Uitvaart in Bilthoven

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in Bilthoven?
Door u te laten begeleiden door Uitvaartzorg Eefje bent u verzekerd van een uitvaart naar wens, waarbij uw wensen centraal staan.

Eefje Visser

Eefje Visser

Mijn naam is Eefje Visser. Samen met mijn dochter en vriend ben ik woonachtig in de buurt van Bilthoven. Nadat ik op jonge leeftijd mijn man verloor, heb ik ervoor gekozen om mijn baan als psychologe op te geven en het roer om te gooien. Na het volgen van de opleiding ben ik gaan werken als uitvaartbegeleider bij diverse bedrijven. Maar toch merkte ik dat mijn visie op afscheid nemen anders was. In 2016 ben ik gestart met Uitvaartzorg Eefje. Een keuze waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb.

Uitvaartzorg Eefje verzorgt uitvaarten in de omgeving van Montfoort, Gouda, Utrecht, Bilthoven, Maarssen, Maarssenbroek, Hilversum, Zeist, Nieuwegein, Utrecht, Woerden, Harmelen, De Meern

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in Bilthoven?

Als uw dierbare overlijdt, wordt er veel van u gevraagd. In korte tijd moeten er moeilijke keuzes gemaakt worden. Wellicht zijn de wensen vooraf al besproken en zoekt u iemand die u bij de hand neemt om invulling te geven aan het afscheid.

Of gaat het om een plotseling overlijden waarbij nog niets geregeld is? Dan neem ik u stap voor stap mee in de keuzes waar u voor komt te staan. Door alle opties met u te doorlopen, bent u gegarandeerd van een passend afscheid waarbij rust en uw wensen centraal staan. Na het vaststellen van overlijden kunt u direct contact opnemen met Uitvaartzorg Eefje.

Door mijn ruime ervaring met uitvaarten in Bilthoven, zorg ik voor een passend afscheid in uw omgeving. Samen zoeken wij naar de juiste locatie en voeren we alles naar wens uit, waarbij rust en ruimte altijd de uitgangspunten zijn.

Wat kost een uitvaart in Bilthoven?

Het tarief van een uitvaart hangt af van verschillende factoren. Door rekening te houden met het beschikbare budget en wensen, wordt het afscheid altijd op maat samengesteld.
Uitvaartzorg Eefje communiceert open over de prijzen en houdt u op de hoogte van het totale kostenplaatje. Op deze manier weet u waar u aan toe bent.

 Heeft u een uitvaartverzekering, maar wilt u de uitvaart uit laten voeren door Eefje Visser? Neem dan contact met mij op. We bespreken de polis en de bijbehorende voorwaarden samen.

Afscheidslocaties in Bilthoven

Aangezien ik al jaren werkzaam ben ik de omgeving van Bilthoven, kan ik u adviseren over de mogelijkheden in deze woonplaats. Wellicht wilt u geen afscheid nemen vanuit de kerk of een crematorium? Op basis van het aantal genodigden en uw wensen, zoeken wij een geschikte locatie in Bilthoven voor de uitvaart.

Wilt u de opbaring niet thuis plaats laten vinden? Dan kunt u altijd terecht in Afscheidshuis Vleuten. Deze ruimte is voorzien van 2 sfeervolle afscheidskamers. Hier kunt u 24/7 samen met familie en vrienden afscheid nemen van uw dierbare.

Mijn dierbare is overleden. Wat moet ik doen?

Bel als eerste de huisarts

Waarschuw uw (huis)arts

Neem telefonisch contact met mij op 06-11724040. Ik ben 24/7 bereikbaar.

Eefje zal met de familie het regelgesprek aangaan

Regelgesprek

Breng uw familie en vrienden op de hoogte van het overlijden, die u mogelijk bij de bespreking van de uitvaart wilt hebben.

Tijdens het regelgesprek worden de wensen besproken

Uitvaartwensen

Tijdens het regelgesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Samen maken we er een liefdevol afscheid van.

