Laat een dierbare herinnering achter

In het online condoleanceregister van Uitvaartzorg Eefje kunt u een digitaal bericht achterlaten of een digitaal kaarsje branden.

Laat hieronder een dierbare herinnering of uw oprechte deelneming achter.

Lien den Hertog-Stigter

5 maart 1937
24 november 2021

Mama is overleden, oma is er niet meer. We koesteren de herinneringen aan een lieve moeder en grootmoeder en een liefdevolle partner voor Philip.

Wat heeft ze altijd haar best gedaan.

Uitvaartverzorger
Eefje Visser
Contactgegevens
T - 06-11724040
E - info@uitvaartzorg-eefje.nl

Steek een kaarsje aan

Joop en José Anker

Bertie Bemelmans-Ramakers

Ko en Philippa Glerum

De Wilterdinkjes

Maarten en Els

Roelien en Dick van der Greft

 

Laat een bericht of herinnering achter

Je kunt ervoor kiezen om je bericht privé te sturen naar de nabestaanden of je bericht openbaar te delen.

Condoleren

Is er iets wat je tegen de nabestaanden zou willen zeggen?

Bericht plaatsen

Foto

Heb je een foto die je zou willen delen?

Foto delen
×
Familie van Berkel
9 december 2021
Langs deze weg willen wij de familie condoleren met het verlies van Lien. Wij kennen Lien als een lieve, zorgzame en altijd ook in ons geintresseerde vriendin van onze (schoon)moeder Elly Story.
Liefs Ferry, Claire, Bryan en Owen van Berkel
Niet okay
Mevrouw Mieke Nuij
9 december 2021
Gecondoleerd met het overlijden van Lien die ik heb leren kennen als een zeer kunstzinnig persoon. Wat was Lien prachtig creatief. Ik heb van haar lessen genoten op de Burgvlietkade en haar tentoonstelling bezocht in Ridderkerk. Een tijdje geleden heb ik nog thee bij haar gedronken en gesnoept van haar lekkere eigen gebakken koekjes nadat ik haar was tegengekomen in het winkelcentrum. Jullie zullen haar missen en ik wens jullie veel sterkte hierbij.
Niet okay
Gerdien Tober Gerdien Tober-Doorn
2 december 2021
Lieve familie,
Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en oma. Daarnet via livestream de afscheidsdienst gevolgd. Een mooi afscheid zijn niet alleen mijn woorden maar ook die van mijn man Huib. Ik heb een speciaal lijntje gehad met zowel Lien als Philip. Mijn eerste kennismaking met Philip was toen hij voorzitter was van Probus en toen ik Lien weer ontmoette wisten wij dat we elkaar kenden van de tachtiger jaren bij de handwerktentoonstellingen van de Plattelandsvrouwen. Lien zat in de handwerkcommissie en ik in het provinciaal bestuur. Dat speciale lijntje is gebleven. Deze zomer ben ik bij haar op bezoek geweest in de Irishof en ook heb ik haar nog maar zo'n vier weken geleden aan de telefoon gehad toen ze op zoek was naar een telefoonnummer. Ook spraken we Lien en Philip een aantal keren op de clubkampioenschappen van Schaatsclub Gouda. Het schaatsen zit ons ook in het bloed. Net als bij Jeroen en Heleen en natuurlijk Sjoerd.
Hartelijke groeten en nogmaals gecondoleerd nu jullie na het overlijden van jullie vader, schoonvader en grootvader vorig jaar, al zo snel afscheid moeten nemen van jullie moeder, schoonmoeder en oma.
Mooie herinneringen aan mooie ontmoetingen en fijne gesprekken.
Graag wil ik het koekjesrecept ontvangen, wat dat betreft was Lien ook een echte plattelandsvrouw.
Gerdien
Niet okay
van Horssen-Dekker Hennie
2 december 2021
Lieve familie van Lien,

