Recensies

Welkom op mijn pagina met recensies van nabestaanden.
Ik nodig u van harte uit om op deze plek een bericht achter te laten. Zowel ikzelf als andere bezoekers kunnen daar dan op reageren.
Mocht een persoonlijk antwoord passender zijn, dan neem ik via e-mail contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Eefje Visser
Uitvaartzorg Eefje | Utrecht, Vleuten en omstreken

Schrijf hier uw recensie

 
 
 
 
 
* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.

Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Uitvaartzorg Eefje:
57 berichten.
Joyce Neele en Guus Kok Joyce Neele en Guus Kok heeft geschreven op april 9, 2020 om 11:46 pm
Eefje heeft ons vriendelijk en professioneel bijgestaan bij het regelen van de begrafenis van onze (schoon) vader. Omdat we Eefje al voorafgaand aan het overlijden benaderd hadden, kon zij ons beter voorbereiden op wat ons te wachten stond. We konden Eefje altijd om advies en hulp vragen. Ze heeft via haar netwerk ons voorzien van goede adressen voor het drukken van kaarten, het verzorgen van de bloemen en de laatste verzorging. Een begrafenis regelen is iets dat je zelden doet. Dan is het fijn als je met een gerust hart het grootste gedeelte uit handen kan geven. Dat was zeker het geval bij Eefje. Joyce en Guus Vleuten.
Elly van Stralen Elly van Stralen heeft geschreven op april 7, 2020 om 11:33 pm
Op aanraden van een goede vriendin kwam ik na het overlijden van mijn man bij Eefje terecht. De kracht van mond op mond-reclame is niet voor niets zo sterk.Wat een bijzondere ervaring in bijzondere dagen. Eefje is professioneel, betrokken, een rots in de branding in het traject waar je doorheen gaat, ze voelt de situatie perfect aan, dat is een gave en geeft alle betrokkenen zoveel rust. Kan dankzij haar terugkijken op waardevolle dagen van afscheid en een heel passende en mooie uitvaart. Dank daarvoor!
Annette van Waning Annette van Waning heeft geschreven op maart 18, 2020 om 9:06 pm
Eefje is een ware warme persoonlijkheid en een professional in haar werk. Wij zijn heel blij dat zij het afscheid van mijn vader heeft begeleid. Zo warm, meelevend en goed. Vanaf het eerste moment tot het laatste 'zetje' is zij aan onze zijde geweest. dichtbij als het nodig was, met afstand als het kon. Met daarbij oog en oor voor de naasten. Zonder Eefje hadden wij de laatste momenten niet zo goed doorgebracht en zeker niet deze mooie herinnering gehad. Ik kan echt iedereen aanraden om met Eefje samen te werken, zij is het zo enorm waard en weet als mens en professional een verdrietige en ingrijpende levensgebeurtenis tot een waardig en prachtig moment te maken. Eefje dankjewel!
Anna van der Hulst Anna van der Hulst heeft geschreven op februari 16, 2020 om 3:15 pm
We zijn heel tevreden over Eefje uitvaarten! Op een hele prettige en betrokken manier heeft Eefje ons fantastisch geholpen. En de prijs is ook prima en duidelijk , zonder onverwachte extra kosten.
