Recensies

Welkom op mijn pagina met recensies van nabestaanden.
Ik nodig u van harte uit om op deze plek een bericht achter te laten. Zowel ikzelf als andere bezoekers kunnen daar dan op reageren. Mocht een persoonlijk antwoord passender zijn, dan neem ik via email contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Eefje Visser
Uitvaartzorg Eefje | Utrecht, Vleuten en omstreken

Schrijf hier uw recensie

 
 
 
 
 
* = verplicht veld. Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.

Hieronder kunt u lezen wat anderen zeggen over Uitvaartzorg Eefje:
52 berichten.
Ine Zwartkruis Ine Zwartkruis heeft geschreven op september 6, 2021 om 8:04 pm
Drie jaar geleden maakten wij kennis met Eefje. Onze ouders, toen beiden 90 jaar, wilden graag bij leven, hun uitvaartwensen kenbaar maken bij een Uitvaartzorg. Op zoek op internet vonden wij de website van Eefje, de website sprak onze ouders heel erg aan . Zij hebben Eefje ontmoet en waren direct vol lof over haar persoonlijkheid en de manier waarop zij de laatste wensen kon verweven in een mooi laatste afscheid. Inmiddels zijn beide ouders overleden en hebben zij het mooiste afscheid gehad waar wij als kinderen met veel dankbaarheid op terug kijken. Eefje biedt zorg vรณรณr , tijdens en na het overlijden. Haar warme inlevende persoonlijkheid zorgt voor een waardig afscheid. Helemaal naar de wensen van overledene en familie. Wij zijn dankbaar haar te hebben mogen leren kennen.
Mieke van Kleinwee Mieke van Kleinwee heeft geschreven op augustus 24, 2021 om 5:36 pm
Via internet kwamen we bij Uitvaartzorg Eefje terecht toen, ivm vakantie, een andere uitvaartonderneming ons verzoek niet kon honoreren. De verpleegkundige in het hospice waar onze moeder net daarvoor was overleden zei: โ€œje merkt gelijk of het je aanspreekt of nietโ€. En dat was ook zo; direct vanaf het eerste moment proefden we Eefjeโ€™s warmte en betrokkenheid. Haar flexibiliteit en klantgerichtheid vielen ook meteen op toen ze haar vakantie uitstelde om ons te begeleiden bij het organiseren van het afscheid. Voor en achter de schermen heeft ze het nodige werk verricht om het opbaren thuis van moeder, de begrafenis en de bijzetting van ons eerder overleden broertje, goed te laten verlopen. Aandacht voor de kwaliteit en kosten, maar vooral met veel empathie voor ieder van ons. Nogmaals hartelijk dank Eefje. Lieve groet, familie Van Kleinwee
Marlies Marlies heeft geschreven op augustus 17, 2021 om 5:36 pm
warm, luisterend oor, rustig, helder, aandacht, aanpakken, open voor feedback, ontzorgen Tijd om afscheid te nemen op de door onze tante gewenste manier. We hebben een hele mooie herinnering aan het afscheid nemen van mijn tante door alles wat Eefje wist, heeft geregeld en heeft gedaan.
R.j. van der Meijden R.j. van der Meijden heeft geschreven op mei 28, 2021 om 8:12 pm
In mei j.l is mijn moeder overleden, voordat mijn moeder kwam te overlijden is er al contact gezocht met uitvaartverzorging Eefje. Al op een vriendelijke en persoonlijk vlak ons op de dingen gewezen waar we mee te maken krijgen. Mijn moeder is 10 mei j.l. overleden en Eefje had een reis gepland in Nederland. De zaak overgedragen aan een collega genaamd Hanny, deze heeft ons goed begeleid in de zaken en dingen die geregeld moesten worden. Dit is alles goed en zorgvuldig ingevuld en met onze wensen werd daar duidelijk en op een vriendelijke manier rekening mee gehouden. Hanny deed niet onder voor Eefje en heeft zich niet voor 100% ingezet maar voor 200%. Voor mij als opdrachtgever is er goed advies gegeven en overal rekening mee gehouden. Wat betreft de catering, is dat volgens hen te duur wordt er naar een andere mogelijkheid gezocht. Nee hoor voor Eefje en Hanny een dikke pluim in voor,tijdens en nazorg een hele dikke pluim. Mocht u een dierbare ontvallen zijn dan kan ik u deze uitvaartverzorging aanbevelen. Met vriendelijke groet Rj. Van der Meijden. Utrecht.
Ilonja Horvers Ilonja Horvers heeft geschreven op mei 17, 2021 om 1:45 pm
Lieve Eefje. Mijn dochters en ik waren nog in shock en stijf van de adrenaline toen we je de middag na het overlijden van Ronald bij ons thuis ontmoette. Je gaf ruimte aan al die emoties van de verschillende betrokkenen. Je luisterde goed naar wat een ieder wilde, maar was ook eerlijk en helder in wat kon. Ik had er direct vertrouwen dat we een heel 'eigen' en passend afscheid konden organiseren. Door jouw rust en het vertrouwen dat je uitstraalt, konden wij een heleboel loslaten: "het zou een heel mooi afscheid worden". En dat is ook gebeurd. Je werkt goed samen met anderen die betrokken waren bij de organisatie van het afscheid, waardoor het een afscheid voor iedereen is geworden. Hoe mooi is dat! Dank voor alles Liefs, Ilonja, Diede, Froukje en Veerle.
