die ervaren hebben na het overlijden van onze lieve moeder.
Je weet op moeilijke momenten met je persoonlijke touch en afstand de juiste snaar te raken.
Het tekenen van de deksel was voor onze kinderen de kers op de taart. Dit zou oma prachtig hebben gevonden.
De herdenking was echt persoonlijk zoals wij deze ook voor ogen hadden, waarbij de persoonlijke tekst en muziek de kern heeft weergegeven wie mijn moeder was.
Dank daarvoor.

Groet,

Eef
Esther Esther heeft geschreven op 19 juli 2017:
Vanaf het eerste contact een warm gevoel.
Rustig en begripvol.
Zonder opdringen advies geven waar nodig waardoor mijn man zijn afscheid heel klein liefdevol en persoonlijk was.
Precies wat hij wilde!
Bedankt Eefje
Mandy vd Akker Mandy vd Akker heeft geschreven op 19 mei 2017:
Eefje, je bent een als een lichtje in de duisternis in donkere dagen.
Jouw rustige uitstraling geeft houvast. Aanwezig wanneer nodig om dan weer naar de achtergrond te verdwijnen omdat het even beter gaat.
Dank voor je goede zorgen en de fijne samenwerking!
Gerrie van der Schaft-Laponder. Gerrie van der Schaft-Laponder. heeft geschreven op 1 mei 2017:
Dankbaar ben ik, dat ik na het overlijden van mijn man Eefje heb gevonden om de uitvaart te regelen.
Wat hebben wij een prachtige en tot in de puntjes geregeld afscheid mogen ervaren dit heeft ons enorm gesteund, de liefde de rust en medeleven die Eefje uitstraald deed ons goed.

Verslagen waren wij doordat mijn man, vader en opa had besloten zijn leven te beeindigen 3 dagen nadat ons 2e kleinkind was geboren.
Voor de wijze waarop Eefje ons heeft bijgestaan zullen wij haar eeuwig dankbaar zijn.

Lieve Eefje bedankt dat je er voor ons was.
Liefs, Gerrie vd Schaftโค
Monique okkerse Monique okkerse heeft geschreven op 24 april 2017:
Eefje kon ons als geen ander troost en houvast bieden in de bizarre dagen na het overlijden van onze lieve dochter Mare. Iedere dag was zij onze rots in de branding van verdriet en gaf ons richting in de uitvaart die we met elkaar wilden organiseren om Mare's leven te vieren. Zonder ongevraagde adviezen gaf zij ons ruimte de woorden en rituelen te vinden om een mooi afscheid te organiseren . Dat is heel goed gelukt. Dank zij Eefje heeft Mare 8 dagen na haar verbijsterde en onverwachte dood een schitterd afscheid gekregen. Vele mensen hebben ons bedankt voor de hartverscheurend en mooie bijeenkomst. Wij bedanken haar voor de integere en betrokken en professionele begeleiding.
Beheerdersantwoord:
Dankjewel voor deze mooie recensie Monique.
En bij deze wil ik ook Bert en jou bedanken voor de lieve nieuwjaarswens die ik mocht ontvangen. Omdat jullie het hebben goedgekeurd, heb ik de kaart bij dit antwoord gevoegd.
Voorkant:
Binnenkant:
Josรฉ Heuvelman Josรฉ Heuvelman heeft geschreven op 26 februari 2017:
Via internet bij Eefje uitvaartzorg terecht gekomen. Na het eerste contact toen duidelijk was dat het afscheid van mijn vader niet lang meer op zich zou laten wachten, was er al direct een "klik". Eefje had veel begrip en geduld met alle onrust in de familie en wist uiteindelijk een mooie uitvaart te regelen, met ruimte voor veel persoonlijke accenten waardoor er een heel warm gevoel aan over is gehouden. Ieder dag kwam zij even langs om te zorgen dat alles goed verliep. Dank je wel Eefje.
Mevrouw van den Spek Mevrouw van den Spek heeft geschreven op 20 februari 2017:
Op advies van een vriendin waar Eefje de uitvaart van haar man had geregeld kwam ik ook bij Eefje. Ons eerste contact was op het moment dat mijn man al erg slecht was. Eefje heeft mij toen alle informatie gegeven die ik nodig had. Toen mijn man was overleden is Eefje meteen gekomen en was ze zeer betrokken. Er was veel onrust in de familie waar Eefje heel rustig en tactisch mee omging waardoor iedereen op een liefdevolle manier afscheid van mijn man kon nemen. Eefje nam overal de tijd voor en daardoor is het een heel mooi en persoonlijke uitvaart geworden. Dank je wel lieve Eefje.
Karola Innemee Karola Innemee heeft geschreven op 11 januari 2017:
de uitvaart van onze tante is er een om met een warm gevoel en een glimlach op terug te kijken. Iedereen , niemand uitgezonderd vond het een prachtige uitvaart. Helemaal zoals onze tante was. Van de kist , bloemen, auto tot en met de lunch achteraf (en alles wat daar tussen zat) het was in een woord perfect! Dank daarvoor Eefje!!!!

Uitvaartzorg Eefje is dag en nacht bereikbaar, u mag mij altijd bellen: 06-11724040