Sander & Hester Sander & Hester heeft geschreven op januari 28, 2020 om 7:31 pm
Lieve Eefje, Wij hebben je al mogen kennen vanuit het verleden omdat jij de uitvaartverzorging van enkele familieleden van Sander op je hebt genomen. Toen duidelijk werd dat wij onze zwangerschap van 22 weken diende af te breken wegens een ernstig chromosomale afwijking die bij ons zoontje was geconstateerd, wisten wij het gelijk: Jij moest de uitvaart van ons, inmiddels levenloos geboren zoontje Quinten, begeleiden. En wat was dat een goede keus! Wij hebben onwijs veel gehad aan je begeleiding en steun en vonden dit wederom.erg prettig. Je denkt echt met je klanten mee en niets is daarin te gek. Daar hebben we echt wat aan gehad. De klant staat echt centraal bij jou, zelfs in de moeilijkste periode waarin men zich op dat moment bevind. Dat klankboarden en de door jou aangeboden hulp was op dat moment zo fijn! Daarnaast ben je een ontzettend warm en lief persoon met het hart op de juiste plaats. Blijf vooral op deze manier doorgaan! Lieve groeten, Sander & Hester
Irene Beekman Irene Beekman heeft geschreven op januari 20, 2020 om 5:22 pm
Lieve Eefje, En opeens was je in ons leven! We zijn je intens dankbaar voor je compassie, empathie, warmte en zeker je praktisch handelen. Onze eigen - misschien niet alledaagse - wensen zijn mede door jou in vervulling gegaan. Je gaf ons de vrijheid de uitvaart van mijn lieve moeder en onze oma zelf vorm te geven en daar steunde je ons volledig in. We danken je ontzettend voor wat je hebt gedaan en je betekent veel voor ons. Iemand als jij gunnen wij de wereld. Liefs, Irene, Jasmijn & Roderik
Amanda Moonen Amanda Moonen heeft geschreven op december 23, 2019 om 9:30 pm
Lieve Eefje, Eigenlijk waren wij vanaf onze kinderjaren door onze ouders โ€œverzekerdโ€ bij de Dela; wat ben ik blij dat ik zonder na te denken ben overgestapt naar jou omdat mijn gevoel mbt de Dela niet echt goed was; te massaal, te standaard, te onpersoonlijk met de โ€œuniformenโ€ van de uitvaartbegleiders (waar zij natuurlijk niets aan kunnen doen) ... en Hoe fijn heeft die switch en overstap uitgepakt en dat ik van jouw bestaan hoorde via de zeer lieve kordate verpleegkundige Dina in het Haltna Huis in Houten. Je bent een vrouw met een groot hart, hartverwarmend dus; professioneel maar niet โ€œhard zakelijkโ€; toegewijd en continu bereikbaar op de momenten dat ik je nodig had na het overlijden van mijn allerallerallerliefste Jos.... Zeker als je er alleen voor staat (uiteindelijk) heb je warmte gecombineerd met een kordate aanpak van een en ander nodig. Ook deelde je je eigen verlies met mij en was je daar heel open in wat ik heel bijzonder vond en waardeerde: daardoor krijg je toch ook al sneller een band... je begrijpt elkaar nog beter als je weet dat iemand die je bijstaat een dergelijk immens verlies รณรณk heeft meegemaakt. 11 augustus 2019 is een vreselijke dag geweest en zal het altijd blijven; het gemis en de rouw wordt intenser zeker ook nu met de โ€œfeestdagenโ€, kerst en nieuwjaar... en hoe LIEF dat jij dan nog een kaartje stuurt, JUIST nu in deze vreselijke dagen; hoe lief en attent! Dank Eefje voor je geweldige steun tot op de dag van vandaag; je doet het geweldig goed! โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
Cor van Heteren Cor van Heteren heeft geschreven op december 2, 2019 om 2:34 pm
Helaas hebben mijn familie en ik twee maal met Eefje te maken gehad in het tijdsbestek van nog geen half jaar. Uit het feit dat wij ook de tweede keer zonder aarzelen voor Eefje hebben gekozen is duidelijk dat we zeer veel waarde hebben gehecht aan haar begeleiding tot in alle details. Vakkundige, doortastend en financieel bewust. Daarnaast met veel gevoel en inlevingsvermogen naar de betrokkenen. De tweede ter aarde bestelling moest door haar in Amsterdam worden geregeld, maar ook dat was zeer goed georganiseerd en altijd anticiperend op onze wensen. Het feit dat we ook daarna nog contact hadden getuigd van haar warme gemeende belangstelling. Cor en Corwin van Heteren Vleuten.