Birgit Gigengack Birgit Gigengack heeft geschreven op mei 10, 2021 om 2:36 pm
Lieve Eefje, Dank voor alle goede zorgen, die wij hebben mogen ontvangen. Zowel van jou, als van Hanny en Timo: wij danken jullie voor jullie lieve zorgen voor ons allen, van het moment dat we je belden tot het moment dat je voor de laatste keer bij ons was. Ik heb zeer vele uitvaarten mogen meemaken in mijn leven, maar nog niet was er een zo liefdevol, zo mooi en zo goed meegedacht als deze. Nogmaals onze dank en lieve, warme groet! Voor wie de recensie lezen mogen: ik kan jouw uitvaartzorg van harte aanbevelen: deze is warm, liefdevol, persoonlijk en volkomen gericht op de wensen van ons/de mensen, die iemand naar zijn of haar laatste rustplaats brengen. Het is altijd een moeizame weg, maar met jouw steun er wel een die een mooie laatste herinnering nalaat. Vleuten.
Carmen van Engelen Carmen van Engelen heeft geschreven op april 24, 2021 om 8:29 pm
Lieve Eefje, Ik heb je leren kennen toen jij de uitvaart van onze opa verzorgde. Je hebt dit met zoveel liefde voor ons gedaan dat wij ons geen beter persoon hadden kunnen wensen. Dag en nacht mochten wij je bellen met vragen. Toen ik je belde met de vraag hoe wij onze twee jarige zoon konden uitleggen dat โ€˜oude opaโ€™ (zoals we hem noemde) was overleden, kwam je direct met lieve tips en een prachtig boekje. Lieve Eefje, je bent er een uit duizenden. Je geeft mensen direct een warm en vertrouwd gevoel. Ik denk dat ik best voor de rest mag spreken als ik zeg dat je een topper bent. Opa zou direct zijn duim voor je hebben opgestoken! Bedankt voor alles! Liefs, Carmen van Engelen Vleuten.
Esther Dekker Esther Dekker heeft geschreven op maart 23, 2021 om 8:19 pm
Eefje heeft na het overlijden van onze moeder het afscheid op een hele persoonlijke en warme manier geregeld en begeleid. Mede door haar persoonlijkheid en vakkundigheid kijken we met een goed gevoel terug op een emotionele week. Vleuten.
Martin Sprong Martin Sprong heeft geschreven op februari 15, 2021 om 9:27 am
Beste Eefje, Namens de familie willen je jou en collega Jacqueline bedanken voor de professionele en warme begeleiding bij het overlijden van mijn moeder in 2020. Ook de nazorg en "achteraf-vragen" werden actief door jullie opgepakt. Chapeau ! Hartelijke groet, Martin Sprong Vleuten.
Mariska Mariska heeft geschreven op februari 11, 2021 om 11:25 am
Eefje heeft mij op een hele hartelijke en warme manier geholpen de uitvaart van mijn moeder zo goed en mooi mogelijk te realiseren. Ik had meestal via whatsapp en mail contact omdat ik dat prettig vind. Bedankt Eefje, voor je steun. Ik raad iedereen jou aan. Ook mijn familie was zeer tevreden en vonden de uitvaart prachtig en goed georganiseerd. Ook dank aan het Yardenhuis. lieve groet, Maris.
HBellaart HBellaart heeft geschreven op januari 23, 2021 om 12:46 pm
Eefje heeft ons op fantastische wijze bijgestaan bij het afscheid van Christine. Een dochter van Christine had al een positieve ervaring met Eefje gehad bij een andere uitvaart. Wij zijn terugkijkend heel gelukkig met die keuze. Eefje houdt de goede balans tussen de regelmodus en de emoties die bij een afscheid komen kijken, maar ontzorgt op natuurlijke wijze zonder op de voorgrond te treden. Zeer prettig en professioneel en altijd goed bereikbaar. Gelet op de uitdagende omstandigheden met Corona heeft zij gezorgd dat iedereen tevreden terugkijkt op de wijze waarop de uitvaart is verlopen. Gouda.
Thea Kuipers Thea Kuipers heeft geschreven op juli 6, 2020 om 3:22 pm
Als er iemand plotseling overlijdt is er allereerst een overweldigend verdriet en vlak daarna komt de regelmodus. Dit was bij ons het geval toen mijn vader overleed. Na eerst een grote uitvaartonderneming te hebben gebeld en vervolgens 10 minuten in de wacht te hebben gestaan, gingen we googlen. We kwamen uit bij Eefje. We werden m.n. getriggerd door haar mooie website. Ze kwam die avond meteen en heeft alles voor ons geregeld. Wat een opluchting dat er iemand was die wist wat er moest gebeuren. En de dagen daarna stond ze ons bij in alle andere zaken met betrekking tot de uitvaart. Weten dat alles goed geregeld wordt geeft zoveel rust in zo'n zware tijd. Naast Eefje maakten we ook kennis met Jacqueline. Ook zij stond ons bij in de aanloop naar en tijdens de uitvaart. Ook Jacqueline zijn wij zeer dankbaar voor haar bijdrage aan het afscheid. We namen op een bijzondere manier afscheid van mijn vader. Ivm de coronaregels mochten er maar 30 mensen aanwezig zijn in Domstede. Daarom hadden wij alle overige belangstellenden uitgenodigd om afscheid te nemen van mijn vader op de Wilgenplas. Dat was overweldigend en prachtig. Wij kijken terug op een mooie uitvaart van mijn vader en zijn Eefje voor altijd dankbaar voor haar warmte, inzet en betrokkenheid. Wij hadden niet beter kunnen wensen! Liefs, Thea, Chris, Pien en Daan De Meern.
