Afscheidsfotografie

Een mooie fotoreportage helpt om de liefdevolle herinnering aan uw dierbare te bewaren en het verlies bespreekbaar te maken. Een afscheidsreportage maken vraagt technische kennis en geschikte apparatuur, u wilt tenslotte niet gestoord worden door het flitslicht bijvoorbeeld.

Een professionele afscheidsfotograaf heeft de juiste apparatuur en kennis in huis om onopvallend maar wel in hoge kwaliteit te fotograferen. Mocht u voor een reportage kiezen, dan laat ik u graag kennis maken met Frouke Ringenoldus uit Vleuten. Zij weet op een discrete en meevoelende manier de momenten vast te leggen die er echt toe doen.

Voor meer informatie over Frouke kunt u kijken op haar site https://www.keepmemoriesalive.nl

Vaak wordt er een foto geplaatst op de kaart, op de kist of na afloop voor thuis op een dierbare plaats. In de praktijk blijkt dat het vinden van een pakkende foto niet altijd even makkenlijk is. Daarom is het belangrijk om regelmatig een mooi portret te laten maken voor als het moment daar is. Gelukkig is het vaak ook mogelijk een foto te verbeteren zodat er toch nog een mooi beeld voor handen is. Ook hier heeft Frouke Ringenoldus verschillenden mogelijkheden voor, www.keepmemoriesalive.nl.