Wat fijn dat ik via de live-stream toch bij jullie afscheidsdienst kon zijn.
Zoals Jeroen zei: nu zijn jullie dakloos. En wát een dak moeten jullie missen, ouders die zo betrokken waren en jullie zoveel waardevols meegaven.
Ik ben Lien en Philip heel dankbaar voor de manier waarop ze Paul werkelijk 'gezien' hebben. Paul was in zijn werkende leven bescheiden, een kracht op de achtergrond. De waardering die hij van Philip, en ook, op haar eigen manier, van Lien ontving, is voor hem heel belangrijk geweest. Zodoende maakt het overlijden van Lien hem nu ook een beetje daklozer.
Jullie ouders waren een rectorsechtpaar van de oude stempel. De collega's én hun dames werden door hen thuis ontvangen en met hen werd meegeleefd. Toen ik na de geboorte van onze dochter weer ging werken en nog even geen oppas had, was dat in huize Den Hertog kennelijk ter sprake gebracht. Lien bood direct aan dat wel voor haar rekening te willen nemen en brak een maand lang elke maandagochtend uit haar eigen drukke gezin om op onze Irene te passen.
Het was altijd fijn om het contact met Philip en Lien te onderhouden. Alles bij hen had kwaliteit: de gesprekken, de boeken, de dingen waarover ze zich opwonden, het Zaalbergservies, al die prachtige handwerken van Lien waar ik zo graag naar keek, de campings die ze uitzochten, de adviezen die ze soms voorzichtig te berde brachten, hun muzieksmaak, de wol die Lien tot het allerlaatst uitkoos voor haar breiwerken.
Paul brengt jullie zijn condoleances persoonlijk. Ik voeg daar graag aan toe dat de herinnering aan Philip en Lien bij ons zal worden bewaard.
Hennie

Niet okay
Mevrouw Mieke Wilterdink
2 december 2021
Lieve familie, dank dat ik samen met 34 anderen via lifestream aanwezig mocht zijn bij deze afscheidsbijeenkomst voor Lien. Dank voor de mooie herinneringen. Het roept ook bij mij veel op. O.a. aan de grote verbondenheid tussen onze gezinnen.
Ik heb de kleur van de bloemen gekozen op gevoel en omdat ik ze gewoon goed bij Lien vond passen. Fijn om te zien dat het gewoon haar kleuren waren. Het recept van de koekjes ontvang ik graag. Zal ze bakken in herinnering aan oom Philip en tante Lien en ook in herinnering aan hun goede vrienden, mijn ouders Jan en Lena. Liefs, Mieke Wilterdink
Niet okay
Kap-Korver Annette Korver
2 december 2021
Bert en ik hebben apart gekeken, Bert op zijn werk. Een mooie bijeenkomst was het. Ik kende je ouders van de familiegelegenheden en vooral van de concerten waar we allemaal waren. Extra jammer dat we er niet live bij konden zijn. Jullie veel sterkte toegewenst. Het zal je niet verbazen dat ik graag het koekjesrecept ontvang.....
Niet okay
Familie Bert en Annette Kap / Korver
2 december 2021
Mooi afscheid van een lieve vrouw.
Niet okay
Maarten en Els Maarten van der Linde/Els Rotte
1 december 2021
Wij bewaren heel goede herinneringen aan zowel Lien als Philip in de tijd dat we buurtgenoten waren, in het buurtcomité samenwerkten en samen zongen in het koor Toonkunst (Plus). Ze was hartelijk, altijd belangstellend en meelevend. Wij wensen jullie allemaal sterkte.
Niet okay
Familie De Ruwe
30 november 2021
Beste familie en naasten, gecondoleerd met het verlies van een mooi mens wat wij graag beter hadden leren kennen. Onze buurvrouw Lien, helaas is dit er door tegenslag en Corona niet van gekomen. Laat het verlies plaatsmaken voor mooie herinneringen. Voor ons blijft dit het genieten van Lien en Philip op hun terras genietend van het zonnetje en een glaasje wijn. Groet familie de Ruwe
Niet okay
dhr/mevr Roelien en Dick van der Greft
28 november 2021
Allereerst gecondoleerd met het overlijden van Lien. We kennen haar (en Philip) van onze gezamenlijke bezoeken bij de NTKC en later hebben we elkaar een paar keer in Gouda ontmoet. Onze raakvlakken waren naast een goed gesprek o.a. de gezamenlijke grote passie voor textiel. Met heel veel bewondering hebben we haar werk gezien. Wat een prachtige werken!! Voor mij m.n. ook een mooie inspiratiebron. In 2016 waren Philip en Lien nog op bezoek bij mijn tentoonstelling van mijn textiel werk op Texel. Hiervan zijn nog foto's gevonden die ik geprobeerd heb hierbij te sluiten, maar helaas lukt dat niet in dit bericht. Anders zou ik graag een emailadres krijgen, zodat ik ze via die weg alsnog kan sturen. Verder wensen we jullie veel sterkte in deze periode om afscheid te nemen van een lief, bescheiden en creatief mens. Met een liefdevolle groet.
Niet okay