Ine Zwartkruis Ine Zwartkruis heeft geschreven op juni 7, 2020 om 7:40 pm
Op 11 mei hebben wij definitief afscheid genomen van onze fantastische moeder...92 jaar mocht zij worden..een prachtige leeftijd na een voltooid leven samen met onze vader die ook 92 is...we missen haar... Een jaar daarvoor hadden wij contact met jou Eefje voor een oriรซnterend gesprek...de warmte van jou als persoon de oprechte belangstelling en deskundigheid sprak ons direct aan. Tegen die tijd zouden we wederom contact met je opnemen. We zijn je enorm dankbaar voor het geregel, wat vanwege Coronatijd extra inspanning kostte, en de persoonlijke touch waarmee je onze vader en ons hebt omringd in een verdrietige tijd. Er kwam zoveel op ons af...en jij nam het ons uit handen en hebt ons vakkundig door deze dagen heen geloosd. Met aandacht en empatisch vermogen. Dank lieve Eefje, Familie Zwartkruis
Laura Laura heeft geschreven op april 28, 2020 om 1:59 pm
Lieve Eefje, 2 jaar terug heb ik jou leren kennen op de uitvaart van de oma van mijn man. Daar hebben we gesproken samen met mijn schoonmoeder, die helaas ook haar uitvaart moest gaan regelen. In deze periode hebben we heel veel contact gehad en toen het moment daar was, hebben we je alleen hoeven bellen en verder heb jij alles geregeld. Dit was voor ons erg fijn en we hebben dit heel erg gewaardeerd. Nu 2 jaar later, heb ik jou weer moeten bellen. Mijn eigen oma was overleden en mijn moeder kreeg geen uitvaartzorg aan de telefoon. Gelukkig was jij er wel en stond je een paar uur later bij ons op de stoep. Wederom heb je alles top geregeld en heeft mijn oma ook een mooi afscheid gehad. Lieve Eefje, nogmaals dank en je steun in deze moeilijke tijden! Dikke knuffel
Carla Johann Carla Johann heeft geschreven op april 24, 2020 om 9:02 pm
Eefje heb ik leren mijn dochter, met de gedachte mocht het zover zijn neem ik met haar contact op. Afgelopen maandag is mijn ergste angst werkelijkheid geworden. Om tijdens deze bizarre tijd m'n moedertje te verliezen. Echt je gunt het normaal al niemand, maar nu helemaal niet.. Kortom Eefje is gekomen en heeft de uitvaart van m'n moeder echt op en top geregeld. En natuurlijk door deze tijd verliep alles niet gladjes, maar ook die problemen heeft ze keurig opgelost. Weet wel wanneer je met haar in zee gaat, de telefoon niet stil staat en whatsapp ook niet?? Eefje voor mij ben je een Toppertje en wil je ook hartelijk bedanken voor je inzet, steun en support. Lieve groet Carla
Joyce Neele en Guus Kok Joyce Neele en Guus Kok heeft geschreven op april 9, 2020 om 11:46 pm
Eefje heeft ons vriendelijk en professioneel bijgestaan bij het regelen van de begrafenis van onze (schoon) vader. Omdat we Eefje al voorafgaand aan het overlijden benaderd hadden, kon zij ons beter voorbereiden op wat ons te wachten stond. We konden Eefje altijd om advies en hulp vragen. Ze heeft via haar netwerk ons voorzien van goede adressen voor het drukken van kaarten, het verzorgen van de bloemen en de laatste verzorging. Een begrafenis regelen is iets dat je zelden doet. Dan is het fijn als je met een gerust hart het grootste gedeelte uit handen kan geven. Dat was zeker het geval bij Eefje. Joyce en Guus Vleuten.
Elly van Stralen Elly van Stralen heeft geschreven op april 7, 2020 om 11:33 pm
Op aanraden van een goede vriendin kwam ik na het overlijden van mijn man bij Eefje terecht. De kracht van mond op mond-reclame is niet voor niets zo sterk.Wat een bijzondere ervaring in bijzondere dagen. Eefje is professioneel, betrokken, een rots in de branding in het traject waar je doorheen gaat, ze voelt de situatie perfect aan, dat is een gave en geeft alle betrokkenen zoveel rust. Kan dankzij haar terugkijken op waardevolle dagen van afscheid en een heel passende en mooie uitvaart. Dank daarvoor!