Recensies van nabestaanden

Geschreven door Hans

Lieve Eefje, Na het overlijden van mijn moeder wist ik dat ik jou ging bellen. Dezelfde avond zaten wij aan tafel bij ons thuis met Sander. Ook nu weer is gebleken dat niets onmogelijk is en hoe belangrijk de persoonlijke wens/invulling is, geen conventies !! Sander was hierbij “no nonsense” en wij hadden direct een klik. Wij zijn heel blij dat de uitvaart op onze “eigen wijze” heeft plaats gevonden en kijken hier met een heel goed gevoel op terug. Ik weet zeker dat de wijze waarop we dit hebben gedaan ook de wens van onze moeder/schoonmoeder/oma was. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg was haar adagium. Zo hebben we het kunnen doen, dankzij jullie. Het gaat ons goed. Liefs Hans

Geschreven door Vera

Eefje heeft ons, 4 dochters, begeleid bij de uitvaart van onze vader. Ze dacht met ons mee, stelde zich zeer flexibel op en gaf raad waar nodig. Haar oprechte betrokkenheid was verwarmend en ze heeft een fijn team om haar heen verzameld. Ze dringt zich niet op, maar je voelt wel steeds haar steun en op de achtergrond neemt ze ongemerkt veel taken uit handen, regelt ze veel zaken en leidt ze alles in goede banen. Dankzij haar hartelijkheid en kundigheid kunnen we met een heel fijn gevoel op de uitvaart terugkijken, wat aan ons rouwproces positief bijdraagt. Heel veel dank Eefje!

Geschreven door Eric

Eefje heeft ons geholpen met de uitvaart van mijn moeder. Wij zijn heel tevreden over de manier waarop. Er komt heel veel op je af in zo’n situatie. Wat opvalt aan de aanpak van Eefje is dat ze stap voor stap op het juiste moment je hulp bied die dan nodig is. Daardoor blijft het voor jou overzichtelijk en dat geeft de rust die je nodig hebt. Daarbij luistert ze goed en geeft ze je de ruimte om zelf de invulling te geven. Waar nodig stuurt ze bij en geeft ze suggesties. Wij vonden het een heel prettige manier van werken en kunnen Eefje van harte aanbevelen. Bedankt Eefje nogmaals voor je hulp.

Ine Zwartkruis

Drie jaar geleden maakten wij kennis met Eefje. Onze ouders, toen beiden 90 jaar, wilden graag bij leven, hun uitvaartwensen kenbaar maken bij een Uitvaartzorg. Op zoek op internet vonden wij de website van Eefje, de website sprak onze ouders heel erg aan . Zij hebben Eefje ontmoet en waren direct vol lof over haar persoonlijkheid en de manier waarop zij de laatste wensen kon verweven in een mooi laatste afscheid. Inmiddels zijn beide ouders overleden en hebben zij het mooiste afscheid gehad waar wij als kinderen met veel dankbaarheid op terug kijken. Eefje biedt zorg vóór , tijdens en na het overlijden. Haar warme inlevende persoonlijkheid zorgt voor een waardig afscheid. Helemaal naar de wensen van overledene en familie. Wij zijn dankbaar haar te hebben mogen leren kennen.

Overlijden melden

Bel ons op telelfoonnummer :0611724040
Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. 

w

Plan een kennismaking

Misschien heeft u al een duidelijk idee over het laatste afscheid, misschien ook niet. Een begrafenis of crematie, bescheiden of juist heel groots, met veel gasten of liever kleinschalig in familiekring. De mogelijkheden zijn groot.

Wat kunt u van mij verwachten

Omdat ik erin geloof dat ieder mens uniek is en een waardig en persoonlijk afscheid verdient, wordt er altijd vanuit deze visie gewerkt. Samen met nabestaanden van de overledene werk ik in alle rust, met oog voor details, toe naar de dag van de uitvaart.

Door op een persoonlijke wijze invulling te geven aan het afscheid, wil ik een herinnering creëren die u op een positieve manier mee kunt nemen in het rouwproces.
Tijdens de dag van de uitvaart ben ik zichtbaar voor u en de genodigden, maar niet opvallend aanwezig. Deze dag draait om jullie en de persoon die herdacht wordt.