Ditty Brienen Ditty Brienen heeft geschreven op oktober 5, 2019 om 2:15 pm
Het contact met Eefje was warm en persoonlijk en een steun voor mij, bedankt voor je ondersteuning Eefje xxx
Joy vd heijden Joy vd heijden heeft geschreven op september 20, 2019 om 4:15 pm
Vorig jaar werd mijn moeder plotseling ziek en kwam voor haar rust in de hospisch terecht. Ik ben op zoek gegaan naar een uitvaartverzorger(ster) en kwam bij eefje terecht. Eefje stond direct voor ons klaar en bewandelde samen met ons deze moeilijke weg. Ze is zelfs nog bij mijn moeder geweest om haar voor te stellen. Onze wensen hebben we samen met haar besproken en de uitvaart is meer dan prachtig geweest. Eefje een lief warm persoon ik kan haar dan niet meer dan meer bedanken voor alles wat ze voor ons gedaan heeft. Zelfs nu nog heb ik af en toe nog contact met haar en praten we nog over dingen. Ik ben blij dat ik haar heb gekozen voor het laatste stukje voor mijn moeder. Eefje nog bedankt voor alles liefs Joy, Harmelen.
Ellen Teunissen Ellen Teunissen heeft geschreven op september 10, 2019 om 11:40 pm
Als afscheidsfotograaf heb ik al regelmatig naast Eefje mogen werken en haar van dichtbij aan het werk gezien. Nu ik onverwachts afscheid moest nemen van een dierbare vriendin heb ik haar ook vanaf de andere kant mogen ervaren. Liefdevol en met veel begrip, ruimte gevend aan de verschillende meningen, waarbij ieder in zijn waarde werd gelaten en tot zijn recht kwam. Met als resultaat een afscheid waar alle betrokkenen goed op terug kijken. Dank je Eefje voor je steun in deze heftige week!
Ted van Gorkum Ted van Gorkum heeft geschreven op juli 28, 2019 om 1:27 pm
Eefje wat waren we blij met jou,,na overlijden van onze mantelzorger Netty heb jij alles voor ons ons geregeld dit ging met veel veel wamte en niet te vergeten je professionaliteit..je raad de dingen die wij even over het hoofd zagen..overal dacht je aan. Het was een mooie kleinschalige uitvaart in het zorgcentrum..de mooie ecokist waar al het personeel iets op kon schrijven en wij trouwens ook was een schot in de roos..wat had Netty deze aandacht mooi gevonden. Begreep dat dit voor uitvaartleidster Eefje ook een bijzondere eerste ervaring was om op een kleine kamer ipv een aula de mensen toe te spreken.. Maar het werd dankzij Eefje een heel intiem (bijna gezellig) gebeuren). Na afloop mee naar de auto en de deur mogen sluiten waren wel even kippenvel momentjes.. Dankjewel uitvaartzorg Eefje voor deze mooie uitvaart met warme liefdevolle zorg
Ron Dankelman Ron Dankelman heeft geschreven op juli 12, 2019 om 8:53 pm
De Meern. Zeer tevreden over de zorg en toewijding van Eefje. Professioneel en warm tegelijk. Geen standaard, routine dienstverlening die je zo vaak ziet in die sector. Persoonlijk contact, een goed luisterend oor en tegelijk ontzorgend. Ze snapt snel wat je wensen zijn en geeft voldoende invulling als je door de emotionele rollercoaster waar je op dat moment in zit, het even allemaal niet meer weet. Heeft ook een goed netwerk van diensten in de marge van de uitvaart zoals de ontruiming van een woning. Van harte aanbevolen dus.
Hester de Prieรซlle - van den Nieuwenhuijzen Hester de Prieรซlle - van den Nieuwenhuijzen heeft geschreven op april 10, 2019 om 2:02 pm
Het contact met Eefje was warm, persoonlijk en professioneel. Het afscheid van mijn man was daardoor zoals hij het graag had gezien. Dank voor alle aandacht en zorg! Hester de Prieรซlle - van den Nieuwenhuijzen
Cor van Heteren Cor van Heteren heeft geschreven op januari 3, 2019 om 5:56 pm
Beste Eefje, Bij de keuze voor uitvaartbegeleiding bij toeval op jouw uitgekomen. Dat bleek meteen een goede keuze. Je begeleiding is naast warm en meevoelend ook doortastend en zakelijk en je schroomt er niet voor je persoonlijk advies en ideeรซn te geven. Je hebt ons bij het tamelijk plotseling overlijden van mijn echtgenoot, goed geholpen en geadviseerd, waardoor we de uitvaart hebben kunnen realiseren zoals we deze ons hadden voorgesteld. Dank voor de goede zorgen, Cor Van Heteren, Vleuten.