Annette van Waning Annette van Waning heeft geschreven op maart 18, 2020 om 9:06 pm
Eefje is een ware warme persoonlijkheid en een professional in haar werk. Wij zijn heel blij dat zij het afscheid van mijn vader heeft begeleid. Zo warm, meelevend en goed. Vanaf het eerste moment tot het laatste 'zetje' is zij aan onze zijde geweest. dichtbij als het nodig was, met afstand als het kon. Met daarbij oog en oor voor de naasten. Zonder Eefje hadden wij de laatste momenten niet zo goed doorgebracht en zeker niet deze mooie herinnering gehad. Ik kan echt iedereen aanraden om met Eefje samen te werken, zij is het zo enorm waard en weet als mens en professional een verdrietige en ingrijpende levensgebeurtenis tot een waardig en prachtig moment te maken. Eefje dankjewel!
Anna van der Hulst Anna van der Hulst heeft geschreven op februari 16, 2020 om 3:15 pm
We zijn heel tevreden over Eefje uitvaarten! Op een hele prettige en betrokken manier heeft Eefje ons fantastisch geholpen. En de prijs is ook prima en duidelijk , zonder onverwachte extra kosten.
Sander & Hester Sander & Hester heeft geschreven op januari 28, 2020 om 7:31 pm
Lieve Eefje, Wij hebben je al mogen kennen vanuit het verleden omdat jij de uitvaartverzorging van enkele familieleden van Sander op je hebt genomen. Toen duidelijk werd dat wij onze zwangerschap van 22 weken diende af te breken wegens een ernstig chromosomale afwijking die bij ons zoontje was geconstateerd, wisten wij het gelijk: Jij moest de uitvaart van ons, inmiddels levenloos geboren zoontje Quinten, begeleiden. En wat was dat een goede keus! Wij hebben onwijs veel gehad aan je begeleiding en steun en vonden dit wederom.erg prettig. Je denkt echt met je klanten mee en niets is daarin te gek. Daar hebben we echt wat aan gehad. De klant staat echt centraal bij jou, zelfs in de moeilijkste periode waarin men zich op dat moment bevind. Dat klankboarden en de door jou aangeboden hulp was op dat moment zo fijn! Daarnaast ben je een ontzettend warm en lief persoon met het hart op de juiste plaats. Blijf vooral op deze manier doorgaan! Lieve groeten, Sander & Hester
Irene Beekman Irene Beekman heeft geschreven op januari 20, 2020 om 5:22 pm
Lieve Eefje, En opeens was je in ons leven! We zijn je intens dankbaar voor je compassie, empathie, warmte en zeker je praktisch handelen. Onze eigen - misschien niet alledaagse - wensen zijn mede door jou in vervulling gegaan. Je gaf ons de vrijheid de uitvaart van mijn lieve moeder en onze oma zelf vorm te geven en daar steunde je ons volledig in. We danken je ontzettend voor wat je hebt gedaan en je betekent veel voor ons. Iemand als jij gunnen wij de wereld. Liefs, Irene, Jasmijn & Roderik
Amanda Moonen Amanda Moonen heeft geschreven op december 23, 2019 om 9:30 pm
Lieve Eefje, Eigenlijk waren wij vanaf onze kinderjaren door onze ouders โ€œverzekerdโ€ bij de Dela; wat ben ik blij dat ik zonder na te denken ben overgestapt naar jou omdat mijn gevoel mbt de Dela niet echt goed was; te massaal, te standaard, te onpersoonlijk met de โ€œuniformenโ€ van de uitvaartbegleiders (waar zij natuurlijk niets aan kunnen doen) ... en Hoe fijn heeft die switch en overstap uitgepakt en dat ik van jouw bestaan hoorde via de zeer lieve kordate verpleegkundige Dina in het Haltna Huis in Houten. Je bent een vrouw met een groot hart, hartverwarmend dus; professioneel maar niet โ€œhard zakelijkโ€; toegewijd en continu bereikbaar op de momenten dat ik je nodig had na het overlijden van mijn allerallerallerliefste Jos.... Zeker als je er alleen voor staat (uiteindelijk) heb je warmte gecombineerd met een kordate aanpak van een en ander nodig. Ook deelde je je eigen verlies met mij en was je daar heel open in wat ik heel bijzonder vond en waardeerde: daardoor krijg je toch ook al sneller een band... je begrijpt elkaar nog beter als je weet dat iemand die je bijstaat een dergelijk immens verlies รณรณk heeft meegemaakt. 11 augustus 2019 is een vreselijke dag geweest en zal het altijd blijven; het gemis en de rouw wordt intenser zeker ook nu met de โ€œfeestdagenโ€, kerst en nieuwjaar... en hoe LIEF dat jij dan nog een kaartje stuurt, JUIST nu in deze vreselijke dagen; hoe lief en attent! Dank Eefje voor je geweldige steun tot op de dag van vandaag; je doet het geweldig goed! โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
Cor van Heteren Cor van Heteren heeft geschreven op december 2, 2019 om 2:34 pm
Helaas hebben mijn familie en ik twee maal met Eefje te maken gehad in het tijdsbestek van nog geen half jaar. Uit het feit dat wij ook de tweede keer zonder aarzelen voor Eefje hebben gekozen is duidelijk dat we zeer veel waarde hebben gehecht aan haar begeleiding tot in alle details. Vakkundige, doortastend en financieel bewust. Daarnaast met veel gevoel en inlevingsvermogen naar de betrokkenen. De tweede ter aarde bestelling moest door haar in Amsterdam worden geregeld, maar ook dat was zeer goed georganiseerd en altijd anticiperend op onze wensen. Het feit dat we ook daarna nog contact hadden getuigd van haar warme gemeende belangstelling. Cor en Corwin van Heteren Vleuten.
Ditty Brienen Ditty Brienen heeft geschreven op oktober 5, 2019 om 2:15 pm
Het contact met Eefje was warm en persoonlijk en een steun voor mij, bedankt voor je ondersteuning Eefje xxx
Joy vd heijden Joy vd heijden heeft geschreven op september 20, 2019 om 4:15 pm
Vorig jaar werd mijn moeder plotseling ziek en kwam voor haar rust in de hospisch terecht. Ik ben op zoek gegaan naar een uitvaartverzorger(ster) en kwam bij eefje terecht. Eefje stond direct voor ons klaar en bewandelde samen met ons deze moeilijke weg. Ze is zelfs nog bij mijn moeder geweest om haar voor te stellen. Onze wensen hebben we samen met haar besproken en de uitvaart is meer dan prachtig geweest. Eefje een lief warm persoon ik kan haar dan niet meer dan meer bedanken voor alles wat ze voor ons gedaan heeft. Zelfs nu nog heb ik af en toe nog contact met haar en praten we nog over dingen. Ik ben blij dat ik haar heb gekozen voor het laatste stukje voor mijn moeder. Eefje nog bedankt voor alles liefs Joy, Harmelen.
Ellen Teunissen Ellen Teunissen heeft geschreven op september 10, 2019 om 11:40 pm
Als afscheidsfotograaf heb ik al regelmatig naast Eefje mogen werken en haar van dichtbij aan het werk gezien. Nu ik onverwachts afscheid moest nemen van een dierbare vriendin heb ik haar ook vanaf de andere kant mogen ervaren. Liefdevol en met veel begrip, ruimte gevend aan de verschillende meningen, waarbij ieder in zijn waarde werd gelaten en tot zijn recht kwam. Met als resultaat een afscheid waar alle betrokkenen goed op terug kijken. Dank je Eefje voor je steun in deze heftige week!
Ted van Gorkum Ted van Gorkum heeft geschreven op juli 28, 2019 om 1:27 pm
Eefje wat waren we blij met jou,,na overlijden van onze mantelzorger Netty heb jij alles voor ons ons geregeld dit ging met veel veel wamte en niet te vergeten je professionaliteit..je raad de dingen die wij even over het hoofd zagen..overal dacht je aan. Het was een mooie kleinschalige uitvaart in het zorgcentrum..de mooie ecokist waar al het personeel iets op kon schrijven en wij trouwens ook was een schot in de roos..wat had Netty deze aandacht mooi gevonden. Begreep dat dit voor uitvaartleidster Eefje ook een bijzondere eerste ervaring was om op een kleine kamer ipv een aula de mensen toe te spreken.. Maar het werd dankzij Eefje een heel intiem (bijna gezellig) gebeuren). Na afloop mee naar de auto en de deur mogen sluiten waren wel even kippenvel momentjes.. Dankjewel uitvaartzorg Eefje voor deze mooie uitvaart met warme liefdevolle zorg
Ron Dankelman Ron Dankelman heeft geschreven op juli 12, 2019 om 8:53 pm
De Meern. Zeer tevreden over de zorg en toewijding van Eefje. Professioneel en warm tegelijk. Geen standaard, routine dienstverlening die je zo vaak ziet in die sector. Persoonlijk contact, een goed luisterend oor en tegelijk ontzorgend. Ze snapt snel wat je wensen zijn en geeft voldoende invulling als je door de emotionele rollercoaster waar je op dat moment in zit, het even allemaal niet meer weet. Heeft ook een goed netwerk van diensten in de marge van de uitvaart zoals de ontruiming van een woning. Van harte aanbevolen dus.
Hester de Prieรซlle - van den Nieuwenhuijzen Hester de Prieรซlle - van den Nieuwenhuijzen heeft geschreven op april 10, 2019 om 2:02 pm
Het contact met Eefje was warm, persoonlijk en professioneel. Het afscheid van mijn man was daardoor zoals hij het graag had gezien. Dank voor alle aandacht en zorg! Hester de Prieรซlle - van den Nieuwenhuijzen
Cor van Heteren Cor van Heteren heeft geschreven op januari 3, 2019 om 5:56 pm
Beste Eefje, Bij de keuze voor uitvaartbegeleiding bij toeval op jouw uitgekomen. Dat bleek meteen een goede keuze. Je begeleiding is naast warm en meevoelend ook doortastend en zakelijk en je schroomt er niet voor je persoonlijk advies en ideeรซn te geven. Je hebt ons bij het tamelijk plotseling overlijden van mijn echtgenoot, goed geholpen en geadviseerd, waardoor we de uitvaart hebben kunnen realiseren zoals we deze ons hadden voorgesteld. Dank voor de goede zorgen, Cor Van Heteren, Vleuten.