Lynsey van Schaik Lynsey van Schaik heeft geschreven op november 4, 2018 om 6:02 pm
Een onvermijdelijk afscheid. We wisten dat het einde dichtbij was. Na een lang telefoongesprek kwam je bij ons thuis. Een heel fijn en warm gesprek waarin we met jou en de familie hebben kunnen nadenken over het naderende afscheid. Vanaf ons eerste contact heb je steeds even gevraagd hoe het met ons ging, of er nog iets nodig was. Dat gaf ons een heel warm en vertrouwd gevoel. En wat was het fijn dat we na het overlijden van onze lieve vrouw, (schoon)moeder en oma wisten dat bij jou alles in goede handen was. Lieve Eefje, We hebben het al meerdere keren tegen je gezegd, we zijn je heel dankbaar voor al jouw begeleiding, steun en warmte gedurende de tijd richting het afscheid. Je was steeds heel open, eerlijk en transparant. Heel warm en liefdevol en zo ontzettend oprecht en betrokken. Dankzij jou hebben we een prachtig afscheid om op terug te kijken. Je bent een prachtig mens, dank je wel! Een warme en liefdevolle groet namens de hele familie, Lynsey
Wendy Wendy heeft geschreven op juli 10, 2018 om 10:13 pm
Lieve Eefje, Een uitvaart plannen. Iets waar ik van wist dat het zou komen een half jaar geleden. Iets waar ik zwaar tegenop zag. Maar dankzij jou heb ik niets dan dankbare en warme herinneringen aan het laatste afscheid van mijn moeder. En ook persoonlijk ben je er meer dan verwacht voor mij geweest. Dankjewel voor je wijsheid, bekwaamheid en zorg!!
Gideanne Gideanne heeft geschreven op april 23, 2018 om 7:23 pm
Lieve Eefje, nogmaals willen wij je hartelijk danken voor je liefdevolle en betrokken begeleiding bij het overlijden van mijn schoonmoeder. Al in de weken voorafgaand aan haar overlijden hebben we veel dingen kunnen regelen en je transparantie over kosten en mogelijkheden gaf ons rust en vertrouwen. Ook na het overlijden van mijn schoonmoeder was je voor ons een baken van rust en kwam je dagelijks even langs. Je oprechte aandacht, humor en goede raad heeft ons erg geholpen in het verwerkingsproces. Mijn schoonvader zei na afloop: โ€œIk wist niet dat het ook zo kon, het was prachtig!โ€ Eefje, wij gunnen iedereen een uitvaartondernemer zoals jij!
Henk groen Henk groen heeft geschreven op april 20, 2018 om 3:30 pm
Lieve Eefje, Nog steeds ben ik blij dat ik in dankbaarheid kan terugkijken op het afscheid van Marian, mijn vrouw. Vanaf het begin heb je goed begrepen hoe we het afscheid wilden organiseren. Er was duidelijkheid en we konden ook nog improviseren, waar nodig. Veel dank en een warme groet, Henk
J.van Zuidam J.van Zuidam heeft geschreven op maart 20, 2018 om 4:23 pm
Lieve Eefje Ik ben erg blij dat ik haar een offerte heb laten maken en haar de crematie van mijn vrouw heb laten doen. Ze is bij mij thuis geweest en het klikte gelijk; zo menselijk en begripvol, dat had ik niet verwacht. Alles is super verlopen en de crematie was zo mooi en verzorgd, ik kan niet anders wensen. Ze heeft mij al het werk wat bij een crematie moest gebeuren uit handen genomen. Zo lief, niets was teveel. Hartelijk dank hiervoor. groet, J.v.Zuidam