Lynsey van Schaik Lynsey van Schaik heeft geschreven op november 4, 2018 om 6:02 pm
Een onvermijdelijk afscheid. We wisten dat het einde dichtbij was. Na een lang telefoongesprek kwam je bij ons thuis. Een heel fijn en warm gesprek waarin we met jou en de familie hebben kunnen nadenken over het naderende afscheid. Vanaf ons eerste contact heb je steeds even gevraagd hoe het met ons ging, of er nog iets nodig was. Dat gaf ons een heel warm en vertrouwd gevoel. En wat was het fijn dat we na het overlijden van onze lieve vrouw, (schoon)moeder en oma wisten dat bij jou alles in goede handen was. Lieve Eefje, We hebben het al meerdere keren tegen je gezegd, we zijn je heel dankbaar voor al jouw begeleiding, steun en warmte gedurende de tijd richting het afscheid. Je was steeds heel open, eerlijk en transparant. Heel warm en liefdevol en zo ontzettend oprecht en betrokken. Dankzij jou hebben we een prachtig afscheid om op terug te kijken. Je bent een prachtig mens, dank je wel! Een warme en liefdevolle groet namens de hele familie, Lynsey
Wendy Wendy heeft geschreven op juli 10, 2018 om 10:13 pm
Lieve Eefje, Een uitvaart plannen. Iets waar ik van wist dat het zou komen een half jaar geleden. Iets waar ik zwaar tegenop zag. Maar dankzij jou heb ik niets dan dankbare en warme herinneringen aan het laatste afscheid van mijn moeder. En ook persoonlijk ben je er meer dan verwacht voor mij geweest. Dankjewel voor je wijsheid, bekwaamheid en zorg!!
Gideanne Gideanne heeft geschreven op april 23, 2018 om 7:23 pm
Lieve Eefje, nogmaals willen wij je hartelijk danken voor je liefdevolle en betrokken begeleiding bij het overlijden van mijn schoonmoeder. Al in de weken voorafgaand aan haar overlijden hebben we veel dingen kunnen regelen en je transparantie over kosten en mogelijkheden gaf ons rust en vertrouwen. Ook na het overlijden van mijn schoonmoeder was je voor ons een baken van rust en kwam je dagelijks even langs. Je oprechte aandacht, humor en goede raad heeft ons erg geholpen in het verwerkingsproces. Mijn schoonvader zei na afloop: โ€œIk wist niet dat het ook zo kon, het was prachtig!โ€ Eefje, wij gunnen iedereen een uitvaartondernemer zoals jij!
Henk groen Henk groen heeft geschreven op april 20, 2018 om 3:30 pm
Lieve Eefje, Nog steeds ben ik blij dat ik in dankbaarheid kan terugkijken op het afscheid van Marian, mijn vrouw. Vanaf het begin heb je goed begrepen hoe we het afscheid wilden organiseren. Er was duidelijkheid en we konden ook nog improviseren, waar nodig. Veel dank en een warme groet, Henk
J.van Zuidam J.van Zuidam heeft geschreven op maart 20, 2018 om 4:23 pm
Lieve Eefje Ik ben erg blij dat ik haar een offerte heb laten maken en haar de crematie van mijn vrouw heb laten doen. Ze is bij mij thuis geweest en het klikte gelijk; zo menselijk en begripvol, dat had ik niet verwacht. Alles is super verlopen en de crematie was zo mooi en verzorgd, ik kan niet anders wensen. Ze heeft mij al het werk wat bij een crematie moest gebeuren uit handen genomen. Zo lief, niets was teveel. Hartelijk dank hiervoor. groet, J.v.Zuidam
Louise Louise heeft geschreven op februari 17, 2018 om 5:01 pm
Lieve Eefje, hier dan eindelijk een reactie van mij. Het heeft even geduurd, het is moeilijk onder woorden te brengen hoe mooi je de uitvaart van Jos hebt geregeld. Je bent lief, warm, speciaal en een mooie vrouw en vriendin. Je behandelt iedereen met respect en maakt van elke uitvaart iets bijzonders, passend bij de overledene. Zo fijn dat je out of the box denkt en meedenkt met de nabestaanden. Zo fijn ook dat je zoveel uit handen neemt. Ik heb je helaas van dichtbij aan het werk mogen zien toen Jos plotseling overleed. Wat was en ben ik nog steeds blij met jou! Knuffel Louise, Vleuten.
Arjan Arjan heeft geschreven op januari 26, 2018 om 9:38 am
Het zijn de momenten in het leven die iedereen liever voorbij laat gaan. Maar als het dan toch zover is, dan is het fijn om een warme en zeer zorgzame โ€œgidsโ€ te hebben. Een โ€œgidsโ€ die je door deze moeilijke periode heen helpt. Een โ€œgidsโ€ die het aanvoelt en een โ€œgidsโ€ die warmte uitstraalt en zorgzaam is. Eefje jij was die โ€œgidsโ€ en door jou professionele ondersteuning kijken wij zeer tevreden teug op een waardig afscheid. Eefje, nogmaals dank voor alles. Arjan
Marlies Marlies heeft geschreven op januari 22, 2018 om 2:55 pm
Eefje was voor ons een grote steun na het onverwachts overlijden van mijn vader. Ze was er voor mij, mijn broers en mijn moeder op de momenten waarop dat nodig was. Vanaf het eerste moment voelde het voor ons vertrouwd om samen met Eefje mijn vader een mooi afscheid te kunnen geven. Ze nam, waar ze kon, de lasten over van mijn moeder en was altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden. Eefje, je hebt de weken tussen het overlijden van mijn vader en de begrafenis wat dragelijker kunnen maken. We zullen je daar altijd dankbaar voor zijn. We hadden ons geen beter iemand kunnen wensen om ons bij te staan in deze donkere periode. Heel veel liefs, Marlies
Jeannette Jeannette heeft geschreven op januari 20, 2018 om 11:28 am
Lieve Eefje. Je kwam op ons pad in juni 2017 toen papa overleed. Deze uitvaart is zeer professioneel verlopen en je nam alle zaken bij ons uit handen. Je was een lief persoon en wat onze wensen ook waren je nam de tijd om ervoor te zorgen dat dat ook gebeurde. Bij het latere afscheid vroeg mama of je voor haar ook zo'n fijne uitvaart kon verzorgen. Dat dit al heel snel zou gebeuren hadden we niet verwacht. Mama stierf 27 december 2017. Zelf kon je toen de uitvaart niet verzorgen maar je had een vervangster en helemaal in jouw geest werd deze begrafenis net zo liefdevol en warm. Even kwam je ook om met ons gezin afscheid te nemen van mama. Bedankt voor alle hulp en de warmte die jij uitstraalde. Zal je zeker aanraden bij anderen die door dit verdriet een trieste gebeurtenis moeten regelen. Warme groet Jeannette.
Henry Damen Henry Damen heeft geschreven op januari 15, 2018 om 1:50 pm
Afgelopen dec 2017 is mijn moeder overleden. Eefje heeft ons met zoveel warmte en zorg geholpen. Bij onze eerste ontmoeting voelde het fijn. Ze heeft veel zorg uit handen genomen met allerlei polissen en administratie. Zo fijn en vertrouwd. Ook na de crematie nog contact en zorg gehad. Eefje je bent een topper! Henry Damen
Jacqueline van Haaften Jacqueline van Haaften heeft geschreven op december 12, 2017 om 6:19 pm
Eefje kwam als een wonder op ons pad, vlak voor het overlijden van Leo, mijn lieve man en de vader van Marc en Rob. Eefje werd onze rots in de branding, dag en nacht, niets was haar teveel. Ze heeft het voor ons mogelijk gemaakt om afscheid te nemen van Leo zoals ons dat paste. Op de plek die ons paste. Met onvergetelijke โ€˜live musicโ€™ van de door Eefje aangedragen muzikant die ons perfect paste. โ€˜She turned over backwardsโ€™ om ervoor te zorgen dat het afscheid zou kunnen plaatsvinden zoals wij dat zo graag wilden. Eefje is zo heel veel meer dan een gekwalificeerd uitvaartonderneemster. Ze is een bijzonder mens. Iemand die, ook dankzij haar achtergrond, die extra kilometers voor onze zonen en voor mij heeft kunnen (en willen) lopen. Zij heeft het verschil gemaakt, waardoor de jongens en ik met liefde kunnen terugdenken aan het afscheid van Leo. Wij voelden ons veilig bij haar.
Remko en Linda Remko en Linda heeft geschreven op oktober 4, 2017 om 12:45 am
Hebben in de moeilijkste periode die we hebben mee moeten maken met het verlies van onze (schoon) moeder, een hele spontane en super lieve meelevende vrouw ontmoet, die zoveel voor ons heeft gedaan/ betekent. We hadden geen betere kunnen wensen en krijgen. Lieve Eefje onwijs bedankt voor de goede zorg. We zullen iedereen, Eefje dan ook aanraden om anderen te steunen/ bij te staan in moeilijke tijden van verlies. Lieve groet, Remko en Linda
Dennis en Carla Dennis en Carla heeft geschreven op september 28, 2017 om 9:01 pm
Wat een geweldige vrouw is Eefje. Met haar enthousiasme, kennis, toewijding en ondersteuning hebben wij รฉรฉn van de moeilijkste periodes een stuk makkelijker doorstaan. Niets was te gek en ze dacht met je mee om tot het gewenste doel te komen. Jammer dat we door het overlijden van onze (schoon) moeder kennis hebben gemaakt maar ook zo blij dat we elkaar hebben leren kennen. Wij hadden ons geen betere kunnen wensen. Bedankt Eefje!
Eef van de Meent Eef van de Meent heeft geschreven op augustus 18, 2017 om 3:56 pm
Hoi Eefje Hierbij wil ik je nogmaals bedanken en tevens wil ik namens de familie onze waardering uitspreken voor je professionaliteit, rust en inlevingsvermogen, zoals wij die ervaren hebben na het overlijden van onze lieve moeder. Je weet op moeilijke momenten met je persoonlijke touch en afstand de juiste snaar te raken. Het tekenen van de deksel was voor onze kinderen de kers op de taart. Dit zou oma prachtig hebben gevonden. De herdenking was echt persoonlijk zoals wij deze ook voor ogen hadden, waarbij de persoonlijke tekst en muziek de kern heeft weergegeven wie mijn moeder was. Dank daarvoor. Groet, Eef
Esther Esther heeft geschreven op juli 19, 2017 om 5:16 pm
Vanaf het eerste contact een warm gevoel. Rustig en begripvol. Zonder opdringen advies geven waar nodig waardoor mijn man zijn afscheid heel klein liefdevol en persoonlijk was. Precies wat hij wilde! Bedankt Eefje
Mandy vd Akker Mandy vd Akker heeft geschreven op mei 19, 2017 om 10:21 pm
Utrecht. Eefje, je bent een als een lichtje in de duisternis in donkere dagen. Jouw rustige uitstraling geeft houvast. Aanwezig wanneer nodig om dan weer naar de achtergrond te verdwijnen omdat het even beter gaat. Dank voor je goede zorgen en de fijne samenwerking!
Gerrie van der Schaft-Laponder. Gerrie van der Schaft-Laponder. heeft geschreven op mei 1, 2017 om 12:07 pm
Dankbaar ben ik, dat ik na het overlijden van mijn man Eefje heb gevonden om de uitvaart te regelen. Wat hebben wij een prachtige en tot in de puntjes geregeld afscheid mogen ervaren dit heeft ons enorm gesteund, de liefde de rust en medeleven die Eefje uitstraald deed ons goed. Verslagen waren wij doordat mijn man, vader en opa had besloten zijn leven te beeindigen 3 dagen nadat ons 2e kleinkind was geboren. Voor de wijze waarop Eefje ons heeft bijgestaan zullen wij haar eeuwig dankbaar zijn. Lieve Eefje bedankt dat je er voor ons was. Liefs, Gerrie vd Schaftโค
Monique okkerse Monique okkerse heeft geschreven op april 24, 2017 om 8:43 pm
Eefje kon ons als geen ander troost en houvast bieden in de bizarre dagen na het overlijden van onze lieve dochter Mare. Iedere dag was zij onze rots in de branding van verdriet en gaf ons richting in de uitvaart die we met elkaar wilden organiseren om Mare's leven te vieren. Zonder ongevraagde adviezen gaf zij ons ruimte de woorden en rituelen te vinden om een mooi afscheid te organiseren . Dat is heel goed gelukt. Dank zij Eefje heeft Mare 8 dagen na haar verbijsterde en onverwachte dood een schitterd afscheid gekregen. Vele mensen hebben ons bedankt voor de hartverscheurend en mooie bijeenkomst. Wij bedanken haar voor de integere en betrokken en professionele begeleiding. Gouda.
Beheerdersantwoord:
Dankjewel voor deze mooie recensie Monique. En bij deze wil ik ook Bert en jou bedanken voor de lieve nieuwjaarswens die ik mocht ontvangen. Omdat jullie het hebben goedgekeurd, heb ik de kaart bij dit antwoord gevoegd. Voorkant: Binnenkant:
Josรฉ Heuvelman Josรฉ Heuvelman heeft geschreven op februari 26, 2017 om 11:28 pm
Via internet bij Eefje uitvaartzorg terecht gekomen. Na het eerste contact toen duidelijk was dat het afscheid van mijn vader niet lang meer op zich zou laten wachten, was er al direct een "klik". Eefje had veel begrip en geduld met alle onrust in de familie en wist uiteindelijk een mooie uitvaart te regelen, met ruimte voor veel persoonlijke accenten waardoor er een heel warm gevoel aan over is gehouden. Ieder dag kwam zij even langs om te zorgen dat alles goed verliep. Dank je wel Eefje.
Mevrouw van den Spek Mevrouw van den Spek heeft geschreven op februari 20, 2017 om 6:54 pm
Op advies van een vriendin waar Eefje de uitvaart van haar man had geregeld kwam ik ook bij Eefje. Ons eerste contact was op het moment dat mijn man al erg slecht was. Eefje heeft mij toen alle informatie gegeven die ik nodig had. Toen mijn man was overleden is Eefje meteen gekomen en was ze zeer betrokken. Er was veel onrust in de familie waar Eefje heel rustig en tactisch mee omging waardoor iedereen op een liefdevolle manier afscheid van mijn man kon nemen. Eefje nam overal de tijd voor en daardoor is het een heel mooi en persoonlijke uitvaart geworden. Dank je wel lieve Eefje.
Karola Innemee Karola Innemee heeft geschreven op januari 11, 2017 om 8:01 pm
De uitvaart van onze tante is er een om met een warm gevoel en een glimlach op terug te kijken. Iedereen , niemand uitgezonderd vond het een prachtige uitvaart. Helemaal zoals onze tante was. Van de kist , bloemen, auto tot en met de lunch achteraf (en alles wat daar tussen zat) het was in een woord perfect! Dank daarvoor Eefje!!!! Utrecht.
Yvette Yvette heeft geschreven op januari 2, 2017 om 3:40 pm
Een vreselijk verdrietige periode in je leven, kan Eefje toch weer zo mooi maken. Het moeten missen van een dierbare is onbeschrijfelijk moelijk... maar de laatste eer bewijzen op een onvergetelijke manier, dat doet Eefje... Alles kun je volledig overgeven..in handen van Eefje, dan weet je dat het echt niet mooier kan zijn... Je bent fantastisch Eefje...ik hoop dat je heel heel veel mensen mag helpen in de zwaarste periodes van hun leven...en hen terug kunt laten kijken op een warme en liefdevolle dag waarbij hun dierbare op de voor hen meest perfecte manier is herdacht...want dat kan jij Eefje...